Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 10:59

Στοίχημα: Για το «διπλό» η Μαρσέιγ!

Η Παρασκευή (08/02) έφτασε, και σήμερα κάνουμε... ζέσταμα για το Σαββατοκύριακο.

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχουν δράση και μας προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Συγχρόνως, σπουδαίο ματς δίνει ο Παναθηναϊκός στη EuroLeague, κόντρα στη Φενέρ, και θα ασχοληθούμε και με αυτό. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα καλύτερα καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Ας περάσουμε τώρα στα προγνωστικά!

Ανεβαίνει η Μαρσέιγ

Ξεκινάει απόψε η 24η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος, με ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. Μιλάμε φυσικά, για το Ντιζόν – Μαρσέιγ. Η Ντιζόν είχε αγώνα και μεσοβδόμαδα, αφού έπαιξε με την Κρουά για το κύπελλο και κέρδισε εύκολα. Στο πρωτάθλημα όμως, είναι στην 16η θέση και παλεύει για την παραμονή στην κατηγορία. Απέχει δύο πόντους από τη ζώνη του υποβιβασμού και φαίνεται ότι μπορεί να κινδυνέψει. Έχει μόλις μία νίκη στις έξι τελευταίες αγωνιστικές, και προέρχεται από το 1-0 από την Ανζέ. Αντίθετα, ανοδικά άρχισε να κινείται η Μαρσέιγ, που νίκησε τη Μπορντό και έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί. Σήμερα μάλιστα, επιστρέφουν στη δράση οι Στρούτμαν και Μπαλοτέλι, και ο Ρούντι Γκαρσία έχει ακόμα περισσότερες λύσεις στα χέρια του. Οι φιλοξενούμενοι είναι πλέον στο -3 από τη Σεντ Ετιέν και την τέταρτη θέση, και ευελπιστούν να προλάβουν την έξοδο στην Ευρώπη. Για να τα καταφέρουν, οφείλουν φυσικά να παίρνουν νίκες απέναντι σε ομάδες όπως η Ντιζόν. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη, και αν η Μαρσέιγ αποδώσει επιτέλους όπως μπορεί, έχει όλα τα φόντα για να πάρει τη νίκη. Το μεσοβδόμαδο παιχνίδι, είναι πιθανό να κούρασε τους παίκτες της Ντιζόν, που θα βρουν απέναντί τους ένα ισχυρό σύνολο. Όλοι στη Μασσαλία περιμένουν το φορμάρισμα της ομάδας τους, που έδειξε κόντρα στη Μπορντό θετικά σημάδια. Εξάλλου, τώρα απαιτείται ένα καλό σερί για να ασκηθεί πίεση στη Σεντ Ετιέν και να διεκδικήσει μέχρι τέλους το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Θεωρούμε ότι η Μαρσέιγ θα κάνει το χρέος της, και θα πάρει εύκολα ή δύσκολα τη νίκη. Επιλέγουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.00.

Σε φόρμα η Άλκμααρ

Πάμε τώρα στο Ολλανδικό πρωτάθλημα, που βρίσκεται στην 21η αγωνιστική του. Σε αυτό το πλαίσιο, η Μπρέντα θα φιλοξενήσει την Άλκμααρ. Στον πρώτο γύρο, η Άλκμααρ είχε επικρατήσει με το ευρύ 5-0. Η Μπρέντα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση και εντοπίζεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Μάλιστα, την περασμένη αγωνιστική υπέστη καταδικαστική ήττα από την προτελευταία Ντε Γκράαφστσαπ, με 3-0. Οι σημερινοί γηπεδούχοι, δείχνουν ανήμποροι να πάρουν τους απαραίτητους βαθμούς και είναι πλέον στο -5 από τη σωτηρία. Στην αντίπερα όχθη, η Άλκμααρ διανύει πιθανώς την καλύτερη περίοδό της στη σεζόν. Μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες και προέρχεται από το 5-0 επί της Έμεν. Παίζει πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και είναι άκρως αποτελεσματική τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Έτσι, έχει φτάσει στην τέταρτη θέση, και δίνει τη δίκη της μάχη για την τριάδα. Αυτήν τη στιγή, απέχει πέντε πόντους από την τρίτη Φέγενορντ. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τα παρατήσει. Κάθε άλλο, αν συνεχίσει έτσι, μπορεί να απειλήσει τους ανταγωνιστές της. Εφόσον οι δύο ομάδες εμφανιστούν και σήμερα, όπως συνηθίζουν τον τελευταίο καιρό, η Άλκμααρ θα έχει εύκολο έργο. Είναι κατά πολύ καλύτερη ομάδα και βρίσκεται σε τρομερή φόρμα. Η Μπρέντα δύσκολα μπορεί να αντισταθεί στην πίεση των φιλοξενουμένων, και πρέπει να μεταμορφωθεί πλήρως για να ελπίζει σε κάτι. Αυτό μάλλον, δεν θα συμβεί απόψε. Οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι και έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μια άνετη νίκη. Στηρίζουμε το Άλκμααρ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Άλκμααρ κερδίσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 1.81.

Αντιστέκεται ο Παναθηναϊκός

Περνάμε στο μπάσκετ και στη EuroLeague, της οποίας ολοκληρώνεται σήμερα η 22η αγωνιστική. Στο σημερινό πρόγραμμα, ξεχωρίζει το Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός. Η ελληνική ομάδα, ταξιδεύει στην Πόλη χωρίς άγχος, για μια νίκη εκτός προγράμματος που θα της δώσει μεγάλη ώθηση για την είσοδο στην οκτάδα. Άλλωστε, θα αντιμετωπίσει την καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης, που βρίσκειται στην πρώτη θέση της κατάταξης με ρεκόρ 18-3. Βέβαια, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιαν Βέσελι, και αυτό οπωσδήποτε επηρεάζει την απόδοση της ομάδας του. Τα πρώτα σημάδια φάνηκαν στο Μόναχο, όπου η Φενέρ ηττήθηκε από την Μπάγερν μετά από δύο παρατάσεις. Ο Ρικ Πιτίνο πάντως, θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ, που είχε ένα πρόβλημα τραυματισμού τις τελευταίες μέρες. Οι «Πράσινοι» έδειξαν κόντρα στην Εφές ότι δεν θα πέσουν αμαχητί, και θα διεκδικήσουν τις ελπίδες που τους αναλογούν για τα πλέι-οφ της EuroLeague. Ειδικά αν έχουν τον Καλάθη στην κατάσταση που ήταν την προηγούμενη αγωνιστική, μπορούν να πάρουν σπουδαίες νίκες και να πετύχουν το στόχο τους. Απόψε, το ματς είναι εκ των πραγμάτων πολύ δύσκολο για τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, η Φενέρ δεν είναι φορμαρισμένη, και αποτελεί ερωτηματικό αν έχει προσαρμοστεί στην απουσία του Βέσελι. Σήμερα λοιπόν, περιμένουμε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός θα είναι αν μη τι άλλο ανταγωνιστικός. Ακόμα κι αν χάσει, έχει τις δυνατότητες για να το παλέψει. Όλοι στο «Τριφύλλι», γνωρίζουν ότι μια νίκη στην Πόλη γυρίζει για τα καλά τον διακόπτη, και θα τα δώσουν όλα για να την πάρουν. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπουμε οι φιλοξενούμενοι να είναι μαχητικοί και να απειλήσουν τους Τούρκους. Για αυτό, επιλέγουμε το Παναθηναϊκός +8.5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares