Κυριακή, 02 Μαρτίου 2014 13:20

Άσσος ο Πανιώνιος, νίκη για Ρεάλ Μαδρίτης

Τρία σούπερ ντέρμπι σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία κυριαρχούν σήμερα στο πρόγραμμα αγώνων.

Από τη Superleague ξεχωρίζει ο αγώνας Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, από τη Primera Division η «εμφύλια μάχη» της Μαδρίτης μεταξύ Ατλέτικο και Ρεάλ, ενώ τέλος από τη Serie A Μίλαν και Γιουβέντους διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Το ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος περιλαμβάνεται σήμερα στο μηνιαίο Διαγωνισμό Προγνωστικών του Betarades.grπου άρχισε χθες και έχει έπαθλο 300€. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προβλέψετε σωστά το ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Διαβάστε εδώπερισσότερα.

Νίκη για να… τελειώνει ο Πανιώνιος

Αρχίζουμε με το δυνατό σημείο της ημέρας που είναι ο «Άσσος» του Πανιωνίου κόντρα στην Καλλονή σε απόδοση 1.95. Ντεμπούτο με νίκη έκανε στον πάγκο του Πανιωνίου ο Νίκος Αναστόπουλος. Οι κυανέρυθροι επικράτησαν εκτός έδρας 2-1 του Απόλλωνα την περασμένη αγωνιστική και έκαναν άλμα παραμονής στην κατηγορία, φτάνοντας τους 30 πόντους. Σε περίπτωση που κερδίσουν και σήμερα θα έχουν «αγκαλιάσει» την αγωνιστική σωτηρία, καθώς δε θα χρειάζονται στη συνέχεια παρά 2-3 πόντους σε 7 ματς για να τελειώσουν το θέμα. Με βάση την ισοπαλία ανάμεσα σε Βέροια και Απόλλωνα Σμύρνης χθες, ο Πανιώνιος με νίκη σήμερα απομακρύνεται εφτά πόντους απ' την 15η θέση, απόσταση που μπορεί να θεωρηθεί ασφαλείας. Σημαντικές επιστροφές σήμερα για τον Αναστόπουλο, καθώς έχει στη διάθεση του ξανά τους Αραβίδη και Κουλουχέρη. «Για να έχει αντίκρισμα η νίκη που κάναμε κόντρα στον Απόλλωνα θα πρέπει κερδίσουμε την Καλλονή για να μπορέσουμε να ανέβουμε κι άλλο βαθμολογικά και στο τέλος του πρωταθλήματος να δούμε τι έχουμε καταφέρει. Είναι μία ομάδα που χρειάζεται προσοχή. Από την άλλη εμείς αν έχουμε τα στοιχεία που είχαμε με τον Απόλλωνα, τη διάθεση, την κίνηση χωρίς τη μπάλα και την ταχύτητα θα εξαρτηθεί το αποτέλεσμα από τη δική μας απόδοση», είπε ο Έλληνας κόουτς.

Σε φόρμα η Ρεάλ, φεύγει με διπλό

Περνάμε στην Ισπανία όπου έχουμε το μεγάλο ντέρμπι της Μαδρίτης μεταξύ της Ατλέτικο και της Ρεάλ Μαδρίτης. Εμείς θα πάμε με το «διπλό» της «βασίλισσας» σε απόδοση 2.15. Η τελευταία εντός έδρας νίκη της Ατλέτικο επί της Ρεάλ (σε όλες τις διοργανώσεις) ήταν το 3-1 της σεζόν 1998/99! Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πετύχει γκολ στο πρώτο τέταρτο στις 9/11 τελευταίες επισκέψεις της στο «Βιθέντε Καλδερόν» για την Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τα βλέμματα όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης θα είναι σήμερα στραμμένα στο «Βιθέντε Καλδερόν», για το μεγάλο ντέρμπι μίσους ανάμεσα στις συμπολίτισσες Ατλέτικο και Ρεάλ. Ένα ντέρμπι, το οποίο φέτος έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία, λόγω της διεκδίκησης της κούπας από αμφότερες τις αντιπάλους. Η Ρεάλ έχει αρχίσει να κάνει ξεκάθαρες τις άγριες διαθέσεις της, επιθυμώντας να επιστρέψει στο θρόνο τόσο της Πριμέρα Ντιβιζιόν όσο και του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κάρλο Αντσελότι αποδεικνύεται ένας εξαιρετικός προπονητής σε ζητήματα ψυχολογίας και διαχείρισης των αποδυτηριών, καταφέρνοντας να αποφύγει τις συνεχείς κόντρες που είχαν οι αστέρες της ομάδας με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Η πραγματικότητα αυτή έχει άμεσα αποτελέσματα και μέσα στο «χορτάρι», με τη «βασίλισσα» να... κεντάει πραγματικά και τον Γκάρεθ Μπέιλ να προσαρμόζεται ολοένα και περισσότερο στο «καλούπι» της ομάδας. Παράλληλα, στο σημερινό σούπερ ντέρμπι θα είναι κανονικά διαθέσιμος και ο Ρονάλντο, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα λάβει φανέλα βασικού. Με σημερινή νίκη απομακρύνεται στο +6 από την Ατλέτικο, κάνοντας ένα καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση της κούπας. Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κόντρα Ρονάλντο – Ντιέγκο Κόστα, που αποτελούν τους δύο βασικούς υποψηφίους για τον αρχισκόρερ της σεζόν (22-21 αυτή τη στιγμή).

Over 2.5 η Κοπεγχάγη

Από τη Δανία κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Κοπεγχάγη - Μίντιλαντ σε απόδοση 1.90. Τα 12 από τα 15 τελευταία ματς της Κοπεγχάγης έληξαν G/G. Στο G/G οι οχτώ από τις εννιά τελευταίες έξοδοι της Μίντιλαντ. Δύο πεταμένοι βαθμοί στα σκουπίδια ήταν η εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αάρχους για τους πρωταθλητές και... τίποτα περισσότερο. Όταν άλλωστε δέχεσαι ένα τόσο "φθηνό" γκολ ελάχιστα πριν τη λήξη όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, πως αλλιώς μπορείς να αισθάνεσαι, έστω κι αν η εικόνα σου δεν ήταν συνολικά τόσο καλή. Μεγάλη χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Σολμπάκεν να πλησιάσει την αποψινή της αντίπαλο στην κορυφή, έστω κι έτσι πάντως μείωσε στους πέντε βαθμούς κι έχει απόψε την ευκαιρία να πάει στους δύο. Θα το κάνει; Στο γήπεδό της πάντως έδειξε μετά την επιστροφή του Νορβηγού στον πάγκο της ότι... δεν χαρίζεται, έχοντας 6/6 νίκες και μάλιστα στις τρεις από τις τέσσερις πιο πρόσφατες σκόραρε +3 τέρματα. Ο αμείλικτος νόμος του ποδοσφαίρου την τιμώρησε με τον πλέον σκληρό τρόπο για τις μεγάλες ευκαιρίες που έχασε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Οντένσε. Όχι μόνο δεν κατάφερε να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός πως αναμφίβολα άξιζε το τρίποντο, αλλά η ήττα της ήρθε και με γκολ στο 91'. Μόλις η δεύτερη φετινή εκτός έδρας ήττα για τους πρωτοπόρους της Superliga, αλλά και τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον όμως δεν νίκησε ούτε η 2η Άαλμποργκ και διατηρεί το «μαξιλαράκι» του +3. Για δύο ουσιαστικά αποτελέσματα πάντως πηγαίνει απόψε στην Κοπεγχάγη, αφού ακόμα και η ισοπαλία έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα, θα είναι άκρως ικανοποιητική. Μην ξεχνάμε ότι στον επόμενο γύρο γύρο την έχει εντός έδρας, παιχνίδι μάλιστα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, που κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να κρίνει και τον τίτλο!

Nικάει τη Σασουόλο η Πάρμα

Από την Ιταλία και συγκεκριμένα τη Serie A επιλέγουμε το «Διπλό» της Πάρμα μέσα στην έδρα της Σασουόλο σε απόδοση 2.20. Έκτη συνεχόμενη ήττα για τη Σασσουόλο (στη Λάτσιο) και ο Μαλεζάνι πήρε πίστωση χρόνου μόνο μέχρι το σημερινό παιχνίδι με την Πάρμα. Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία κάνουν λόγο για άμεση απομάκρυνση του, ενώ σχεδόν δεδομένο μοιάζει ότι αυτός που θα τον αντικαταστήσει θα είναι ο Εούσεμπιο Ντι Φραντσέκο, ο τεχνικός δηλαδή που είχε απομακρυνθεί νωρίτερα στη σαιζόν. Η ισοπαλία με τη Φιορεντίνα ήταν ένα αποτέλεσμα που βόλευε και τις δύο και από εδώ τα πήγαν, από εκεί τα έφεραν, για να τη φέρουν εν τέλει. Κοιτάμε την πλευρά της Πάρμα, με την ομάδα του Ντοναντόνι να συμπληρώνει 13 αγώνες αήττητο, στο καλύτερο σερί της ιστορίας της! Ο Ντοναντόνι πρόσφατα μπήκε στα σενάρια διαδοχής του Λάουντρουπ στη Σουόνσι. Σε κάθε περίπτωση το έργο του είναι εξαιρετικό και έχει φέρει την Πάρμα στην πόρτα της Ευρώπης, με την απόσταση του από εκεί να έχει φτάσει στους τρεις βαθμούς. Αγωνιστικά, δεν είχαμε τίποτα το ιδιαίτερο από προβλήματα και η ενδεκάδα που θα παραταχθεί θα είναι ίδια με αυτή του προηγούμενου αγώνα, με μόνη διαφορά τον χαφ Μουνάρι που είναι τιμωρημένος.

Διπλό με κάλυψη η Βόλφσμπουργκ

Περνάμε στη Γερμανία όπου επιλέγουμε το «Διπλό» Draw No Bet της Βόλφσμπουργκ κόντρα στη Χόφενχαϊμ σε απόδοση 1.95. Tα τρία τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο Χοφενχάιμ στο πρωτάθλημα, κρίθηκαν στο 3-1 σκορ, με δύο νίκες για τη Βόλφσμπουργκ (9/2011, 2012) και μία για τη Χοφενχάιμ (5/2011). Αήττητη η Βόλφσμπουργκ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια μεταξύ τους, με τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Μπορεί να κέρδισε και τη Λεβερκούζεν, σημειώνοντας την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αλλά για άλλη μια φορά η εμφάνιση της δεν ήταν καλή. Υπερβολή δεν θα ήταν να πούμε ότι η εμφάνιση της δεν ήταν καλή σε κανένα από τα τέσσερα νικηφόρα παιχνίδια που προαναφέραμε. Το μόνο καλό ημίχρονο που έκανε ήταν το δεύτερο απέναντι στη Μάιντζ. Πλέον, έρχεται για να πάρει το δεύτερο διπλό στο Χοφενχάιμ μέσα σε 20 μέρες, μιας και να μη ξεχνάμε ότι πέρασε από εδώ και για το Κύπελλο, παίρνοντας την πρόκριση για τα ημιτελικά. Η Βόλφσμπουργκ λοιπόν παραμένει ακόμα στο κόλπο και του Champions League και μάλιστα έχει την ευκαιρία να ξεπεράσει στη βαθμολογία εκ νέου τη Σάλκε, μετά την ήττα της τελευταία χθες βράδυ. Εκτός έδρας δεν έχει καλό απολογισμό, με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Χρειάζονται νίκες Εστουντιάντες και Φουενλαμπράδα για σωτηρία

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ όπου το δυνατό σημείο για σήμερα είναι το Over 152.5 πόντοι στον αγώνα Μπολόνια – Βίρτους Ρόμα σε απόδοση 1.90. Από τις δύο ομάδες μόνο η Ρόμα έχει στόχους καθώς θέλει την τετράδα. Η Μπολόνια έχει θεωρητικές ελπίδες για οκτάδα και πλέι-οφ αλλά η αποστολή της είναι πάρα πολύ δύσκολη αφού απέχει δύο νίκες και οι ομάδες από πάνω της είναι πιο ποιοτικές. Στον αγώνα του πρώτου γύρου η Μπολόνια είχε νικήσει στη Ρώμη 89-81 και αυτό θεωρήθηκε έκπληξη. Σήμερα είναι οριακό φαβορί λόγω έδρας αλλά υποδέχεται τη Ρόμα που παίζει καλύτερο μπάσκετ εκτός έδρας. Μια επιλογή που προκύπτει είναι το Over 152.5. To Οver έχει επαληθευθεί στα έξι από τα επτά τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους από το 2011 και μετά. Επίσης η Ρόμα έχει εκτός έδρας 78 πόντους ανά παιχνίδι έναντι 76 εντός έδρας. Η Μπολόνια είναι ομάδα του Over και σκοράρει 80 πόντους ανά παιχνίδι στην έδρα της. Επιλογή λοιπόν το Over 152.5. Από τη Γερμανία επιλέγουμε το -1.5 της Άρτλαντ κόντρα στην Όλντενμπουργκ σε απόδοση 1.80, ενώ από την Ισπανία θα πάμε με την «καθαρή» νίκη της Εστουντιάντες κόντρα στην Μπιλμπάο σε απόδοση 2.12.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος,  δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula1 και ενημερωθείτε για όλες τις αναμετρήσεις από το Livescore.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares