Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 14:27

Over 2 γκολ στην Τούμπα‏

Δύο ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία ξεχωρίζουν σήμερα από το πλούσιο κουπόνι της Κυριακής. Για το κυρίως πιάτο της 7ης αγωνιστικής της Σούπερλιγκ, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, ενώ για τη Serie Α Γιουβέντους και Μίλαν αναμένεται να μας προσφέρουν ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Κατά τα άλλα δράση υπάρχει για όλα τα πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Αμερική, με τα φώτα να πέφτουν κυρίως στο Καμπιονάτο, στην Πριμέρα, στην Πρέμιερ Λιγκ, στην Α’ Γαλλίας και φυσικά σε Superleague και Football League.

Σημείο της ημέρας το Over 2 στο ντέρμπι

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά στοιχήματος με το δυνατό σημείο μας που είναι το Over 2 γκολ σε απόδοση 1.85 στο ντέρμπι της Τούμπας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Στα 11 από τα 13 φετινά ματς του έχει σκοράρει ο ΠΑΟΚ, που παραμένει αήττητος για 7 συνεχόμενα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά και ο Παναθηναϊκός βρίσκει εύκολα γκολ, καθώς έχει σκοράρει στις 6/7 φετινές του εμφανίσεις για όλες τις διοργανώσεις. Το σημείο που έχουμε επιλέξει ενισχύει και το στατιστικό που αποδεικνύει τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στην άμυνα καθώς οι πράσινοι έχουν δεχτεί στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια τους σύνολο 4 τέρματα. Έτσι θα κρατήσουμε το Over 2 σε ένα ανοιχτό παιχνίδι που αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο η επίθεση. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκουν εύκολα δίχτυα, ενώ αμυντικά δέχονται το «χαζό» γκολ. Συνεχίζουμε με στοίχημα σε γκολ για ακόμα ένα παιχνίδι της Σουπερλίγκα. Πρόκειται για το Over 2 στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Καλλονή σε απόδοση 2.15. Οι γηπεδούχοι που μετρούν μόλις μία νίκη σε 7 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις έχουν δει την εστία τους να παραβιάζεται σε έξι από τα εφτά παιχνίδια που έχουν δώσει σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο. Από την άλλη η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, Καλλονή, σκοράρει σχεδόν πάντα εκτός έδρας (σ.σ: έχει βρει δίχτυα στα 3/4 εκτός έδρας ματς). Περνάμε στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΟΦΗ, εκεί όπου πάμε με το «Διπλό» Draw No Bet των Κρητικών σε απόδοση 2.25. Μπορεί η μέχρι τώρα πορεία των δύο ομάδων να «βγάζει» φαβορί τους Θρακιώτες, όμως το σημερινό παιχνίδι για τον ΟΦΗ είναι ένας πρόωρος τελικός. Τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους καθώς μετά από έξι αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με τον Δερμιτζάκη να κάθεται σε… αναμμένα κάρβουνα. Εμείς θα πάμε με τους Ηρακλιώτες που διαθέτουν αξιόλογες μονάδες, οι οποίες χρειάζονται ένα αποτέλεσμα για να πάρουν… μπρος.

Διπλό με κάλυψη η Μπέτις

Στην Ισπανία έχουμε ξεχωρίσει δύο παιχνίδια από τη Β’ Κατηγορία, που είναι ο «Άσσος» της Χιρόνα κόντρα στην Σαμπαντέλ σε απόδοση 1.80 και το «Διπλό» Draw No Bet της Χέρκουλες κόντρα στην Αλαβές σε απόδοση 2.75 και ένα ματς από την Primera Division που είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Μπέτις με αντίπαλο τη Χετάφε σε απόδοση 2.10. Η Μπέτις προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη εκτός έδρας ισοπαλία με τη Ριέκα, για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η οποία πήρε τη σκυτάλη από το ισόπαλο 0-0 με τη Λυών στην πρεμιέρα (εντός έδρας). Σε επίπεδο πρωταθλήματος, οι Σεβιγιάνοι πέτυχαν το περασμένο σαββατοκύριακο τη δεύτερη φετινή νίκη τους, επικρατώντας εντός έδρας της Βιγιαρεάλ με 1-0 (σκόρερ ο Νόσα στο 36ο λεπτό). Με δεδομένο ότι ο φετινός στόχος τους είναι η διατήρηση του ευρωπαϊκού «εισιτηρίου», αναμένεται να μπουν δυνατά από την αρχή στο σημερινό ματς. Προφανώς η Μπέτις «πληρώνει» σε μεγάλο βαθμό τις παράλληλες ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, ενώ δεν είναι καθόλου αμελητέα η απουσία του τραυματία επιθετικού Ρουμπέν Κάστρο. Περνάμε στον αγώνα της Χιρόνα με τη Σαμπαντέλ. Το σύνολο του Ρικάρντο Ροντρίγκεθ είχε μαζέψει τους 7 από τους 10 βαθμούς τους στις 3 πρώτες αγωνιστικές, με τις νίκες επί των «νεοφώτιστων» Αλαβές (εντός) και Εϊμπάρ (εκτός) και την εντός έδρας ισοπαλία με τη Νουμάνθια. Στο «στρατόπεδο» της Χιρόνα είχαν δηλώσει στην αρχή της σεζόν ότι ο φετινός στόχος είναι η διεκδίκηση της ανόδου, οπότε υπάρχει... υποχρέωση νίκης στο σημερινό ματς. Ως «κόντρα της ουράς» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση της Αλαβές με τη Χέρκουλες, που κλείνει το «μενού» της 8ης αγωνιστικής. Τόσο οι γηπεδούχοι, όσο και οι φιλοξενούμενοι έχουν μαζέψει μόλις 6 βαθμούς στις 7 πρώτες αγωνιστικές (1-3-3 και οι δύο ομάδες), με αποτέλεσμα να βρίσκονται στα «χαμηλά πατώματα» του πίνακα. Βέβαια, η μοναδική νίκη της Αλαβές ήταν η εντός έδρας επί της Χιχόν (3-0) για την προπερασμένη αγωνιστική. Περιθώρια για περαιτέρω απώλειες δεν έχει η Χέρκουλες, αν θέλει να αποφύγει τις «περιπέτειες» τη φετινή σεζόν. Η ομάδα του Κίκε Ερνάντεθ αγνοεί τη λέξη «νίκη» στις τελευταίες 4 αγωνιστικές, μετρώντας 3 ήττες (οι 2 εκτός έδρας) και 1 ισοπαλία. Το αρνητικό αυτό σερί πήρε τη σκυτάλη από ένα αήττητο σερί 2 ισοπαλιών και 1 νίκης (επί Ρεάλ Μαδρίτης Β εντός έδρας, η μοναδική στη φετινή Σεγούντα) στις 3 πρώτες αγωνιστικές. Ο Ερνάντεθ αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές τροποποιήσεις στο αρχικό σχήμα, επαναφέροντας τον Πορτίγιο στην κορυφή της επίθεσης (αναπληρωματικός στα τρία τελευταία ματς), αλλά και τους Κίκε Ντε Λούκας και Ασούλιν στη μεσοεπιθετική γραμμή. Αποθεραπεύθηκε και είναι διαθέσιμος ο κεντρικός αμυντικός Παμαρό, ο οποίος ερίζει για μία θέση στην ενδεκάδα με τον Έκτορ Γιουστέ. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στο «Χ», αφού με το «Διπλό» Draw No Bet που επιλέγουμε σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Αμβούργο με DNB

Από τη Γερμανία κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet του Αμβούργου κόντρα στη Νυρεμβέργη σε απόδοση 2.10. Τρεις ομάδες παραμένουν χωρίς νίκη μετά από επτά αγωνιστικές, με τη Νυρεμβέργη να είναι μία από αυτές. Την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα την πανηγύρισε την 34η αγωνιστική του περασμένου πρωταθλήματος, όταν και κέρδισε τη Βέρντερ. Από την άλλη πλευρά επιτυχημένο ήταν το ντεμπούτο του Φαν Μάρβαϊκ στον πάγκο της ομάδας του Αμβούργου, με το πρώτο θετικό αποτέλεσμα μετά από δύο αγωνιστικές. Στο πρωτάθλημα, μέτρια είναι η πορεία της ομάδας από το Βορρά. Η παρουσία της στη 16η θέση του πίνακα με πέντε βαθμούς μόνο ικανοποιημένους δεν αφήνουν τους ιθύνοντες του συλλόγου. Σήμερα θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να καλύψει το χαμένο έδαφος και με δεδομένο πως διαθέτει καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό του, θα στηρίξουμε το Αμβούργο με κάλυψη στην ισοπαλία.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr . Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε τη Βαθμολογία Σουπερλίγκ και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares