Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 15:56

Κοντράρουμε την Μπεσίκτας, Άσσος με κάλυψη η Έμεν

Αναμετρήσεις και σημεία για όλα τα… γούστα περιλαμβάνει το σημερινό μας κουπόνι.

Η χθεσινή μέρα πήγε αρκετά καλά αν και μας άφησε μία πικρία καθώς το δυνατό μας σημείο που ήταν το Over 2.5 στον αγώνα Τουρ – Μπρεστ ήταν 1-1 από το 34’ και έμεινε έτσι. Ωστόσο πέρασαν τόσο το Over 2.5 της Μιάλμπι με την ΑΪΚ (2-3 τελικό αποτέλεσμα και απόδοση 1.87), όσο και το Over 3 γκολ στην αναμέτρηση Ντόρντρεχτ – Τέλσταρ (4-3 τελικό αποτέλεσμα σε απόδοση 1.90). Σήμερα η 7η αγωνιστική της Superleague ανοίγει την αυλαία της με τρεις αναμετρήσεις, εκ των οποίων το παιχνίδι-τελικός του Άρη μέσα στη Ν. Σμύρνη. Οι κίτρινοι ακόμα αγνοούν τη νίκη σε 7 συνολικά αγώνες (6 για το πρωτάθλημα και έναν για το κύπελλο) και θέλουν πάση θυσία το τρίποντο για να ξεκολλήσουν από τον πάτο της βαθμολογίας. Στην Ιταλία τα φώτα πέφτουν στο Μιλάνο για τον αγώνα της Ίντερ κόντρα στη Ρόμα, ενώ ντέρμπι έχουμε και στη Γερμανία με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν να υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου. Στο «Νησί» ξεχωρίζει η ενδιαφέρουσα αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Έβερτον.

Στηρίζουμε Έμεν με κάλυψη

Αρχίζουμε τις σημερινές μας Στοιχηματικές προτάσεις με το δυνατό μας παιχνίδι που έρχεται από τη Β’ Ολλανδίας και είναι ο «Άσσος» Draw No Bet της Έμεν με αντίπαλο τη Βίλεμ σε απόδοση 2.55. Μάλλον αποτελεί έκπληξη η πορεία της Έμεν ως τώρα και τελευταία δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση με τέσσερις νίκες στα πέντε παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Την προηγούμενη αγωνιστική πήγε στο Μάαστριχτ, έπαιξε και πάλι με το γνωστό σφιχτό της τρόπο στην άμυνα, αλλά αυτή τη φορά δε βρήκε χώρους για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. Θα τη στηρίξουμε με κάλυψη στο Draw No Bet, έτσι αν ο αγώνας έρθει ισοπαλία παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Από τη Β’ Ολλανδίας κρατάμε και το «Διπλό» Draw No Bet της Ντε Γκράαφστσααπ με αντίπαλο τη Σπάρτα Ρότερνταμ σε απόδοση 2.50.

 

Με την έκπληξη στην Τουρκία

Περνάμε στην Τουρκία, όπου επιλέγουμε τον «Άσσο» Draw No Bet της Εσκισεχιρσπόρ με αντίπαλο την Μπεσίκτας σε απόδοση 2.25. Την τρίτη φετινή της νίκη πανηγύρισε την προηγούμενη εβδομάδα η ομάδα του Σαγλάμ, αλλά και δεύτερη διαδοχική με το 2-0 μέσα στην Κασίμπασα. Παρθενικό διπλό για την Εσκισεχίρσπορ, που με προσήλωση στην άμυνα για μία ακόμα φορά τη φετινή σεζόν, έφτασε στο επιθυμητό αποτέλεσμα και σκαρφάλωσε στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα. Αξίζει να αναφέρουμε πως για τρίτο σερί παιχνίδι σκοράρει σκοράρει δύο γκολ, ενώ επίσης ήταν η τρίτη φορά που κρατάει το μηδέν στην άμυνά της. Από την άλλη πλευρά μετά την ήττα στα... χαρτιά από τη Φενέρμπαχτσε, ήρθε και δεύτερη διαδοχική για την Μπεσίκτας, αυτή τη φορά όμως... μόνο εντός γηπέδου. Εμφανώς επηρεασμένοι οι «μαυραετοί» από την τραυματική εμπειρία του προ δύο εβδομάδων ντέρμπι της Πόλης, έκαναν τη χειρότερη φετινή τους εμφάνιση και αποχώρησαν με άδεια χέρια από την Αττάλεια και την αναμέτρηση με την Αντάλιασπορ. Αποτέλεσμα αυτού να γκρεμιστούν στην 3η θέση και το -3 από την κορυφή, τη στιγμή που για πρώτη φορά έμειναν «άσφαιροι». Εμφανώς ντεφορμέ η Μπεσίκτας πιστεύουμε πως και σήμερα θα συνεχίσει σε ίδιους ρυθμούς.

Στοίχημα σε γκολ στη Superleague

Από την Ελλάδα έχουμε επιλέξει το στοίχημα σε γκολ στα δύο από τα τρία παιχνίδια. Αρχικά πάμε με το Over 2 στον αγώνα Εργοτέλης – Πλατανιάς σε απόδοση 2.05. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες της Κρήτης αναμετρώνται σε επίσημη αναμέτρηση. Εκπληκτικά πράγματα κάνει φέτος ο Εργοτέλης, στην κορυφαία αφετηρία της ιστορίας του στη Σούπερλιγκ. Η ομάδα του Ηρακλείου παραμένει αήττητη στις πρώτες έξι αγωνιστικές, μετρώντας δύο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες και δείχνει ότι παιχνίδι με το παιχνίδι εξελίσσεται και βελτιώνεται. Επέστρεψε στις επιτυχίες την προηγούμενη εβδομάδα, επικρατώντας χωρίς προβλήματα εκτός έδρας της Βέροιας με 1-0, ενώ προηγουμένως ηττήθηκε 2-1 από τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο, παίρνοντας προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς. Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει με τον Πλατανιά φέτος, καθώς οι Κρητικοί μετρούν πέντε ισοπαλίες στις έξι πρώτες αγωνιστικές, ενώ ισόπαλο ήταν και το αποτέλεσμα για το Κύπελλο! Δηλαδή, 6/7 ισοπαλίες στα πρώτα επίσημα ματς της σεζόν, κατάσταση που περισσότερο εκνευρίζει τα στελέχη του παρά αφήνει αισιοδοξία. Σε κάποια από τα παιχνίδια που προηγήθηκαν, ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος από τους αντιπάλους του, εντούτοις του λείπει η ουσία, το γκολ. Μετράει 65 τελικές προσπάθειες στα πρώτα 6 ματς, ήτοι περίπου 11 τελικές ανά αγώνα, μια αν μη τι άλλο ικανοποιητική επίδοση. Έχει σκοράρει όμως 5 φορές, δηλαδή λιγότερο από ένα γκολ ανά ματς. Θα προτιμήσουμε το Over 2 γκολ και σε περίπτωση που μπουν ακριβώς 2 γκολ παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Μεταφερόμαστε στη Ν. Σμύρνη που πάμε και εδώ με το Over 2 γκολ στην αναμέτρηση Πανιώνιος – Άρης σε απόδοση 1.95. Σκόραρε στις 3/4 από τις φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις του ο Πανιώνιος (μόνο με τον Ολυμπιακό απέτυχε), που όμως δέχτηκε γκολ στις τρεις εξ’ αυτών. Από δύο γκολ σε κάθε ένα από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια του έχει δεχτεί ο Άρης (Απόλλων Σμύρνης, Ατρόμητος, Ξάνθη), που σκόραρε μόνο στην πρεμιέρα της Ριζούπολης.

«Διπλό» Draw No Bet η Τσέλτεναμ

Για τη Β’ Αγγλίας έχουμε επιλέξει δυνατά το «Διπλό» Draw No Bet της Τσέλτεναμ κόντρα στην Σκάνθορπ σε απόδοση 2.50. πιασε «σφυγμό» η Τσέλτεναμ, που επιτέλους πήρε μια νίκη και «ξεκόλλησε» από τις τελευταίες θέσεις. Επικράτησε 1-0 της Γουίμπλετον εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική και έφτασε τους 9 πόντους, τέσσερις περισσότερους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Το παιχνίδι αποτελεί μία καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να καλύψουν το χαμένο έδαφος των πρώτων αγωνιστικών.

Διπλές ευκαιρίες σε Σκωτία και Βραζιλία

Από τη Σκωτία έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, στα οποία πάμε με Διπλές ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους. Συγκεκριμένα επιλέγουμε το Χ2 στον αγώνα Στενχάουσμιουρ – Ιστ Φάιφ σε απόδοση 2.00 και με το Χ2 της Αλόα κόντρα στη Μόρτον σε απόδοση 1.90 για την Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας. Η Ιστ Φάιφ πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική, αφού υποδέχτηκε την Ερντριόνιανς και την κέρδισε με 1-0. Το γκολ του ΜακΜπράιντ στο 12ο λεπτό, αποδείχθηκε αρκετό για την Ιστ Φάιφ και πηγαίνει μετά από καιρό με καλή ψυχολογία, να αντιμετωπίσει τη Στενχάουσμιουρ. «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δε δίνω σημασία στο προηγούμενο αποτέλεσμα των αντιπάλων μας. Εμείς πηγαίνουμε εκεί με λίγη περισσότερη πίστη μετά τη νίκη μας επί της Ερντριόνιανς» ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής, Γουίλι Ατσινσον, ο οποίος δεν έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα απουσιών. Κλείνουμε με τη Βραζιλία όπου κρατάμε από τη Β’ Κατηγορία το Χ2 της Τζόινβιλ με αντίπαλο τη Σαπεκοένσε σε απόδοση 1.91 και το Χ2 της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε κόντρα στην Φιγκεϊρένσε σε απόδοση 2.00.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr . Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Γερμανίας και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Over η Τουρ, κερδίζει η Μπραν Over 2 γκολ στην Τούμπα‏ »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares