Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2013 14:40

Διπλό με κάλυψη Γιάννινα και Παναχαϊκή

Μετά από ένα επιτυχημένο στοιχηματικά Σαββατοκύριακο, σήμερα θα κινηθούμε σε χαλαρούς ρυθμούς, όπως επιτάσσει άλλωστε και η μέρα.

Η αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σουπερλίγκας πέφτει στο Αγρίνιο όπου ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι, που στο γήπεδό τους παρουσιάζονται φέτος ιδιαιτέρως δυνατοί, καθώς κράτησαν το μηδέν με τον Ολυμπιακό και νίκησαν τον ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζουν τον ΠΑΣ που θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα, μετά το 2-1 υπέρ της Ξάνθης. Δράση έχουμε σήμερα και στη Football League με τρεις αγώνες για τον Βόρειο Όμιλο και έναν για τον Νότιο.

ΠΑΣ Γιάννινα με κάλυψη στο «Χ»

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά ποδοσφαίρου με το «Διπλό» Draw No Bet του ΠΑΣ Γιάννινα επί του Παναιτωλικού σε απόδοση 2.45. Πρόκειται για ντέρμπι με εχθρότητα ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων που κρατάει δεκαετίες, καθώς οι σύλλογοι προέρχονται από κοντινούς νομούς (Αιτωλοακαρνανίας και Ηπείρου). Σε επίπεδο Σούπερλιγκ, ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι αήττητος, καθώς μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα μάλιστα βρίσκει συνέχεια δίχτυα στις τελευταίες του επισκέψεις στο Αγρίνιο, αφού στις τρεις τελευταίες σκόραρε τουλάχιστον μία φορά. Οι Γιαννιώτες ψάχνουν σήμερα την πρώτη τους φετινή νίκη, σε ένα ματς που σημαίνει πάρα πολλά για την ομάδα. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από νίκη και καλή εμφάνιση επί της Ξάνθης και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα. Πολύ μεγάλο «πλήγμα» ο τραυματισμός του Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος χτύπησε στη μέση και θα απουσιάσει για περίπου ένα μήνα. «Είναι πρόκληση το ματς που έρχεται. Μπορεί να έχει ανάγκη τους βαθμούς ο Παναιτωλικός, μπορεί όμως κι εμείς να τους έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη, γιατί εκτός έδρας δεν πήραμε πολλά πράγματα. Σημασία έχει όπως πάντα το πως θα παρουσιαστούμε εμείς στο γήπεδο, πόσο θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί, πειθαρχημένοι και με πίστη για το αποτέλεσμα. Έχουμε τη δυνατότητα να ορίσουμε εμείς τη ροή του αγώνα», εξήγησε ο Σάββας Παντελίδης, που θέλει από τους ποδοσφαιριστές του περισσότερη κατοχή της μπάλας και καλύτερη κυκλοφορία της. Θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στο «Χ», αφού με το «Διπλό» Draw No Bet που επιλέγουμε σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει ισοπαλία παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Διπλό DNB η Παναχαϊκή

Συνεχίζουμε με Ελλάδα και περνάμε στη Football League. Εκεί επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Παναχαϊκής κόντρα στην Καλλιθέα που πληρώνει 2.63 απόδοση. Μια νέα αρχή θέλει να κάνει σήμερα η Παναχαϊκή, έπειτα από την γκέλα με τον Αστέρα Μαγούλας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Όσο και αν προσπάθησαν οι Αχαϊοί για να σκοράρουν, αυτό δε συνέβη παρά μόνον στο 88’, όταν ήταν πια αργά. Είχε πρόβλημα η ομάδα του Τίμου Καβακά απέναντι στην κλειστή άμυνα του Αστέρα, αντίστοιχη θα αντιμετωπίσει και σήμερα από την πλευρά της Καλλιθέας. Ο Καβακάς ανέλαβε την ευθύνη για την γκέλα και προανήγγειλε αλλαγές στην ενδεκάδα. Σίγουρες είναι οι παρουσίες των Βαγγελόπουλου και Ζλάτκοβιτς, τα δελτία των οποίων είναι πλέον έτοιμα, ενώ βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν και άλλες διαφοροποιήσεις. Σήμερα θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με κάλυψη στο «Χ» καθώς πιστεύουμε πως διαθέτουν ένα ικανό σύνολο να πάρει το «τρίποντο» κόντρα στην Καλλιθέα, απέναντι στην οποία έχει βρει δίχτυα και στις 5 τελευταίες φορές που την αντιμετώπισε εκτός έδρας.

Πολλά γκολ στη Β’ Ολλανδίας

Μετά το επιτυχημένο Over 3.5 χθες στην αναμέτρηση Αχίλς ’29 – Αϊντχόφεν Β (3-2 τελικό αποτέλεσμα και απόδοση 2.25) επιλέγουμε το ίδιο στοίχημα στη σημερινή αναμέτρηση για το ίδιο πρωτάθλημα ανάμεσα στη Γιονγκ Τβέντε και τη Χέλμοντ σε απόδοση 2.20. 5/5 over 2,5 στα εκτός έδρας παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα μετρούν οι φιλοξενούμενοι, ενώ προέρχονται από Over 3.5 με αντίπαλο την Άλμερε Σίτι στην έδρα τους (ήττα με 3-1). Γενικά πρόκειται για ένα πρωτάθλημα στο οποίο συναντάμε σε κάθε αγωνιστική μεγάλα σκορ και σήμερα θα προτιμήσουμε το Over 3.5 σε μία καλή απόδοση, καθώς ο αγώνας διεξάγεται ανάμεσα σε δύο ομάδες με πολύ κακές άμυνες.

Νικάει ο Απόλλων Λεμεσού

Κλείνοντας τα σημερινά μας προγνωστικά κρατάμε από την Κύπρο το «Διπλό» του Απόλλωνα Λεμεσού κόντρα στη Δόξα Κατωκοπιάς σε απόδοση 1.85. Η… «διαβολοβδομάδα» ολοκληρώνεται σήμερα με το παιχνίδι εναντίον της Δόξας Κατωκοπιάς, αλλά ο Απόλλων τα έχει «φέρει βόλτα» μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου, αφού νίκησε την Αλκή εντός έδρας, πήγε στη Βαρσοβία, για ένα αποτέλεσμα που θα την έβαζε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και κατάφερε να φύγει με το «διπλό» χάρη στο γκολ του Σανγκόι στο 56΄. Όπως είναι φυσιολογικό, η ψυχολογία στον Απόλλωνα είναι στα ύψη, αλλά από όλους στην ομάδα επιχειρείται προσγείωση, προκειμένου να έρθει η νίκη σήμερα και να πάνε όλοι ήρεμοι στη διακοπή που ακολουθεί.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr . Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1. Τέλος, συμβουλευτείτε όλες τις Βαθμολογίες και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares