Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 15:11

Αρχίζει η Euroleague, ευκαιρίες στη Βραζιλία‏

Η Εθνική Ελλάδος θα έχει μία δεύτερη ευκαιρία για να βρεθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας καθώς τερμάτισε δεύτερη και θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τα τελικά του Μουντιάλ σε αγώνες μπαράζ. Οι υποψήφιοι αντίπαλοι για την Εθνική μας είναι μία εκ των Γαλλία, Ρουμανία, Σουηδία και Ισλανδία με την τελευταία ομάδα φυσικά να αποτελούν και τον επιθυμητό αντίπαλο για να τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική μας. Στο σημερινό πρόγραμμα τα φώτα πέφτουν στην Α’ Κατηγορία της Βραζιλίας, ενώ το κουπόνι μας συμπληρώνουν αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας, ο τελικός του Κυπέλλου Αργεντινής και ένας αγώνας για το MLS.

2 ή 3 γκολ στο Πόντε Πρέτα - Κοριτίμπα

Αρχίζουμε τις σημερινές μας προτάσεις για στοίχημα με το δυνατό σημείο που είναι το 2 ή 3 γκολ στην αναμέτρηση Πόντε Πρέτα - Κοριτίμπα σε απόδοση 1.97. Από τέσσερα σερί εντός έδρας 2-3 Goal προέρχεται η Πόντε Πρέτα. Βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με οκτώ πόντους απόσταση από τη γραμμή της παραμονής και πολύ δύσκολο έργο στις τελευταίες 9 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Αισιόδοξος ο κόουτς Ζορζίνιο, προσπαθεί να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του. Από την άλλη πλευρά δεν κράτησαν πολλές μέρες τα χαμόγελα στην Κοριτίμπα, η οποία έπειτα από τη νίκη επί της Σάντος, την προηγούμενη αγωνιστική επανήλθε στις ήττες. Έχασε 2-1 εκτός έδρας από τη Βιτόρια Μπαΐα, παρέμεινε στην «εντατική» και δε λέει να ηρεμήσει.

Ανατροπή και Over το Κρισιούμα – Πορτουγκέσα

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Κρισιούμα – Πορτουγκέσα από την οποία κρατάμε αρχικά το Over 2.5 σε απόδοση 1.85. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα ρισκάρουμε και με την ανατροπή καθώς επιλέγουμε το 2/1 (διπλό ημίχρονο, άσσο τελικό) σε απόδοση 25.20 στην Meridianbet. Από 7 σερί G/G προέρχεται η Κρισιούμα, που την προηγούμενη αγωνιστική επικράτησε με 3-2 της Βάσκο Ντα Γκάμα.

Αρχίζει η Euroleague, συνέχεια με Eurocup

Στο Μπάσκετ η Euroleague ανοίγει σήμερα την αυλαία της. Εμείς ξεχωρίσαμε τον αγώνα Μπάμπεργκ – Στρασβούργο. Σε επίπεδο εμπειρίας η διαφορά των δυο σημερινών αντιπάλων είναι χαοτική αφού η Μπάμπεργκ αγωνίζεται συνεχόμενα χρόνια στην ευρωλίγκα. Σήμερα θα είναι ένα παιχνίδι εξιλέωσης για τους παίχτες του Φλέμινγκ μπροστά στο κοινό τους για τις ήττες που έχουν ήδη δεχθεί. Μπορεί να συντρίψει το Στρασβούργο που έχει χαμηλότερου επιπέδου σύνολο οπότε θα εμπιστευθούμε την Μπάμπεργκ με το χάντικαπ -6. Σήμερα διεξάγεται και το κυρίως πιάτο του Eurocup από το οποίο ξεχωρίζουν 3 αναμετρήσεις. Αρχίζουμε με το Σιένα – Γαλατασαράι. Πολύ δύσκολη αρχή για τους δυο σημερινούς αντιπάλους σε έναν ούτως ή αλλιώς όμιλο του «θανάτου». Ως σύλλογος πολύ πιο έμπειρος η Σιένα από το επίπεδο ευρωλίγκας όμως το φετινό της ρόστερ είναι από τα πιο άπειρα της διοργάνωσης. Η Γαλατασαράι έχει ως στόχο ακόμα και το Final-4 και πρέπει από νωρίς να δείξει ότι μπορεί να κερδίζει μέσα σε τέτοιες έδρες. Τα δεδομένα καθιστούν το παιχνίδι no-bet και καλύτερα να το κοιτάξουμε στο live μήπως εμφανιστούν ευκαιρίες. Συνεχίζουμε με το Τσιμπόνα - Λε Μαν. Η Τσιμπόνα έχει ένα αρνητικό σερί 0 νίκες – 12 ήττες τα τελευταία δυο χρόνια στο Eurocup. Φέτος τα πράγματα φαίνεται να έχουν αλλάξει και από την πρώτη αγωνιστική κιόλας θα εμπιστευθούμε την έδρα με το χάντικαπ -2.5 πόντων. Περνάμε  στον αγώνα Μπεσίκτας – Σπάρτακ Αγ. Πετρούλης. Και οι ομάδες ξεκινούν την χρονιά με σκοπό κάτι καλύτερο από τις περσινές αποτυχίες. Η διαφορά τους δεν είναι τόσο μεγάλη όσο δείχνουν οι στοιχηματικές αποδόσεις. Πρεμιέρα είναι και παρά την δυνατή έδρα της Μπεσίκτας, οι Ρώσοι έχουν τα όπλα να μείνουν κοντά στο σκορ. Επομένως επιλογή μας είναι το +9.5 της Σπαρτάκ. Κλείνουμε με τον αγώνα Όλντενμπουργκ – Διναμό Σάσσαρι. Για τα παιχνίδια της Διναμό Σάσσαρι το Over είναι μονόδρομος κάτι που το έδειξε και την προηγούμενη σεζόν στο Eurocup όπου και τα σκορ της ήταν τεράστια (87-74, 75-88, 104-116, 94-97, 85-76, 71-95). Δεν έχουμε λόγο να επιλέξουμε κάτι άλλο σήμερα σε μια έδρα που οι γηπεδούχοι είναι ικανότατη ομάδα και όταν βρουν ευκαιρία μπορούν να κάνουν μεγάλα σκορ. Οπότε η επιλογή μας είναι Over 161.

                                                                                                                                                                                                   

Επισκεφτείτε το Betarades.gr  και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares