Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 14:05

Δε χάνει η Σκεντερμπέου, G/G στην Ουαλία‏

Hμέρα Τσάμπιονς Λιγκ η σημερινή με το πρόγραμμα αγώνων να περιλαμβάνει τους επαναληπτικούς για τον 2ον προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Τα φαβορί σε μεγάλο βαθμό δε δυσκολεύτηκαν να πάρουν προβάδισμα και να βρίσκονται με το… ένα πόδι στον 3ο προκριματικό γύρο, εκεί όπου θα αγωνιστεί και ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης.

Δε χάνει η Σκεντερμπέου κόντρα στην Μπάτε

Αρχίζουμε τα σημερινά μας Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ με το 1Χ της Σκεντερμπέου κόντρα στην Μπάτε Μπορίσοφ σε απόδοση 2.37. Την περασμένη Τρίτη οι δύο αντίπαλοι είχαν την πρώτη μεταξύ τους κόντρα επί λευκορωσικού εδάφους. Αμφότεροι κοίταξαν περισσότερο την άμυνά τους, παραμελώντας σε μεγάλο βαθμό τα επιθετικά καθήκοντα. Ως εκ τούτου, το 0-0 ήρθε ως... λογική απόρροια. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα προσπαθήσει η Σκεντέρμπεου να πάρει την πρόκριση στον 3ο γύρο της διοργάνωσης. Την περσινή σεζόν είχε αποκλειστεί στο 2ο γύρο τη Νέφτσι Μπακού (στη διαδικασία της παράτασης), ενώ στον 3ο γύρο η πορεία της ανακόπηκε από τη Σαχτιόρ Καραγκάντι (εκτός έδρας ήττα με 3-0, εντός έδρας νίκη με 3-2). Το 0-0 της Λευκορωσίας είναι ένα «πονηρό» σκορ, με τους γηπεδούχους να επιβάλλεται πρώτιστα να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Βέβαια, στο στρατόπεδό τους επικρατεί μεγάλη αισιοδοξία, με τον αρχηγό Μπλέντι Σκέμπι να τονίζει χαρακτηριστικά: «Ελπίζουμε να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία. Δεν αρκεί μόνο να έχεις καλούς παίκτες, αλλά πρέπει όλοι οι παίκτες να «ενσωματώνονται» στο χαρακτήρα της ομάδας». Υπενθυμίζεται ότι στο δυναμικό της Σκεντέρμπεου ανήκει και ο μέχρι πρότινος μπακ του Άρη, Κρίστι Βαγκέλι (διεθνής με την Εθνική Αλβανίας).

Σκοράρουν αμφότερες Νιου Σεντς και Σλόβαν Μπρατισλάβας

Κλείνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το G/G στον αγώνα Νιου Σεντς – Σλόβαν Μπρατισλάβας σε απόδοση 2.00. Την περασμένη Τρίτη οι δύο ομάδες συναντήθηκαν επί σλοβακικού εδάφους, με τη γηπεδούχο Σλόβαν να επικρατεί με 1-0 και να παίρνει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της σημερινής ρεβάνς. Το τελικό σκορ έκρινε το γκολ του Τσίκος στο 52ο λεπτό. Θα καταφέρει η ουαλική ομάδα να ανατρέψει σήμερα την εις βάρος της κατάσταση; Σε κάθε περίπτωση, από την αρχή ήταν το αουτσάιντερ του ζευγαριού, οπότε ενδεχόμενος αποκλεισμός δε θα αποτελέσει και... καταστροφή. Βέβαια, ο προπονητής Κρεγκ Χάρισον παρουσιάστηκε αισιόδοξος στις χθεσινές του δηλώσεις, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι ενόψει της ρεβάνς. Παρακολούθησα το ματς της περασμένης Τρίτης πάνω από έξι φορές και όσο πιο πολύ το παρακολουθώ, τόσο πιο ευτυχισμένο με κάνουν οι παίκτες μου». Να υπενθυμιστεί ότι η Νιου Σεντς κατέκτησε τόσο το περσινό πρωτάθλημα, όσο και το περσινό Κύπελλο Ουαλίας. Παράλληλα, μέτρησε δύο νίκες στα ισάριθμα φιλικά του καλοκαιριού.

Χωρίς να «πιάσει» κάποια εξαιρετική απόδοση, η Σλόβαν κατάφερε στο πρώτο ματς να πάρει τη νίκη με το «πονηρό» 1-0 και σήμερα καλείται να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα. Όπως προαναφέραμε, οι Σλοβάκοι σίγουρα αποτελούν το φαβορί του ζευγαριού, όμως χρειάζεται προσοχή προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Το σημερινό θα είναι το τέταρτο επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν για τη Σλόβαν, καθώς στις 5 Ιουλίου κατέκτησε το σλοβακικό Σούπερ Καπ επί της Κόζιτσε (νίκη με 1-0), ενώ στις 11 Ιουλίου επικράτησε με 2-1 της Ποντμπρέζοβα, για την 1η αγωνιστική της νέας λίγκας. Η κυριακάτικη εντός έδρας αναμέτρηση (20/07) κόντρα στην Τρέντσιν αναβλήθηκε, προκειμένου η Σλόβαν να ετοιμαστεί κατάλληλα για τη σημερινή ρεβάνς. Ο σημαντικός μέσος της ομάδας, Ρίτσαρντ Λάσικ, τόνισε μεταξύ άλλων ενόψει του σημερινού ματς: «Όπως έχουμε ξαναπεί, το νικηφόρο 1-0 του πρώτου αγώνα δεν είναι το σκορ που επιθυμούσαμε. Παρόλα αυτά, η σημερινή ρεβάνς εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Ο αντίπαλος χρειάζεται να σκοράρει γκολ, οπότε θα ανοιχτεί στην άμυνα. Επομένως, εμείς πρέπει να βελτιώσουμε τη μετάβαση της μπάλας προς την επίθεση».

Επισκεφτείτε το Betarades.gr, διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων της ημέρας και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις μεταγραφές της Ρεάλ Μ. και της Μπάγερν Μονάχου στις κατηγορίες Μπάγερν Μονάχου Μεταγραφές και Ρεάλ Μαδρίτης Μεταγραφές.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares