Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 13:30

Οver η Κρετέιγ, δε χάνει η Χέλμοντ‏

Ένα τριήμερο γεμάτο αγώνες, ντέρμπι και πρεμιέρες μας περιμένει με το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας να είναι ιδιαιτέρως γεμάτο. Καταρχάς επιστρέφουν Ιρλανδία και Ρωσία και Αμερική αυξάνοντας τις στοιχηματικές μας επιλογές, ενώ στα «κλασικά» πρωταθλήματα ξεχωρίζουν το ντέρμπι Τσέλσι – Τότεναμ, Άρσεναλ – Έβερτον, ενώ από την Ελλάδα «κλέβουν την παράσταση» η μονομαχίες Αθήνας – Θεσσαλονίκης με τον αγώνα Παναθηναϊκός – Άρης και το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Σήμερα το βάρος πέφτει σε Β’ Γαλλίας, Β’ Γερμανίας και Β’ Ολλανδίας, ενώ με ενδιαφέρον αναμένουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Ιρλανδίας. Στο Μπάσκετ ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμποράλ Κούτσα, αφού σε περίπτωση νίκης το «τριφύλλι» θα διατηρήσει τις ελπίδες για τη 2η θέση, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στη φάση των «8».

Over 2.5 στο Κρετέιγ – Μπρεστ, Χ2 η Ιστρ

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τη Β’ Γαλλίας και το Over 2.5 στον αγώνα Κρετέιγ – Μπρεστ σε απόδοση 2.10. G/G τα επτά από τα οχτώ τελευταία ματς της Κρετέιγ, με τα έξι από αυτά να είναι και Over 2,5. Από την ίδια κατηγορία επιλέγουμε και το Χ2 της Ιστρ με αντίπαλο την Τρουά σε απόδοση 2.40. Η νίκη του α' γύρου είναι και η μοναδική της Τρουά στα επτά τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας (1-3-3). Την Ιστρ την αδικεί η ήττα με 1-0 που δέχτηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Χάβρη. Όταν ωστόσο δεν βάζεις εσύ το γκολ στις ευκαιρίες που έχεις, τότε είναι... νομοτελειακό ότι κάποια στιγμή θα το δεχτείς εσύ, όπερ κι εγένετο. Αναμφίβολα πισωγύρισμα για την ομάδα του Πασκουαλέτι, όσο ως προς την εμφάνιση ωστόσο, αφού αφού το τελευταίο διάστημα μετρούσε διαδοχικά θετικά αποτελέσματα, προερχόμενη μάλιστα από 3/4 νίκες. Σε συνδυασμό δε και με τα υπόλοιπα αποτελέσματα είδε το +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού, να γίνεται μόλις +1 με αποτέλεσμα να βρίσκεται εκ νέου με την πλάτη στον τοίχο.

Κρατάει η Χέλμοντ Σπορ

Από τη Β’ Ολλανδίας επιλέγουμε το Χ2 της Χέλμοντ Σπορ κόντρα στη Μάαστριχ σε απόδοση 2.00. Συνεχίζει να δυσκολεύει τη ζωή της η Χέλμοντ, που αναδείχτηκε ισόπαλη με τη Σπάρτα Ρότερνταμ την προηγούμενη εβδομάδα με γκολ που δέχτηκε στις καθυστερήσεις. Ήταν η δεύτερη σερί ισοπαλία, με αποτέλεσμα να κολλήσουν οι γηπεδούχοι στους 42 πόντους, μόλις έναν περισσότερο απ' τη σημερινή τους αντίπαλο, Μάαστριχτ. Στις σημαντικές αναμετρήσεις έχει δείξει χαρακτήρα η Χέλμοντ, που σήμερα ουσιαστικά παίζει και για την ισοπαλία στην έδρα μιας φορμαρισμένης ομάδας. Έχασε μόλις μια φορά στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και συνολικά μόλις δύο στα τελευταία 11 ματς. Επιστρέφει ο αμυντικός Γιουστιάνα (26/0).

Διπλό με Draw No Bet η Πούμας

Κλείνουμε με τα προγνωστικά ποδοσφαίρου επιλέγοντας από το Μεξικό το «Διπλό» Draw No Bet της Πούμας κόντρα στη Μονάρκας σε απόδοση 2.40. Νέα απογοητευτική εμφάνιση της Μονάρκας, ήττα με γκολ στο 90' κι εντός έδρας μάλιστα από την τελευταία της ειδικής βαθμολογίας, Ατλάντε και κάπως έτσι ήρθε το... αναμενόμενο διαζύγιο με τον Μεξικανό τεχνικό Δε Λα Τόρε. Με μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές (1-2-3), διάστημα μάλιστα στο οποίο σημείωσε μόνο τρία γκολ, ήταν σίγουρα η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων για τη Μονάρκας που για το επόμενο διάστημα και μέχρι νεωτέρας θα πορεύεται με τον Ρομπέρτο Ερνάντες στον πάγκο της. Ανάμικτά συναισθήματα αφήνει στην Πούμας ο βαθμός της ισοπαλίας στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Πατσούκα. Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες και θα μπορούσε τόσο να φύγει με τους βαθμούς της νίκης, όσο όμως και να σπάσει το αήττητο σερί της. Τίποτα από τα δύο ωστόσο δεν έγινε, αλλά η ομάδα του Τρέχο πήρε το έκτο διαδοχικό της θετικό αποτέλεσμα και παρέμεινε στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα. Για δεύτερη μόλις φορά στο Κλαουσούρα δεν καταφέρνει να βρει δίχτυα η Πούμας, που έχει εξαιρετικές επιδόσεις εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα, αφού προέρχεται από 3/3 διπλά σε εξαιρετικά δυνατές έδρες και συγκεκριμένα με Τίγκρες, Λεόν, Αμέρικα!

Over 2.5 στο Μόναχο

Από τη Β’ Γερμανίας επιλέγουμε το Over 2.5 στον αγώνα Μόναχο 1860 - Άλεν σε απόδοση 2.25. Μόνο ευχαριστημένους μπορεί να αφήνει τους Βαυαρούς ο βαθμός της ισοπαλίας στη Σαντχάουζεν. Δεν είναι μόνο η ούτως ή άλλως μετριότατη εμφάνισή τους, αλλά και το γεγονός πως στα τελευταία 25 λεπτά της αναμέτρησης υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν με αριθμητικό μειονέκτημα. Μ' αυτά και μ' αυτά βέβαια η ομάδα του Φούνκελ έφτασε αισίως τις έξι σερί αγωνιστικές όπου δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, μένοντας μάλιστα και για τρίτη φορά σε αυτό το διάστημα "άκαπνη", μετρώντας ωστόσο τέσσερις ισοπαλίες. Δεν κινδυνεύει ακόμα πάντως με το +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά εφόσον συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις ποιος μπορεί να είναι σίγουρος για τη συνέχεια.

Απλή νίκη θέλει ο ΠΑΟ, Over το Γαλατά-Ρεάλ, σε φόρμα η Κουμπάν

Μεταφερόμαστε στο Μπάσκετ και συγκεκριμένα αρχίζουμε τα προγνωστικά Euroleague, εκεί όπου χθες ο Ολυμπιακός έχασε στην έδρα του από την Αρμάνι Μιλάνο και μπήκε σε περιπέτειες αναφορικά με τη 2η θέση. Σήμερα ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Λαμποράλ Κούτσα και του αρκεί η νίκη για να γίνει το φαβορί για τη 2η θέση. Τέταρτο φετινό παιχνίδι μεταξύ των δύο αντιπάλων. Δύο νίκες έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός και μια φορά ηττήθηκε οριακά. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ο Παναθηναϊκός, όντας φορμαρισμένος, δε συνάντησε τρομερές δυσκολίες να επικρατήσει στην Βιτόρια 72-64. Σήμερα είναι εντελώς άλλο παιχνίδι αφού η Λαμποράλ είναι εντελώς αδιάφορη ενώ ο Παναθηναϊκός πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει επειδή ο όμιλος έχει μπερδέψει πάρα πολύ με τις χθεσινές ήττες του Ολυμπιακού (από Αρμάνι) και της Ούλκερ (από Μπαρτσελόνα). Η μέτρια κατάσταση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ωθεί προς το +12.5 της Λαμποράλ που πληρώνει 1.90 στην Netbet.  Όμως η ομάδα του Σκαριόλο βρίσκεται σε πολύ χειρότερη φόρμα και τον τελευταίο 1.5 μήνα κάνει απαράδεκτες εμφανίσεις. Καμία αξία σε κάποιο στοίχημα και αξίζει να το δούμε στο live για τυχόν ευκαιρίες. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν οι αναμετρήσεις Λοκομοτίβ Κουμπάν – Μακάμπι Τελ Αβίβ όπου θα πάμε με το -1.5 των γηπεδούχων σε απόδοση 1.87, το Γαλατασαράι – Ρεάλ Μ. όπου θα πάμε με το Over 152.5 πόντους σε απόδοση 1.90 και το παιχνίδι Μάλαγα – Εφές Αναντολού όπου επιλέγουμε το Under 146.5 που πληρώνει 1.90.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares