Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018 13:53

Στοίχημα: Με τα γκολ στην Ισπανία

Η δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης σιγά-σιγά επανέρχεται, και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων παιχνίδια από τις δεύτερες κατηγορίας της Ισπανίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας. Επίσης, απόψε τελειώνει η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στα παιχνίδια της Έλτσε με τη Μάλαγα, της Παρί με τη Σατορού, της Ντόρντρεχτ με την Άλκμααρ Β και του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο, για την Ευρωλίγκα. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στoιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Sportingbet. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας.

Αμφίσκορο στην Ισπανία

Για τη δέκατη αγωνιστική της Segunda Division η Έλτσε υποδέχεται την πρωτοπόρο Μάλαγα στο «Μανουέλ Μαρτίνεθ Βαλέρο» (22:00). Η Έλτσε πρόερχεται από δύο βαριές ήττες, μία για το πρωτάθλημα και μία για το κύπελλο Ισπανίας. Αρχικά, ηττήθηκε με 4-0 στο «Ριαθόρ» από τη Λα Κορούνια, και στη συνέχεια με 4-1από την Κόρδοβα. Έχει πέσει στην 19η θέση της βαθμολογίας και βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης. Πρώτη και καλύτερη είναι αυτήν τη στιγμή, φιλοξενούμενη Μάλαγα. Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Λόπεθ Μουνίθ, έχει μόλις μία ήττα, αυτήν από τη Λας Πάλμας, στη Segunda, και έχει βάλει πλώρη για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Η σημερινή έξοδος δεν είναι εύκολη για τη Μάλαγα, που συνηθίζει να προσέχει ιδιαίτερα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Το ένστικτο της επιβίωσης θα οδηγήσει την Έλτσε να ψάξει το γκολ, αφού αναζητά τη νίκη που θα της δώσει βαθιά ανάσα. Όμως, η Μάλαγα είναι από τις κορυφαίες και πιο ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, επομένως μπορεί να βρει τον τρόπο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Προβλέπεται ένα ωραίο παιχνίδι, αφού η μικρή βαθμολογική συγκομιδή μάλλον αδικεί την Έλτσε. Σημαντικές απουσίες για τις δύο ομάδες δεν υπάρχουν, και τα «αστέρια» είναι ετοιμοπόλεμα. Στηρίζουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.15.

Κλειστό παιχνίδι στο Παρίσι

Η Ligue 2 μπαίνει στην ενδέκατη αγωνιστική, και η Παρί τίθεται αντιμέτωπη στην έδρα της με τη Σατορού (21:00). Οι γηπεδούχοι έχουν παρουσιάσει καλή εικόνα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, και φιγουράρουν στην όγδοη θέση. Δύναμή της είναι η έδρα της, αλλά έχει σαφές πρόβλημα στα παιχνίδια μακριά από το σπίτι της. Μετά από τέσσερα σερί ματς αήττητη, έχασε την περασμένη αγωνιστική από τη Νιόρ με 1-0. Η Σατορού από την άλλη, ταξιδεύει στο Παρίσι μετά από δύο άσχημα αποτελέσματα, το 5-1 από την Μπρεστ και το 0-3 από την Τρουά. Τρεις πόντους απέχει πλέον από τη ζώνη του υποβιβασμού η Σατορού, που άλλαξε προπονητή με την ελπίδα να αλλάξει και η εικόνα της. Συγκεκριμένα, ο Βασέρ αντικαταστάθηκε από τον βοηθό του Ολιβιέ Σαραγκάγκλια. Πέντε από τα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της Σατορού έληξαν No Goal, κυρίως επειδή δεν σκοράρει αυτή. Και η Παρί όμως, παίζει κλειστά γενικά, με το Under 2.5 να επιβεβαιώνεται στα τέσσερα από τα πέντε πιο πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα. Το No Goal στο 1.83 μοιάζει σωστή επιλογή.

Νίκη–ανάσα θέλει η Ντόρντρεχτ

Η Ντόρτντρεχτ φιλοξενεί την Άλκμααρ Β για τη δέκατη αγωνιστική το πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας της Ολλανδίας. Στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρίσκεται η Ντόρτντρεχτ, που απογοητεύει με τις εμφανίσεις της. Ειδικότερα, μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία δέκα παιχνίδια της για όελς τις διοργανώσεις, με οκτώ ήττες και μία ισοπαλία. Βέβαια, και η σημερινή της αντίπαλος, δεν πάει πίσω. Η Άλκμααρ Β έχει κερδίσει μόνο ένα από τα τελευταία έντεκα ματς που έδωσε για όλες τις διοργανώσεις, ενώ βρίσκεται στην 16η θέση του πρωταθλήματος. Τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας διαθέτει η Ντόρντρεχτ, αλλά έχει αρχίσει να βρίσκει πατήματα επιθετικά. Γενικά, στα παιχνίδια αμφότερων των ομάδων σημειώνονται πολλά γκολ. Πιστεύουμε ότι οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και θα πάρουν τους τρεις βαθμούς σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη από αυτούς. Άσος λοιπόν, σε απόδοση 2.03.

Δυνατές επιθέσεις στο Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο

Η «διαβολοβδομάδα» της Euroleague κλείνει απόψε, και ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ. Οι «Ερυθρόλευκοι» τα πάνε περίφημα μέχρι στιγμής, και έχουν κάνει το «δύο στα δύο» σε δύσκολα μάλιστα εκτός έδρας παιχνίδια, κόντρα σε Κίμκι και Μπασκόνια. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ παίζει πολύ όμορφο μπάσκετ, με τρομερές συνεργασίες στην επίθεση. Είναι χαρακτηριστικό, ότι τα πιο πολλά καλάθια των Πειραιωτών προέρχονται από ομαδική δουλειά, για αυτό και ο υψηλός αριθμός των ασίστ. Σήμερα, θα βρει απέναντί του ένα ταλαντούχο και εκρηκτικό σύνολο, ικανό για πολλές «ζημιές». Το Μιλάνο στάθηκε επάξια απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ, και έχασε στο τέλος μάλλον λόγω έλλειψης εμπειρίας. Ο Πιανιτζάνι έχει δημιουργήσει μια δυνατή ομάδα, που δεν θυμίζει σε τίποτα αυτήν των τελευταίων ετών. Οι επιθετικές ικανότητες της Αρμάνι μπορούν να οδηγήσουν το παιχνίδι σε έναν γρήγορο ρυθμό, ενώ φυσικά και ο Ολυμπιακός είναι ισχυρός στην επίθεση. Το παιχνίδι αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, και θεωρούμε ότι θα ανοίξει. Επιλογή μας το Over 158.5, που το βρίσκουμε στο 1.91.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares