Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018 13:49

Στοίχημα: Επιλογές με αξία από το Νησί

Γεμάτο το κουπόνι του Σαββάτου, περιλαμβάνει αγώνες από όλα, σχεδόν, τα σημαντικά πρωταθλήματα και έχουμε καταλήξει σε πέντε επιλογές. Πιο συγκεκριμένα, θα μας απασχολήσουν αναμετρήσεις κατά κύριο λόγο από Αγγλία και Σκωτία από αλλά και από την Ισπανία την Α1 Μπάσκετ! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις εταιρίες που προσφέρουν υπηρεσίες στοιχήματος και καζίνο, έχοντας αποκτήσει νόμιμη άδεια λειτουργίας στην χώρα μας.

Άξια εμπιστοσύνης η Πλίμουθ

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Ντονκάστερ – Πλίμουθ. Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι φιλοξενούμενοι, προέρχονται από δύο διαδοχικές νίκες στις οποίες, μάλιστα, δεν έχουν δεχθεί γκολ, ενώ σε ευρύτερο πλαίσιο, διατηρούνται αήττητοι εδώ και επτά παιχνίδια (5-2-0). Η Ντονκάστερ έρχεται από την ήττα – αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Ροτσντέιλ (0-1), στο γήπεδό της σε επίπεδο πρωταθλήματος είναι αποτελεσματική, ωστόσο οι αποδόσεις αδικούν ξεκάθαρα τη φορμαρισμένη Πλίμουθ, η οποία, άλλωστε, έχει πάρει αποτελέσματα σε πολύ δυσκολότερες έδρες από το “Keepmoat Stadium”. Η στοιχηματική αξία βρίσκεται χωρίς αμφιβολία στο Χ2, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 2.20.

Με τα γκολ στο Τσέλτεναμ

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Τσέλτεναμ – Άκρινκτον. Από την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της Καρλάιλ προέρχεται η Τσέλτεναμ, αποτέλεσμα που ακολούθησε την ήττα με το ίδιο σκορ, ξανά εκτός έδρας, από την Στιβενέιτζ! Η Άκρινγκτον, από την πλευρά της, μετρά δύο σερί νίκες, κόντρα σε Τσέστερφιλντ και Γκρίμσμπι με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα, έδωσε συνέχεια στα παιχνίδια με υψηλό σκορ, καθώς στα τέσσερα τελευταία της σημειώθηκαν περισσότερα από 2.5 τέρματα. Οι δύο ομάδες είναι ικανές επιθετικά, περιμένουμε ένα ματς με πολλές φάσεις και γκολ, επιλογή θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.92.

Αντιδρά η Νταντί Γιουνάιτεντ

Περνάμε στο παιχνίδι Ντανφέρμλιν – Νταντί Γιουνάιτεντ. Σε καλό “φεγγάρι” βρίσκει η σημερινή αναμέτρηση την Ντανφέρμλιν, η οποία μετρά τρεις διαδοχικές νίκες στην Τσάμπιονσιπ της Σκωτίας, συνεχίζοντας την προσπάθειά της για να πλασαριστεί στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο. Η Νταντί την προηγούμενη αγωνιστική συνετρίβη με 6-1 εκτός έδρας από τη Φόλκερκ, έχει μείνει έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Σεντ Μίρεν και σήμερα ψάχνει αντίδραση, απέναντι σε μία ομάδα της οποίας επικράτησε και τις δύο φορές που την αντιμετώπισε φέτος για το πρωτάθλημα. Η Γιουνάιτεντ αν δεν κερδίσει κινδυνεύει να χάσει οριστικά το “τρένο” της απευθείας ανόδου, αξίζει της στήριξής μας, καθώς είναι καλύτερη ομάδα από την Ντανφέρμλιν. Επιλογή θα αποτελέσει το 2 DNB σε απόδοση 1.98 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Κερδίζει η Χιχόν

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από την Β' Ισπανίας και τον αγώνα Σπόρτινγκ Χιχόν – Αλκορκόν. Η Χιχόν δείχνει να ξαναβρίσκει τα “πατήματά” της το τελευταίο διάστημα, επιδιώκοντας να πλησιάσει στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Τουλάχιστον εντός έδρας είναι αποτελεσματική, καθώς στα δύο πιο πρόσφατα ματς που έδωσε μπροστά στο κοινό της, πανηγύρισε ισάριθμες νίκες, σημειώνοντας από τρία τέρματα (Τενερίφη 3-0, Κόρδοβα 3-2). Η Αλκορκόν, από την πλευρά της, είναι πιο “σφιχτή” τελευταία, χάνει δύσκολα, ωστόσο δεν χωρά αμφιβολία πως υστερεί σε ποιότητα από τους γηπεδούχους, οι οποίοι “καίγονται” για βαθμούς. Θα πάμε με τον “άσσο” σε απόδοση 1.90.

Χαμηλό σκορ στη Ρόδο

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Κολοσσός Ρόδου – Τρίκαλα. Η ομάδα της Ρόδου είναι το φαβορί, στοιχηματικά, ωστόσο, αξίζει να ασχοληθούμε με το σύνολο πόντων. Ο Κολοσσός εντός έδρας δέχεται 72 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ πετυχαίνει μόλις έναν περισσότερο. Τα Τρίκαλα, από την πλευρά τους, διαθέτουν την δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος, με μόλις 70 πόντους ανά αγώνα, επομένως, είναι πολύ πιθανόν σήμερα να πετύχουν ακόμη λιγότερους, απέναντι στην εξαιρετική άμυνα των γηπεδούχων. Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, δύσκολα θα δούμε μεγάλο σκορ και επιλογή μας θα αποτελέσει το Under 150.5 πόντοι, σε απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares