Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 14:18

Τρίποντο για Παραναένσε, κρατάει η Γκρόντιγκ‏

Αρκετές και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει και το σημερινό πρόγραμμα αγώνων, δίνοντάς μας την ευκαιρία να επιλέξουμε τα καλύτερα σημεία που θα μας οδηγήσουν στο… ταμείο. Η Σκανδιναβία έχει και πάλι την τιμητική της καθώς έχουμε δράση τόσο σε Α’ και Β’ Σουηδίας, σε Α’ και Β’ Νορβηγίας, όσο και σε Φινλανδία και Δανία.

Από την κεντρική Ευρώπη η πρεμιέρα σε Ελβετία και Αυστρία συνεχίζεται και σήμερα με τους υπόλοιπους αγώνες για την 1η αγωνιστική, ενώ για την αμερικάνικη Ήπειρο αγωνίζονται οι ομάδες της Βραζιλίας, της Χιλής, του Μεξικού και των ΗΠΑ. Από τα πρωταθλήματα εκτός κουπονιού αποκλειστικά στο Betarades.gr μπορείτε να διαβάσετε αναλύσεις για τη Βουλγαρία, την Κροατία και την Πολωνία. Τέλος στο Βέλγιο είναι προγραμματισμένο σήμερα το Σούπερ Καπ ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Άντερλεχτ και την Κυπελλούχο Λόκερεν.

Σημείο της ημέρας η Ουατσιπάτο

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το δυνατό σημείο της ημέρας που έρχεται από τη Χιλή και είναι ο «Άσσος» της Ουατσιπάτο με αντίπαλο τη Νουμπλένσε σε απόδοση 1.95. Ούτε να σκέφτεται δε θέλει το περσινό Απερτούρα η Ουατσιπάτο, που τελείωσε στην τελευταία θέση και έπειτα έτρεχε και δεν έφτανε στο Κλαουσούρα. Άλλαξε άρδην το αγωνιστικό της πρόσωπο υπό τις οδηγίες του Μάριο Σάλας και τερμάτισε στην 6η θέση του Κλαουσούρα, αποφεύγοντας σχετικά άνετα τον υποβιβασμό. Ανανεώθηκε το συμβόλαιο του Σάλας, με τη διοίκηση να μη ζητά πολλά, παρά μόνον μια άνετη παραμονή. Το ρόστερ πάντως μοιάζει αποδυναμωμένο, μια και αποχώρησε ο στράικερ Γιάνος και μέχρι στιγμής το κενό του δεν έχει καλυφθεί. Αποκτήθηκε ο εξαιρετικός επιτελικός χαφ, Μάρκο Μεντέλ (πρώην Αουντάξ Ιταλιάνο), ενώ η άμυνα δείχνει να έχει καλούς παίκτες.

Παίρνει τη νίκη η Ατλ. Παραναένσε

Συνεχίζουμε με την Α’ Βραζιλίας και ένα καλό σημείο που είναι ο «Άσσος» της Ατλ. Παραναένσε κόντρα στην Κρισιούμα σε απόδοση 1.90. Άτυπη «ρεβάνς» πήρε η Ατλέτικο Παραναένσε απ’ τη Φλαμένγκο για τον χαμένο περσινό τελικό του κυπέλλου Βραζιλίας και εδραιώθηκε στην όγδοη θέση, έξι βαθμούς μακριά απ’ την πρωτοπόρο Κρουζέιρο. Ο σύλλογος απ’ την Παρανά διαθέτει και φέτος καλό υλικό και μπορεί να διεκδικήσει και πάλι την έξοδό της στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Η επίθεσή της έχει πετύχει ως τώρα 17 τέρματα, ενώ αρέσκεται σε παιχνίδι κατοχής μπάλας διαθέτοντας ελκυστικούς ποδοσφαιριστές απ’ τη μεσαία γραμμή και μπροστά.

Δε χάνει η Βαντούζ κόντρα στην Τουν

Από την Ελβετία επιλέγουμε το Χ2 της Βαντούζ με αντίπαλο την Τουν σε απόδοση 1.95. Η Βαντούζ, από την πλευρά της, είναι ομάδα του Λιχτενστάιν, όμως παράλληλα συμμετέχει στις ελβετικές ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Επιστρέφει φέτος στη «μεγάλη» κατηγορία μετά από διάλειμμα λίγων ετών, έχοντας κατακτήσει την κούπα στην περσινή Challenge League (β’ κατηγορία), με συγκομιδή 73 βαθμών σε 36 ματς. Παράλληλα, η κατάκτηση του Κυπέλλου Λιχτενστάιν την έφερε στον 1ο γύρο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ, όπου κατάφερε να αποκλείσει την Κόλετζ Γιουρόπα με δύο νίκες (3-0 και 0-1 αντίστοιχα). Στο πλαίσιο του 2ου γύρου βρίσκεται σε εξέλιξη η κόντρα της με τη Ρουχ Χορζόφ και την προσεχή Πέμπτη χρειάζεται ένα γκολ, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο. Στο μεταγραφικό κομμάτι ξεχώρισαν οι προσθήκες των Σουρπφ (Αριστερός χαφ από Βασιλεία) και Στάχελ (ΑΜ από Λουκέρνη).

Κρατάει η Γκρόντιγκ κόντρα στην Αούστρια Β.

Από την Αυστρία θα πάμε με το Χ2 της Γκρόντιγκ με αντίπαλο την Αούστρια Βιέννης σε απόδοση 2.25. Η Γκρόντιγκ τσέκαρε την άνοδό της στην Bundesliga της Αυστρίας πέρυσι και στην πρώτη της χρονιά εντυπωσίασε κάνοντας δικιά της την τρίτη θέση, με αποτέλεσμα να βγει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Μάλιστα το ξεκίνημά της ήταν εξαιρετικό αφού συνέτριψε τη σερβική Κουρασίσκι και ουσιαστικά προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού ΤΣΣΚΑ Σόφιας – Ζίμπρου. Φρόντισαν να ενισχυθούν σημαντικά ενόψει και της Ευρώπης αποκτώντας τον αμυντικό Στράους, τους μέσους, Σουλτς, Τζούριτς και Γκόιγκινγκερ, τους επιθετικούς Βάλνερ (γνωστό απ’ τη θητεία του στον Απόλλωνα Καλαμαριάς) και Ρέινα και τον τερματοφύλακα Στράσερ.

Διπλό DNB η Μπρόντμπι

Από τη Δανία θα πάμε με το Διπλό Draw No Bet της Μπρόντμπι κόντρα στη Μίτιλαντ σε απόδοση 2.05. Η Μπρόντμπι, με τη σειρά της, τερμάτισε στην 4η θέση του περσινού πρωταθλήματος (στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο) και θα ξεκινήσει από τον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, όπου θα τεθεί αντιμέτωπη με τη βελγική Κλαμπ Μπριζ. Οι φιλοξενούμενοι επιζητούν φέτος το... βήμα παραπάνω και είναι γεγονός ότι έχουν δείξει πολύ καλό πρόσωπο στα καλοκαιρινά φιλικά (3-1-0). Ξεχώρισαν, δε, οι νίκες επί της Λίμπερετς (0-2) και της Λίβερπουλ (2-1). Στις μεταγραφές, δύο είναι τα σημεία αναφοράς: ο 25χρονος Αργεντινός αριστερός εξτρέμ Αλεξάντερ Σιμανόφσκι (από Ουέλβα) και ο γνωστός Σουηδός επιθετικός Γιόχαν Ελμάντερ (από «Γαλατά»). Παράλληλα, προήχθησαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα Νέων. Στον αντίποδα, ο έμπειρος Ολλανδός οπισθοφύλακας, Καλίντ Μπουλαρούζ, μετακόμισε στη Φέγενορντ.

Με κάλυψη η Χόνκα

Κλείνοντας από τη Φινλανδία επιλέγουμε τον «Άσσο» DNB της Χόνκα κόντρα στη Γιάρο σε απόδοση 2.20. Ολοένα και χειροτερεύει η κατάσταση στο εσωτερικό της Χόνκα, ειδικότερα έπειτα απ' τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Γιουρόπα Λιγκ. Η διοίκηση περίμενε με ανυπομονησία την πρόκριση για τουλάχιστον έναν γύρο, η ομάδα όμως αποκλείστηκε απ' την εσθονική Σιλαμάε Καλέβ και δε βρήκε τις οικονομικές «ανάσες» που θα ήθελε.

Η ασυνέπεια στις πληρωμές έχει προκαλέσει τριγμούς και συζητήσεις στα αποδυτήρια, εκεί όπου ούτως ή άλλως ο κόουτς Κούτσι έχει χάσει τον έλεγχο. Σε αγωνιστικό επίπεδο, η Χόνκα προέρχεται από δίκαιη εκτός έδρας ήττα απ' τη Βάασα, την τρίτη στα τελευταία τέσσερα ματς. Καλύτερη εντός έδρας, στα τελευταία 9 ματς κέρδισε 4 φορές και ηττήθηκε μόνο μία.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μεταγραφές του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στις κατηγορίες Ολυμπιακός Μεταγραφές και ΠΑΟΚ Μεταγραφές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares