Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013 13:48

Over 2.5 στο Μπαρνέτ - Ρέξαμ

Μετά από ένα εκπληκτικό Σάββατο στην Αγγλία, όπου είχαμε 5/6 με αποδόσεις μεταξύ άλλων 2.35 (Χ Τσέστερ – Κέμπριτζ με 1ΝΒ, 0-0 τελικό αποτέλεσμα), 2.35 (2 DNB την Χάρτπουλ μέσα στην έδρα της Έξετερ, 0-3 τελικό), 2.10 (Under 2.5 στον αγώνα Γουέλινκγ – Τάμγουορθ, 2-0 τελικό σκορ) κ.α. ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του διημέρου.

Και σήμερα έχουμε αρκετά σημεία. Ξεχωρίζουν οι αγώνες σε Football League, Β’ Ιταλίας και Β’ Ισπανίας.

Σημείο της ημέρας

Αρχίζουμε τις προτάσεις της Κυριακής με το σημείο της ημέρας που είναι το Over 2.5 στον αγώνα Μπαρνέτ – Ρέξαμ για την Κόνφερενς σε απόδοση 1.75. G/G σε οκτώ από τα εννιά τελευταία της παιχνίδια μετρά η Μπαρνέτ, ενώ 2-3 γκολ έχουν έρθει τα πέντε τελευταία εκτός έδρας της Ρέξαμ. Μετά από μία σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων, η Μπαρνέτ δείχνει σιγά-σιγά να επιστρέφει. Στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με Γουέλινγκ και Γουόκινγκ, πήρε ισάριθμες ισοπαλίες, αλλά τουλάχιστον την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Γουόκινγκ της άξιζε κάτι περισσότερο από το τελικό 0-0 και τον ένα βαθμό. Επέστρεψε ως δανεικός από τη Στιβενέιτζ, ο Ισπανός επιθετικός, Ντάνι Λόπεθ, ο οποίος πέρσι στον ένα μήνα που φόρεσε τη φανέλα της Μπαρνέτ, σκόραρε τέσσερις φορές σε πέντε παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά το παιχνίδι της Τρίτης με αντίπαλο τη Σάουθπορτ, είχε πάρει χαρακτήρα τελικού για τη Ρέξαμ αλλά και για τον προπονητή της, Αντι Μορέλ. Ολοι στην ομάδα ήταν στη «τσίτα» και μετά από τέσσερις αγωνιστικές, η επιστροφή στις νίκες είναι γεγονός. Το παιχνίδι με τη Σάουθπορτ ήταν αρκετά σκληρό, στο πρώτο ημίχρονο η Ρέξαμ είχε μια φλύαρη υπεροχή, στο δεύτερο όμως πίεσε αρκετά και το γκολ ήρθε από τον Ανγισά στο 75ο λεπτό του αγώνα. Ο Αντι Μορέλ παραμένει προς το παρόν στον πάγκο και ελπίζει σε καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα από εδώ και πέρα. Οι αμυντικοί Ενταμέ, Ράιτ και Κρίνγκτον παραμένουν εκτός μάχης, όπως εξ’αρχής και οι Κιτς, Κόλμπεκ. Νέο πρόβλημα η απουσία του αμυντικού Τόμασεν. Από την Α’ Αγγλίας επιλέγουμε τον «Άσσο» της Κόβεντρι με αντίπαλο τη Σέφιλντ Γιουν. σε απόδοση 1.95.

 

Τσιταντέλα στο 1.95

Συνεχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το «Διπλό» Draw No Bet της Πάντοβα με αντίπαλο την Τσιταντέλα σε απόδοση 1.95. Πρόκειται για ντέρμπι της επαρχίας Βενέτο με το Over 3.5 να συναντάται στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του, ενώ δύο από αυτά ολοκληρώθηκαν με Over 4.5. Έτσι με δεδομένο πως αναμένουμε υψηλό σκορ θα πάμε με τους φιλοξενούμενους έχοντας την κάλυψη σε περίπτωση ισοπαλίας. Το σοκ που χρειαζόταν η Πάντοβα βρέθηκε και την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε η πρώτη νίκη απέναντι στη Βαρέζε. Νικηφόρο ήταν λοιπόν το ντεμπούτο του Μπόρτολο Μούτι στον πάγκο της ομάδας, στην οποία έδωσε και νέο …αέρα με πιο επιθετική φιλοσοφία. Με την τύχη του παιχνιδιού με την Κάρπι ακόμα να μην έχει αποφασιστεί, η Πάντοβα παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας, με απολογισμό μόλις τέσσερις βαθμούς μετά από επτά αγωνιστικές. Από εδώ και πέρα ακολουθούν τα κρίσιμα παιχνίδια, με το πρόγραμμα να είναι δύσκολο, καθώς η Πάντοβα έχει να υποδεχθεί τη Γιούβε Στάμπια και να παίξει στη συνέχεια εκτός έδρας με τη Βίρτους Λαντσιάνο. Περνάμε στον αγώνα Βαρέζε – Τραπάνι όπου επιλέγουμε το Χ (2ΝΒ) σε απόδοση 2.40 στοίχημα που βρίσκουμε μόνο στην αδειοδοτημένη εταιρεία Novibet. Το στοίχημά μας επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που ο αγώνας έρθει ισοπαλία, ωστόσο καλύπτουμε σε περίπτωση Διπλού, καθώς αν επικρατήσει η Τραπάνι τότε μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Το ίδιο στοίχημα επιλέγουμε και στην αναμέτρηση Σιένα – Αβελίνο σε απόδοση 2.60.

Διπλό με κάλυψη η Νουμάνθια

Περνάμε στη Β’ Ισπανίας όπου επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Νουμάνθια κόντρα στην Αλκορκόν. Πάνω που θεωρούσε ότι είχε αρχίσει να παίρνει τα... πάνω της, με την εντός έδρας νίκη επί της Αλαβές (2-0) της προπερασμένης αγωνιστικής, ήρθε η εκτός έδρας «γκέλα» (0-0) με την Εϊμπάρ του περασμένου σαββατοκύριακου για να την προσγειώσει εκ νέου. Η Αλκορκόν ξεκίνησε με 3/3 νίκες το φετινό πρωτάθλημα, όμως το θετικότατο αυτό σερί έδωσε τη σκυτάλη σε ένα άσχημο 3/3 ηττών στα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Ως εκ τούτου, οι Μαδριλένοι έχουν μαζέψει 13 βαθμούς μέχρι στιγμής (4-1-3), όντας σε άμεση επαφή με τη ζώνη των πλέι οφ. Για πρώτη φορά επιστρέφει στο «Σάντο Ντομίνγκο» ο Χουάν Αντόνιο Ανκέλα, με τον νυν τεχνικό της Νουμάνθια να έχει αποχωρήσει από το «τιμόνι» της Αλκορκόν τον Ιούνιο του 2012 (ύστερα από τετραετή θητεία). Ο 56χρονος τεχνικός θα προσπαθήσει να οδηγήσει σήμερα την ομάδα του στο πρώτο φετινό διπλό της, καθώς η Νουμάνθια μετρά 2 ισοπαλίες και 2 ήττες στις 4 φετινές εξόδους της για το πρωτάθλημα. Αντίθετα, πολύ καλύτερη είναι η εντός έδρας συγκομιδή της (2-2-0), με τους 10 βαθμούς να τη φέρνουν στο δεύτερο μισό του πίνακα. Εμείς στηρίζουμε τους φιλοξενούμενους που με νέο προπονητή, ανεβασμένη ψυχολογία και ηθικό θα επιδιώξουν το «διπλό» με κάθε τρόπο.

Με κάλυψη Σεντράλ

Κλείνουμε τα προγνωστικά ποδοσφαίρου με την Αργεντινή και το «Διπλό» Draw No Bet της Ροζάριο Σεντράλ κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς σε απόδοση 2.80. Τεράστια βαθμολογική ανάσα για τους νεοφώτιστους την προηγούμενη εβδομάδα, με το 2-1 επί της πάντα δυνατής Λανούς. Μόλις η τρίτη φετινή νίκη στο Inicial ήταν αυτή για την ομάα του Ρούσο, η οποία βέβαια έπαιξε και με αριθμητικό πλεονέκτημα για σχεδόν 70 λεπτά στο συγκεκριμένο ματς. Αυτό ήταν πάντως και το τρίτο διαδοχικό της θετικό αποτέλεσμα, όχι όμως και αρκετό για να την ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού στην ειδική βαθμολογία.

Over το ΑΓΟΡ - Ίκαρος Χαλκίδας

Στο μπάσκετ επιλέγουμε σήμερα το Over 148.5 πόντοι στον αγώνα ΑΓΟΡ – Ίκαρος Χαλκίδας σε απόδοση 1.85. Την περσινή σεζόν ο ΑΓΟΡ ήταν η έκπληξη της Α1 τερματίζοντας τέταρτος. Ξεκινάει την φετινή αγωνιστική περίοδο με πολλές αλλαγές και με βασικό στόχο τα πλέι οφ. Την προηγούμενη εβδομάδα αγωνίστηκε στο Ρέθυμνο με τον ΠΑΟ για τα προημιτελικά του κυπέλλου και ηττήθηκε φυσιολογικά 52-83. Σημαντικότερη μεταγραφή ήταν αυτή του έμπειρου Γιάννη Καλαμπόκη. Άλλαξε τους ξένους και έφερε τους Αμερικάνους Χαρτ και Κιουέιμ που έπαιζαν σε NBDL και NCAA αντίστοιχα. Στις προσθήκες προσθέτουμε τον έμπειρο Γιάννη Κουμπούρα και τον πολύ καλό την περσινή περίοδο με το Περιστέρι Κανονίδη. Το γεμάτο «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι το κάστρο του ΑΓΟΡ για άλλη μια χρονιά. Ο Ίκαρος μετακόμισε στην Χαλκίδα από την Καλλιθέα για να έχει περισσότερο κόσμο. Υγιής διοικητικά ομάδα έκανε αυτό το πείραμα για να καθιερωθεί στην Α1. Όμως στο παρελθόν τέτοια εγχειρήματα είχαν τα αντίθετα αποτελέσματα με τα παραδείγματα του Πανελληνίου και του Μακεδονικού. Έκανε σημαντικές κινήσεις ενίσχυσης με τις μεταγραφές των Γκαγκαλούδη, Μανωλόπουλο, Παπανικολόπουλο από την ελληνική αγορά. Ξένους «ψώνισε» από το Ισραήλ και συγκεκριμένα τον Αμερικάνο Γκόβενς που σκόραρε 20 πόντους στην Ιρόνι και τον Μεξικανό Μπεκ που αγωνίστηκε στην Χασαρόν με 19 πόντους ανά παιχνίδι. Το ρόστερ το αποτελούν ικανότατοι σκόρερ και αναμένεται να είναι ομάδα του Over. Πρεμιέρα για Ρέθυμνο και Χαλκίδα σήμερα και φαβορί είναι ο γηπεδούχος ΑΓΟΡ αφού στο γήπεδό του διατηρεί πολύ καλό ρεκόρ. Μόνο οι δυο μεγάλοι περνούν από κει εύκολα. Η έφεση στο τρίποντο που έχει σαν ομάδα ο ΑΓΟΡ σε συνδυασμό με την πλειάδα ικανότατων σκόρερ που έχει ο Ίκαρος μας ωθεί να επιλέξουμε το Over 148.5. Τέλος από τη Γερμανία κρατάμε το +3.5 της Σ. Όλιβερ Μπάσκετς επί της Φρανκφούρτης σε απόδοση 1.90. Αυτό το ζευγάρι αποτελεί παραδοσιακά ένα από το πιο under-ζευγάρια στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Η Σ. Όλιβερ έχει παρουσιάσει απαράδεκτη άμυνα έως τώρα δεχόμενη 84 πόντους ανά παιχνίδι αλλά είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στην αμυντική προσήλωση. Σήμερα το παιχνίδι αναμένεται να είναι κλειστό και οι απουσίες της Φρανκφούρτης να μετρήσουν θετικά για τους φιλοξενούμενους. Οπότε το +3.5 της Σ. Όλιβερ αποτελεί επιλογή.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares