Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014 14:45

Με κάλυψη ο Παναιγιάλειος, over η Τουρ‏

Αν αναμονή της επιστροφής του Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα θα κινηθούμε σε «χαλαρούς» ρυθμούς όπως άλλωστε επιβάλλει η μέρα και το μικρό κουπόνι αγώνων. Στην Ελλάδα η αυλαία της 28ης αγωνιστικής πέφτει στο ΟΑΚΑ με την αναμέτρηση ΑΕΛ Καλλονής – Βέροια, ενώ στην Ισπανία η 27η αγωνιστική ολοκληρώνεται με δύο αναμετρήσεις. Η Οσασούνα υποδέχεται τη Μάλαγα και η Σοσιεδάδ παίζει στην έδρα της Βαγιεκάνο.

 Άσσος DrawNoBetο Παναιγειάλειος

Αρχίζουμε τις σημερινές μας αναμετρήσεις με την Ελλάδα και τη Football League καθώς έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» Draw No Bet του Παναιγιάλειου με αντίπαλο τον Πανηλειακό σε απόδοση 2.80. Απ' τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου ο Παναιγιάλειος, κέρδισε τα έξι απ' τα εφτά παιχνίδια που προηγήθηκαν και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση. Έπειτα απ' τη χθεσινή νίκη του Φωστήρα επί του Ολυμπιακού Βόλου, έχει "συγκάτοικο", κάτι που εξαρτάται να αλλάξει απ' τα δικά του πόδια. Κερδίζει σήμερα και αποσπάται ξανά κατά τρεις πόντους, αφήνοντας τον αντίπαλο για δεύτερη σερί αγωνιστική με την... όρεξη. Οι δύο ομάδες (Παναιγιάλειος και Φωστήρας) αναμετρώντας σε 2 αγωνιστικές. Μετράει επιστροφές ο Νίκος Κουρμπανάς, καθώς μπορεί να υπολογίζει στους Ανδρούτσο (ΤΕ 21/0), Σταμόγιαννο (ΜΕ 6/0), Ουρτάδο (ΜΕ 5/1), Μπούνα (ΕΠ 20/6), Λαζανά (ΕΠ 10/0) και Κατσικοκέρη (ΕΠ 6/1).

Over 2.5 στον αγώνα Τουρ - Ανζέ

Από τη Β’ Γαλλίας κρατάμε το Over 2.5 στον αγώνα Τουρ - Ανζέ σε απόδοση 2.05. Και πάλι καλά θα πρέπει να λέει που γλίτωσε το κάζο στην έδρα της Λανς, αφού θα μπορούσε από το 0-2 που προηγήθηκε, ακόμα και να φύγει με άδεια χέρια. Τουλάχιστον έβαλε στις αποσκευές της τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα ενός εκ των μεγάλων φαβορί για την άνοδο, ταυτόχρονα όμως έχασε και μία τεράστια ευκαιρία να ξαναμπεί γερά στη διεκδίκηση της εισόδου στην τριάδα. Το πρώτο set-ball χάθηκε, θα απολέσει και το δεύτερο η ομάδα του Πανταλονί; Η έδρα της είναι από τις πιο δυνατές της Ligue 2, μετράει 5/7 νίκες, έχοντας μάλιστα υποκύψει κι ορισμένες από τις πιο δυνατές ομάδες της κατηγορίας, αλλά αν θέλει να έχει... πραγματικές ελπίδες ανόδου, πρέπει να πάρει το τρίποντο απόψε. Μετά και την ισοπαλία της προηγούμενης εβδομάδας άλλωστε συμπλήρωσε πέντε αγωνιστικές όπου έχει να επιδείξει μόλις ένα κι εκείνο με το φτωχό 1-0 (Ντιζόν). Πριν το τελευταίο της εντός έδρας ματς μετρούσε 6/6 G/G και Over 2,5. Τα πέντε ήταν και Over 3,5! Ούτε αυτή τη φορά κατέστη εφικτή η αναμέτρηση στην έδρα της Μπρεστ λόγω της κακοκαιρίας, με αποτέλεσμα την εκ νέου αναβολή της. Στο τελευταίο ματς που έδωσε η Ανζέ, «κόλλησε» για μία ακόμα φορά στο γήπεδό της η ομάδα του Μουλέν, που έχει κερδίσει λιγότερα από τα μισά ματς που έδωσε στο «Jean Bouin» (6-5-2). Το 1-1 με την Τρουά ήταν η δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ισοπαλία της, με το ίδιο μάλιστα σκορ, αλλά και έκτη στα επτά πιο πρόσφατα που έδωσε, με τη μοναδική νίκη μάλιστα σε αυτό το διάστημα να είναι επί της ουραγού Ανζέ! Παρ' όλα αυτά καταφέρνει και διατηρείται σε τροχιά ανόδου, σταθερά εντός της πρώτης τριάδας, χάριν κυρίως στις εκτός έδρας επιδόσεις της, όπου και μετράει 4/5 διπλά χωρίς να χάσει, αλλά έχει και τον καλύτερο απολογισμό της Ligue 2 (6-4-2). Στο G/G και τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ανζέ.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων που βρίσκονται στο Κουπόνι Στοιχήματος, δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας σε Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Tennis και Formula 1, ενημερωθείτε άμεσα για τα αποτελέσματα των αγώνων μέσω του Livescore μας και συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares