Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 13:43

Στοίχημα: Μπορεί και άνετα ο Ολυμπιακός! (vid)

Εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι το σημερινό (19/01) κουπόνι του στοιχήματος, καθώς η δράση έχει επιστρέψει για τα καλά στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Εμείς, θα κινηθούμε αρχικά εντός συνόρων, με την αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό, και θα συνεχίσουμε με Αγγλία. Φυσικά, από τις προτάσεις μας δεν λείπει και το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τομέα του στοιχήματος, όπως τα αποτελέσματα ποδοσφαίρου . Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ανώτερος ο Ολυμπιακός

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός. Πρόκειται για ένα κρίσιμο παιχνίδι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Βίοι αντίθετοι λοιπόν, για τις δύο ομάδες που θα κοντραριστούν σήμερα στους «Ζωσιμάδες». Ο ΠΑΣ Γιάννινα δείχνει ότι δεν διαθέτει το ρόστερ των περασμένων ετών, και είναι μόλις τρεις πόντους πάνω από τον απευθείας υποβιβασμό. Μάλιστα, προέρχεται από το βαρύ 0-4 από την ΑΕΚ, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο εφιαλτικό για τον ΠΑΣ. Ο Ολυμπιακός από την άλλη είναι στο -8 από τον ΠΑΟΚ και θέλει να μείνει κοντά στους Θεσσαλονικείς. Παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα του Μαρτίνς και την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε εύκολα με 0-2 από την έδρα του Λεβαδειακού. Φυσικά, δεν χωράει σύγκριση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ολυμπιακό. Οι «Ερυθρόλευκοι» είναι κατά πολύ καλύτερη ομάδα και αν παρουσιαστούν σοβαροί σήμερα δεν θα έχου πρόβλημα για τους τρεις βαθμούς. Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν τρομερά αμυτνικά προβλήματα, ενώ και επιθετικά δεν βρίσκουν εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι φιλοξενούμενοι, συν τοις άλλοις, έχουν και την παράδοση με το μέρος τους, και μετράνε 6/7 νίκες απέναντι στον ΠΑΣ στα τελευταία παιχνίδια, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Έτσι, πάμε με το Ολυμπιακός -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση νίκης του Ολυμπιακού με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.80.

Αμφίσκορο στο Vicarage Road

Δύο ομάδες που βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση συγκρούονται σήμερα στο Vicarage Road, για την 23η αγωνιστική της Πρέμιερ λιγκ. Ο λόγος, για τη Γουότφορντ και την Μπέρνλι. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν την Κρίσταλ Πάλας με 1-2, και συνεχίζυν να επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο ότι αποτελούν ίσως την πιο ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Είναι εννιά βαθμούς κάτω από την πέμπτη θέση, ωστόσο κάνουν τα όνειρά τους για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Σε καλό φεγγάρι είναι όμως και η Μπέρνλι, που κατάφερε να ξεφύγει με τρεις πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σπουδαίο «τρίποντο» απέναντι στη Φούλαμ, εντός έδρας, και δίνουν σκληρή μάχη για να αγωνιστούν και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ. Για να συμβεί αυτό, πρέπει να διεκδικούν θετικά αποτελέσματα και μακριά από το «σπίτι» τους. Τόσο η Γουότφορντ, όσο και η Μπέρνλι, βρίσκουν λύσεις στο σκοράρισμα, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Η Μπέρνλι όμως, διαθέτει και τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στη διοργάνωση. Τα μεταξύ τους παιχνίδια ανά τα χρόνια έχουν πολλά γκολ, και κάτι τέτοιο φαίνεται ότι θα γίνει και απόψε. Και οι δύο, θα ψάξουν τη νίκη. Σκοράρουν, αλλά είναι και ασταθείς πίσω. Επομένως, προβλέπουμε πως θα σημειωθούν γκολ εκατέρωθεν και στηρίζουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.87.

Υψηλό σκορ στην Ιταλία

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και συγκεκριμένα στο παιχνίδι της Καντού με την Αβελίνο για την 16η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πάρει... μπρος και με συνεχόμενες νίκες έμειναν μόνοι δεύτεροι πίσω από την πρωτοπόρο Αρμάνι Μιλάνο. Οι γηπεδούχοι πάλι, με ρεκόρ 5-10, είναι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και οφείλουν να αλλάξουν άμεσα πρόσωπο αν δεν θέλουν να κινδυνεύσουν με υποβιβασμό. Στα θετικά για την Καντού, ότι παρουσιάζει μια βελτίωση το τελευταίο διάστημα και ανέβασε τους μέσους όρους της στην επίθεση. Οι 88.9 πόντοι που δέχεται στην άμυνα όμως, είναι καθοριστικοί. Πολύ δυνατή στο σκοράρισμα είναι η Αβελίνο, που δέχεται και αυτή περισσότερους από ογδόντα πόντους στην άμυνα. Οι εταιρίες προσφέρουν σε τιμές φαβορί την Καντού, δεν πρόκειται όμως για σύνολο άξιο εμπιστοσύνης. Αμφότεροι οι αντίπαλοι θέλουν πολύ τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους, και θα προσπαθήσουν να την κατακτήσουν με το «όπλο» τους, που είναι η επίθεση. Συνεπώς, περιμένουμε ένα θεαματικό παιχνίδι, με τον δείκτη του σκορ να πηγαίνει ψηλά. Με βάση όλα τα δεδομένα, ποντάρουμε στο Over 168.5.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για τους αγώνες ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - Πανιώνιος.

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares