Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2018 13:45

Στοίχημα: Επιλογές από Ισπανία και Κύπρο (video)

Με δύο αναμετρήσεις κλείνει σήμερα η 4η αγωνιστική στη Σούπερ Λιγκ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός παίζει για πρώτη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Πανιώνιο. Στο άλλο ματς, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τη Λαμία. Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις υπάρχουν σε Τουρκία, Κύπρο, Β’ Ισπανίας και Β’ Γαλλίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό σχετικά με τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως για παράδειγμα η Vistabet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην χώρα μας!

Δε χάνει η Γρανάδα

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Λα Κορούνια – Γρανάδα. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β’ Ισπανίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πρωταγωνιστικές βλέψεις. Η Λα Κορούνια είναι το μεγάλο φαβορί για την άμεση επάνοδο στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο προς το παρόν δεν ανταποκρίνεται στην πίεση. Από δύο σερί ήττες έρχεται η ομάδα της Γαλικίας, η πρώτη για το Κύπελλο, η δεύτερη την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας κόντρα στην Αλκορκόν (1-0). Στον αντίποδα, η Γρανάδα έρχεται από τρεις σερί νίκες, μετράει 11 πόντους και βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης, με νίκη σήμερα θα μειώσει στο -1 απ’ τη Μάλαγα. Οι εταιρείες έχουν χρίσει φαβορί τη Λα Κορούνια και υποτιμούν τη Γρανάδα, θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα, επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00.

Κερδίζει η ΑΕΚ Λάρνακας

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση ΑΕΚ Λάρνακας – Ομόνοια. Είναι αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Α’ Κύπρου, με τις δύο ομάδες να έχουν ξεκινήσει διαφορετικά τη νέα σεζόν. Η ΑΕΚ Λάρνακας έχει παίξει μόνο μια φορά στο νέο πρωτάθλημα, έμεινε στο εκτός έδρας 1-1 με τη Νέα Σαλαμίνα, την Πέμπτη έκανε πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ με εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στη Ζυρίχη. Στον αντίποδα, η Ομόνοια μετράει 2/2 νίκες στο νέο πρωτάθλημα κόντρα σε Αλκή και Παραλίμνι, αμφότερες εντός έδρας, σήμερα παίζει για πρώτη φορά εκτός και ασφαλώς το επίπεδο δυσκολίας αυξάνεται. Θεωρούμε ότι η ΑΕΚ Λάρνακας θα βρει τον τρόπο να διαχειριστεί την κόπωση, είναι καλή εντός έδρας, ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 1.83.

Άσσος για Σαπεκοένσε

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σαπεκοένσε – Φλουμινένσε. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Α’ Βραζιλίας, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται χαμηλά στην κατάταξη. Η Σαπεκοένσε καταλαμβάνει την 16η θέση με 28 πόντους, βρίσκεται μόλις στο +1 απ’ την τελευταία τετράδα της κατάταξης, έρχεται από δύο σερί εντός έδρας νίκες επί των Ατλέτικο Παραναένσε (2-1) και Ιντερνασιονάλ (2-1), υποδέχεται μια ομάδα που έρχεται από εκτός έδρας ήττα 3-1 κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε (3-1), εκτός έδρας έχει σημαντικά προβλήματα, έρχεται από τρεις ήττες στις τελευταίες πέντε εξόδους. Θεωρούμε ότι οι γηπεδούχοι θα πάρουν το ματς, ποντάρουμε στον άσσο σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές μας για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Δείτε το βίντεο του Betarades.gr για το παιχνίδι Πανιώνιος - Ολυμπιακός:

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares