Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 13:23

Νίκη για Ξάνθη και Μαγιόρκα

Μετά από ένα πλούσιο ευρωπαϊκό τριήμερο όπου ξεχώρισαν η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Μπενφίκα, επιστρέφουμε σήμερα σε ρυθμούς Σαββατοκύριακου, όπου τα πρωταθλήματα ανά τον κόσμο έχουν την τιμητική τους.

Για τη Σούπερλιγκ τα «φώτα» πέφτουν στη μάχη παραμονή, που όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία όλο και… φουντώνει. Βέροια και Άρης παίζουν σήμερα εντός έδρας με σκοπό να νικήσουν αμφότεροι και να μείνουν «ζωντανοί». Η «Βασίλισσα του Βορρά» υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης, που επίσης βρίσκεται σε δεινή θέση και οι «κίτρινοι» τον ΟΦΗ. Στη Serie A διεξάγεται το ντέρμπι της ημέρας με την Ρόμα να φιλοξενεί την Ίντερ στην αυλαία της 26ης αγωνιστικής.

Σημείο της ημέρας η Ξάνθη, νικάει η Βέροια

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά ποδοσφαίρου με το σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» της Ξάνθης με αντίπαλο το Λεβαδειακό σε απόδοση 1.75. Αήττητη η Ξάνθη εντός έδρας κόντρα στον Λεβαδειακό. Σε 8 ματς μετράει 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Ο Λεβαδειακός μάλιστα διαθέτει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με παθητικό 44 γκολ σε 26 ματς. Δέχεται 1,7 γκολ ανά παιχνίδι. Μαζί με άλλες τρεις ομάδες, ο Λεβαδειακός μετράει τις περισσότερες ήττες στο πρωτάθλημα, συνολικά 14. Για την Ελλάδα και τη Superleague κρατάμε επίσης τον «Άσσο» της Βέροιας με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης σε απόδοση 2.00. Την ευκαιρία να ξεπεράσει τον Απόλλωνα Σμύρνης στη βαθμολογία και να τεθεί εκτός της ζώνης του υποβιβασμού έχει σήμερα η Βέροια. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα, ένα αποτέλεσμα που σόκαρε το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αποδείχτηκε ότι ο Μπεν τελικά δεν έχει το δεξί πόδι μόνο για να ανεβαίνει στο λεωφορείο. Το εύστοχο πλασέ του άσου της «βασίλισσας» στις καθυστερήσεις ίσως να είναι ισοδύναμο με τη σωτηρία, αρκεί βεβαίως να έρθει και σήμερα το «τρίποντο». Πολύ κομβικής σημασίας το ματς για τους Ημαθιώτες, που αν κερδίσουν κάνουν άλμα παραμονής, αν και για να λέμε την αλήθεια ακολουθούν παιχνίδια στα οποία -βάσει λογικής- δεν αναμένεται να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση. Σήμερα πάντως, είναι δεδομένο ότι ο Απόλλωνας θα «σκυλιάσει» για να πάρει έστω την ισοπαλία. Σε περίπτωση νίκης, η Βέροια θα φτάσει τους 26 πόντους, έναν παραπάνω από Απόλλωνα και Πλατανιά (παίζει τη Δευτέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα). Πλήρης η αποστολή, στα 5 ευρώ όρισε το εισιτήριο η διοίκηση.

Δυνατό σημείο ο «Άσσος» της Μαγιόρκα

Συνεχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τον «Άσσο» της Μαγιόρκα σε απόδοση 1.90 στη νέα αδειοδοτημένη εταιρεία Netbet. Οι μοναδικές πρότερες μεταξύ τους συναντήσεις είναι στο πλαίσιο της Σεγούντα Ντιβιζιόν της σεζόν 1996/97 (2 νίκες για Μαγιόρκα). Μία νέα εποχή ξεκινά σήμερα για τη Μαγιόρκα, καθώς θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της ο Λουίς Καρέρας. Ο 41χρονος τεχνικός αποτέλεσε προχθές το διάδοχο του αποπεμφθέντα Χοσέ Λουίς Ολτρά στο «τιμόνι» των νησιωτών και καλείται να προκαλέσει ένα αγωνιστικό «ηλεκτροσόκ», προκειμένου η Μαγιόρκα να προλάβει το «τρένο» των πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι είναι χωρίς νίκη στις τελευταίες 5 αγωνιστικές (0-3-2), γεγονός που επέφερε και την απόλυση του Ολτρά. Οι 36 βαθμοί τους φέρνουν στο -2 από τη ζώνη των πλέι οφ και στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Καρέρας προσανατολίζεται στην επαναφορά έμπειρων παικτών στο αρχικό σχήμα, όπως οι Ισραηλινοί Αουάτ (ΤΕ) και Χέμεντ (ΕΠ).

Mε χάντικαπ Λούτον και Γουλβς over για Μπρίστολ Σίτι

Συνεχίζουμε με την Αγγλία όπου έχουμε ξεχωρίσει 4 σημεία. Αρχικά στον αγώνα Μπρίστολ Σίτι – Τζίλιγχαμ θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.90. Από την Α’ Αγγλίας επιλέγουμε το -1.5 της Γουλβς κόντρα στην Πορτ Βέιλ σε απόδοση 2.15, ενώ χάντικαπ -1.5 για τους γηπεδούχους επιλέγουμε και στον αγώνα της Κόνφερενς Λούτον – Άλφρετον Τάουν που πληρώνει 2.05. Τα στοιχηματά μας επιβεβαιώνονται αν Γουλβς και Λούτον επικρατήσουν τον αντιπάλων τους με 2 γκολ διαφορά και πάνω. Τέλος για τη Β’ Αγγλίας κρατάμε τον «Άσσο» της Ρότσντεϊλ με αντίπαλο την Όξφορντ σε απόδοση 2.10. Στο Over 2,5 τα οχτώ από τα εννιά τελευταία ματς της Μπρίστολ. Πριν το τελευταίο της είχε και 8/8 G/G! Από την άλλη πλευρά εύκολα βρίσκει δίχτυα μακριά από το γήπεδο της η Τζίλιγχαμ, που έχει μείνει… άσφαιρη μόνο σε δύο από τις οχτώ τελευταίες εξόδους της.

Over στο Μπραουνσβάιγκ - Γκλάντμπαχ

Από τη Γερμανία επιλέγουμε να πάμε με το Over 2.5 στον αγώνα Μπραουνσβάιγκ – Γκλάντμπαχ σε απόδοση 1.95. Η τελευταία φορά που είχαν συναντηθεί οι δύο ομάδες στη Bundesliga ήταν τη σαιζόν 1984-85. Η Γκλάντμπαχ μάλιστα είχε πετύχει τότε τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της, με το εκκωφαντικό 10-0! Την αμέσως προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει με το επίσης εντυπωσιακό 6-2! Στο πρώτο γύρο η Γκλάντμπαχ είχε επικρατήσει και πάλι με το ευρύ 4-1 της αντιπάλου της. Στο Over 3,5 και τα πέντε τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους, ενώ τα τρία από αυτά εμφάνισαν και το Over 4,5! Όπως εύκολα συμπεραίνει κανείς οι αναμετρήσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν παραδοσιακά πολλά τέρματα, για αυτό θα πάμε με το Over 2.5 γκολ σε μία ικανοποιητική απόδοση.

Βγάζουν Over Λωζάννη και Ααράου

Στην Ελβετία στοιχηματικό ενδιαφέρον υπάρχει στην αναμέτρηση Λωζάννη – Ααράου όπου επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.75. Over και οι δύο φετινές αναμετρήσεις τους με την Ααράου να φεύγει με διπλό στον αγώνα του πρώτου γύρου (1-2) και τη Λωζάννη να παίρνει… εκδίκηση στο β’ γύρο επικρατώντας εκτός έδρας με 2-3.

Εύκολα ο ΠΑΟΚ τα Τρίκαλα, ζορίζει η Βιζούρα τον Αστέρα

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου αρχίζουμε τα σημερινά μας σημεία με το -9.5 του ΠΑΟΚ κόντρα στα Τρίκαλα σε απόδοση 1.89. Στον πρώτο γύρο τα Τρίκαλα πέτυχαν τη δεύτερη συνολικά νίκη τους επί του ΠΑΟΚ με 87-76 και εντυπωσιακή εμφάνιση για 30 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ που βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα θέλει να φτάσει στα άκρα το κυνήγι του για την τρίτη θέση και απόψε λογικά θα θελήσει να πάρει μια εκδίκηση για την ντροπιαστική ήττα του πρώτου γύρου (έχανε μέχρι 25 πόντους). Οι συνθήκες τον ευνοούν και τα Τρίκαλα ξέρουν ότι η σωτηρία τους θα κριθεί σε άλλα γήπεδα και όχι στην Πυλαία. Ψιλοτσιμπημένο το χάντικαπ των 9.5 πόντων αλλά ο ΠΑΟΚ μπορεί εύκολα να επικρατήσει με διψήφια διαφορά. Μην ξεχνάμε ότι πριν δύο εβδομάδες, στο ίδιο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ παραλίγο να πάρει μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. ΠΑΟΚ -9.5 λοιπόν. Από την Αδριατική Λίγκ επιλέγουμε το Over 158.5 πόντους στην αναμέτρηση Μέγκα Βιζούρα – Ερυθρός Αστέρας σε απόδοση 1.88 και συνάμα την «καθαρή» νίκη των γηπεδούχων σε απόδοση 1.87, ενώ τέλος από την Ισπανία κρατάμε το +9.5 της Μούρθια κόντρα στην Καχασόλ Σεβίλλη σε απόδοση 1.85, ενώ παράλληλα επιλέγουμε και την έκπληξη της νίκης των φιλοξενούμενων σε απόδοση 4.75.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος και  δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares