Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2018 12:44

Στοίχημα: «Εκδικείται» η Ατλέτικο!

Επιτέλους, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ξανά εδώ, με ποδοσφαιρική πανδαισία να μας περιμένει από σήμερα, Τρίτη!

Οι στοιχηματικές επιλογές μας, προκύπτουν από παιχνίδια της διοργάνωσης, και συγκεκριμένα από τρία, με κορυφαίο το Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ. Φυσικά, υπάρχει και το μπάσκετ, όπου θα ασχοληθούμε με το ματς της Βέντσπιλς με τη Λούντβιγκσμπουργκ για το FIBA Champions League. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε όμως στις αναλύσεις μας!

Ώρα να ανακάμψει η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται στο Wanda Metropolitano την Ντόρτμουντ, για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι γηπεδούχοι έχουν να θυμούνται το βαρύ 4-0, με το οποίο ηττήθηκαν στη Γερμανία πριν από δύο βδομάδες. Παρά τις πολλές φάσεις που δημιούργησαν, οι παίκτες του Σιμεόνε δεν βρήκαν δίχτυα και εξαιτίας των αμυντικών τους λαθώς, υπέστησαν συντριβή. Η πρόκριση δεν κινδυνεύει, αφού Μονακό και Κλαμπ Μπριζ είναι αδύναμες και δεν μπορούν να απειλήσουν. Από την άλλη, η Ντόρτμουντ έχει κάνει το απόλυτο νικών στον όμιλο και οδηγεί την κούρσα, θέλοντας φυσικά να βγει πρώτη. Οι Βεστφαλοί είναι σε εξαιρετική κατάσταση, και προέρχονται από σπουδαίο «διπλό» στην έδρα της Βόλφσμπουργκ για την Μπουντεσλίγκα, όπου είναι και εκεί πρώτοι. Ο Λουσιάν Φαβρ φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο η ομάδα του να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, και να παίρνει και τα αποτελέσματα που θέλει, δείχνοντας έτοιμη να εκθρονίσει τη Μπάγερν. Έστω με μία ισοπαλία σήμερα, η Ντόρτμουντ μάλλον εξασφαλίζει την κορυφή του ομίλου, αλλά είναι επικίνδυνο να παίζεις για δύο αποτελέσματα. Είναι δεδομένο, πως η Ατλέτικο θα βγάλει αντίδραση, παίζοντας με πληγωμένο εγωισμό. Έχει τον τρόπο να παίρνει τέτοια ματς ο Σιμεόνε, και τον στηρίζουμε. «Άσος» σε απόδοση 2.00.

Προσέχουν Μονακό και Κλαμπ Μπριζ

Οι ομάδες της δεύτερης ταχύητητας του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, κοντράρονται σήμερα στη Γαλλία. Ο λόγος για τη Μονακό και την Κλαμπ Μπριζ, που δεν μπορούν να προλάβουν Ντόρτμουντ και Ατλέτικο. Την προηγούμενη αγωνιστική της διοργάνωσης, αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Βέλγιο, με τη Μονακό να μπαινεί νωρίς μπροστά στο σκορ αλλά τελικά να ισοφαρίζεται. Οι Μονεγάσκοι είναι σε τραγική κατάσταση και δεν λένε να ξεφύγουν από τη ζώνη του υποβιβασμού. Μάλιστα, στο τελευταίο παιχνίδι τους έχασαν από τη Ρεμς. Η Μπριζ απεναντίας, είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Γκενκ και πραγματοποιεί καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Το αποψινό παιχνίδι είναι αυτό που μπορεί να κρίνει την τρίτη θέση, που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ. Όποια ομάδα κερδίσει, αποκτά τεράστιο προβάδισμα. Το διακύβευμα είναι σημαντικό, και αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι αμφότεροι οι προπονητές θα ακολουθήσουν προσεκτική τακτική, τουλάχιστον στο πρώτο μισό του αγώνα. Και οι δύο ομάδες επιθυμούν να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία, και δεν θα ρισκάρουν από νωρίς για να σκοράρουν, αλλά θα προσέξουν περισσότερο να μη δεχτούν γκολ. Το Χ Ημίχρονο εντοπίζεται σε απόδοση 2.30 και αποτελεί την επιλογή μας.

 

Πολλά γκολ στη «Βέλτινς Αρίνα»

Σάλκε και Γαλατασαράι παλεύουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και συγκρούονται μεταξύ τους απόψε στη Γερμανία. Οι δύο ομάδες θα λύσουν σήμερα τις διαφορές τους, αφού το παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης έληξε ισόπαλο 0-0. Η Σάλκε φέτος, δεν είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη. Στο Τσάμπιονς Λιγκ βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου, έναν πόντο πάνω από τη Γαλατά και δύο κάτω από την Πόρτο. Ωστόσο, στην Μπουντεσλίγκα είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη, χωρίς να μπορεί να πάρει τις νίκες που θέλει. Ευτυχώς, την τελευταία αγωνιστική κέρδισε το Ανόβερο με 3-1. Η Γαλατά περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αγνοώντας τη νίκη εδώ και τέσσερα ματς, για όλες τις διοργανώσεις. Στο ντέρμπι με τη Φενέρ, αν και προηγήθηκε με 2-0, κατάφερει να απωλέσει το προβάδισμα και να μείνει τελικά στο 2-2. Τα αρνητικά αποτελέσματα, την έχουν ρίξει από την κορυφή του πρωταθλήματος. Οι σημερινοί αντίπαλοι στη «Βέλτινς Αρίνα», φημίζονται για τις επιθετικές αρετές τους, ενώ διακρίνεται σε αυτούς και μια αμυντική αφέλεια. Οι φιλοξενούμενοι ειδικά, θα αναζητήσουν τη νίκη απόψε. Έχουν την ποιότητα να βρουν δίχτυα, αλλά συγχρόνως δύσκολα θα κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Η αναμέτρηση φαίνεται ότι μπορεί να ανοίξει, καθώς δεν μιλάμε για δύο συντηριτικά σύνολα. Το αντίθετο. Επομένως, το Over 2.5, που το βρίσκουμε στο 2.10, μοιάζει ιδανική λύση.

Ξεφεύγει το σκορ στη Λετονία

Περνάμε στο Τσάμπιονς Λιγκ του... μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Βέντσπιλς με τη Λούντβιγκσμπουργκ στη Λετονία. Οι γηπεδούχοι, βρίσκονται στο 1-3 στον όμιλο, μετά την εύκολη ήττα από τη Λε Μαν. Παρόλα αυτά, ανέκαμψαν και κε΄ρδισαν στο πρωτάθλημα Λετονίας – Εσθονίας τη Λάτβια, με 78-60. Σε κάκιστο φεγγάρι είναι η Λούντβιγκσμπουργκ, που μετράει τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο γερμανικό πρωτάθλημα, έχει ρεκόρ 2-4. Από τη μία, η Βέντσπιλς σκοράρει πολύ, και αυτό αποδεικνύεται από τους 93.2 πόντους μ.ο. Στο πρωτάθλημά της. Από την άλλη, η Λούντβιγκσμπουργκ έχει σοβαρό θέμα στην άμυνα φέτος, δεχόμενη κατά μέσο όρο 83 πόντους στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν ψάξει κανείς τα σκορ των δύο ομάδων, θα διαπιστώσει ότι στη συντριπτική πλειοψηφία τους είναι μεγάλα. Ο «άσος» της Βέντσπιλς έχει αξία, αφού οι γηπεδούχοι έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη δεύτερη νίκη τους στη διοργάνωση. Παρόλα αυτά, όλα τα δεδομένα μας οδηγούν σε μια καλύτερη επιλογή, που είναι το Over 164.5, με απόδοση 1.91.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares