Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013 15:05

Εκπλήξεις σε προκριματικά και Β΄ Βραζιλίας‏

Πέφτει σήμερα η αυλαία των ομίλων για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014. Η Ελλάδα υποδέχεται το Λιχνενστάιν στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», ωστόσο για την απευθείας πρόκριση δεν της αρκεί η νίκη, καθώς θέλει ταυτόχρονα και στραβοπάτημα της Βοσνίας στη Λιθουανία. Όπως και να έχει όμως η «γαλανόλευκη» θα δώσει το παρών στα μπαράζ, διεκδικώντας από εκεί την πρόκρισή της για 3η φορά στην ιστορία της σε τελική φάση Μουντιάλ.

Στην ευρωπαϊκή ζώνη στους περισσότερους ομίλους η πρώτη θέση έχει κριθεί και το ενδιαφέρον πέφτει στο ποιες ομάδες θα πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ. Το ματς της ημέρας είναι σίγουρα το Τουρκία – Ολλανδία. Εντυπωσιακό ντεμαράζ από την Τουρκία, προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στον όμιλο και θέλει ίδιο η καλύτερο αποτέλεσμα από τις Ρουμανία και Ουγγαρία, για να είναι εκείνη που θα πάρει την πρόκριση για τα μπαράζ, υπερτερώντας στη μεταξύ τους ισοβαθμία (+9 αντί +5 και -1 αντίστοιχα).

Νίκη γοήτρου για Σκωτία

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Στοιχήματος με τον Άσσο Draw No Bet της Σκωτίας με αντίπαλο την Κροατία σε απόδοση 2.25. Μετά την ήττα από το Βέλγιο την Παρασκευή, η Κροατία έχασε κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Έτσι θα αρκεστεί στη 2η θέση που οδηγεί στα μπαράζ, ωστόσο η γκρίνια στις τάξεις της είναι μεγάλη. Ο Ιγκόρ Στίματς αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν το είχε κάνει μέχρι τώρα και η μοναδική απουσία είναι ο τρίτος τερματοφύλακας Σούμπασιτς. Έτσι θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους που έμειναν από νωρίς εκτός μάχης. Παρότι είχαν πάρει ένα σπουδαίο διπλό στην έδρα της σημερινής της αντιπάλου, ηττήθηκαν από το εκπληκτικό Βέλγιο και οι όποιες ελπίδες που είχαν, εξανεμίστηκαν. Πάντως την Παρασκευή, η Σκωτία έκανε καλή εμφάνιση στα Σκόπια και πήρε τους τρεις βαθμούς, νικώντας με 1-2. Ο έμπειρος προπονητής, Γκόρντον Στράχαν, τόνισε στις δηλώσεις του πως η Σκωτία θέλει τη νίκη σήμερα για λόγους γοήτρου και για να αποχαιρετήσει τον κόσμο της, με ένα καλό αποτέλεσμα.

Over 2.5 στο Νορβηγία - Ισλανδία

Ένα από τα ματς που έχει σήμερα βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το Νορβηγία – Ισλανδία με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται μία ανάσα από το να γράψουν ιστορία και να πάρουν μέρος στα μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά. Εμείς θα κρατήσουμε το Over 2.5 σε απόδοση 2.01 στην Playbet. Η Ισλανδία έχει πετύχει δύο γκολ τουλάχιστον στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στα προκριματικά. «Σήμερα δίνουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας μας», δήλωσε για την αναμέτρηση με τη Νορβηγία ο αρχηγός της Ισλανδίας, Άρον Γκούρνασον, λόγια που αντικατοπτρίζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο που επικρατεί στο «στρατόπεδο» των Ισλανδών. Βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου τους, πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ελβετία, ενώ έχουν έναν περισσότερο από τη Σλοβενία και χειρότερη διαφορά τερμάτων (+2 έναντι +4). Μία νίκη σήμερα θα τους δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ και την ευκαιρία να διεκδικήσουν την πρώτη παρουσία της ιστορία τους σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ το G/G και το Over 2,5 έχουν επιβεβαιωθεί και στα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους στα προκριματικά.

Παραγουάη με κάλυψη

Στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής η μάχη για την απευθείας πρόκριση καλά κρατεί. Εμείς πάντως δε θα μπλέξουμε με τα «καυτά» παιχνίδια και κρατήσαμε για στοιχηματισμό τον αγώνα Παραγουάη – Κολομβία όπου πάμε με τον «Άσσο» Draw No Bet σε απόδοση 1.95. Το ισόπαλο 3-3 της περασμένης αγωνιστικής με τη Χιλή αποδείχθηκε αρκετό, προκειμένου να «κλειδώσει» η Κολομβία την παρουσία της στην πρώτη 4άδα του πίνακα της Νότιας Αμερικής, που τη στέλνει... απευθείας στη «χώρα του καφέ». Ο Αργεντινός προπονητής της ομάδας, Χοσέ Πέκερμαν, έδωσε χθες το στίγμα του για το σημερινό ματς: «Μας προσφέρεται μία καλή ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής κάποιοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι βρίσκονται στο ρόστερ, αλλά δεν αγωνίζονται συχνά. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες συνθέτουν το σερί της Κολομβίας στα 7 εκτός έδρας παιχνίδια της στον προκριματικό όμιλο της Νότιας Αμερικής για το Μουντιάλ 2014. Έτσι με αυτό το δεδομένο θα πάμε με τους γηπεδούχους, κρατώντας την κάλυψη βέβαια στην ισοπαλία, καθώς θεωρούμε πως αυτή τη στιγμή παρουσιάζονται πιο φρέσκοι, ενώ μπροστά στο κοινό τους αλλάζουν προς το καλύτερο.

Εκπλήξεις σε υψηλές αποδόσεις στη Βραζιλία

Στη Β’ Βραζιλίας κρατάμε το «Διπλό» Draw No Bet της Σεάρα κόντρα στη Σαπεκοένσε σε απόδοση 3.00. Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται η Σεαρά, που παραμένει αήττητη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, τα τρία εκ των οποίων κέρδισε. Έπειτα από τρεις σερί νίκες, έμεινε στην ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Παρανά εντός έδρας, αποτέλεσμα που τη διατηρεί εκτός τετράδας, αλλά για μόλις 2 πόντους. Δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να κυνηγήσει μέχρι τέλους την έκπληξη και να καταλάβει μια θέση στην πρώτη τετράδα της κατάταξης. Κριτήριο το σημερινό ματς με τη Σαπεκοένσε, όπου επιστρέφει ο Ντιέγκο Ίβο (ΑΜ 21/1). Συνεχίζουμε με το «Διπλό» Draw No Bet της Αμέρικα Μινέιρο κόντρα στη Σπορτ Ρεσίφε σε απόδοση 3.60. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια είναι η Αμέρικα Μινέιρο. Στις τάξεις των σημερινών φιλοξενούμενων έλαβε χώρα ευρεία συνάντηση της διοίκησης με το αγωνιστικό τμήμα την Κυριακή, με απώτερο σκοπό να διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους η ομάδα παρουσιάζεται ασταθής το τελευταίο χρονικό διάστημα. «Πάντα είμαστε κοντά στους παίκτες και τους στηρίζουμε. Θέλουμε να λύσουμε όποιο θέμα υπάρχει γιατί θέλουμε να δούμε την Αμέρικα μέσα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας μετά από τα επόμενα 2-3 παιχνίδια», είπε ο πρόεδρος, Μάρκος Σαλούμ. Η Αμέρικα Μινέιρο που προέρχεται από πέντε ισοπαλίες στα τελευταία οκτώ ματς, επικράτησε στα δύο και έχασε μόλις μια φορά, βρίσκεται σε απόσταση τριών πόντων από την τετράδα της βαθμολογίας και ετοιμάζονται για δύο εκτός έδρας ματς «φωτιά» με Σπορτ Ρεσίφε και Σεαρά. Το καλό είναι ότι επιστρέφουν οι Γουίλιανς (ΜΕ 25/6), Ζαΐλτον (ΑΜ 18/0) και Αντρέι Ζιρότο (ΕΠ 21/3). Μπορούν σήμερα την έκπληξη και εμείς θα τους ακολουθήσουμε με κάλυψη στην ισοπαλία, αφού σε περίπτωση που το ματς έρθει «Χ» μας επιστρέφεται το ποντάρισμά μας. Στο ίδιο μήκος κύματος πάμε και με το «Διπλό» Draw No Bet της Μπραγκαντίνο κόντρα στην Παρανά σε απόδοση 4.00.

Αρχή στο Eurocup με Over

Περνάμε στο Μπάσκετ όπου σήμερα ανοίγει αυλαία το Eurocup. Η Μπάνβιτ του Δημήτρη Ιτούδη υποδέχεται την Καλέβ Ταλίν. Για τον νικητή δεν μπορεί να γίνει κουβέντα αφού η Μπάνβιτ μόνο με ένα θαύμα θα χάσει τέτοιο παιχνίδι. Άλλο πρόσωπο παρουσιάζει η Μπάνβιτ όταν παίζει στο Eurocup καθώς παίζει πολύ γρήγορα ειδικά εντός έδρας. Στην πρώτη εμφάνιση της ομάδας μπροστά στο κοινό της θα προσπαθήσει να δώσει και θέαμα σκοράροντας πολύ. Άλλωστε και η Καλέβ όταν αγωνίστηκε εκτός της εσθονικής λίγκας δέχτηκε 88 πόντους από την Κουμπάν και 82 από τη Νύμπουρκ. Οπότε το Over 155.5 είναι η επιλογή μας. Το άλλο ματς που κρατάμε είναι το Σαραγόσα – Μονς. Το γήπεδο της Σαραγόσα είναι πάντα γεμάτο και σήμερα στην πρεμιέρα του Eurocup ένα παραπάνω. Η Σαραγόσα έδειξε επιθετικές αρετές σκοράροντας 86 μέσα στο Μπιλμπάο (86-77) και η Μονς σε δύο παιχνίδια στο Βέλγιο έχει νίκες 83-81 και 85-81 επί Σαρλερουά και Βρυξελλών αντίστοιχα. Επιλέγουμε το Οver 155.5 αφού οι δυο αντίπαλοι δείχνουν ικανότατοι στο σκοράρισμα. Κλείνοντας κρατάμε ακόμα ένα Over αυτή τη φορά από το γαλλικό πρωτάθλημα. Πρόκειται για την αναμέτρηση Λιμόζ – Σολέ. Αφού έφυγε ο Γιαννάκης η Λιμόζ έδειξε από νωρίς την αγωνιστική της συμπεριφορά. Το γρήγορο παιχνίδι με την χρήση των ικανότατων Αμερικανών που περιέχονται στο ρόστερ. Το όριο των 152 πόντων είναι το φυσιολογικό για το αποψινό ζευγάρι και θα επιλέξουμε το Over.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares