Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 10:40

Στοίχημα: Περνάει από το Άμστερνταμ η Ρεάλ!

Το κουπόνι στοιχήματος της Τετάρτης (13/02) είναι μικρό, αλλά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Και αυτό, διότι περιλαμβάνει κρίσιμα παιχνίδια για το Champions League, που προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές.

Επιπλέον, σήμερα είναι και το ντέρμπι «αιωνίων» για το κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ, που επίσης βγάζει σημείο. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για κάθε τομέα του στοιχήματος, όπως τα προγνωστικά Champions League. Πάμε λοιπόν στις προτάσεις μας!

Σε φόρμα η Ρεάλ

Συνεχίζεται σήμερα η φάση των «16» του Champions League, και στο Άμστερνταμ, ο Άγιαξ θα φιλοξενήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η πορεία των δύο ομάδων είναι αντίστροφη τον τελευταίο καιρό, και αυτήν τη στιγμή η Ρεάλ μοιάζει το φαβορί. Ο Άγιαξ έχασε από τη Χέρακλες στο πρωτάθλημα, και έχει μείνει έξι πόντους πίσω από την Αϊντχόφεν. Μετά τη διακοπή, ο «Αίαντας» αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα και οι παίκτες του φαίνεται ότι δεν είναι συγκεντρωμένοι στους στόχους της ομάδας. Ο κινητήριος μοχλός, Ντε Γιονγκ, έχει πάρει ήδη μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, και δεν αποδίδει τα αναμενόμενα επηρεάζοντας όλη τη λειτουργία των Ολλανδών.

Αντίθετα, η Ρεάλ διανύει την καλύτερη περίοδό της στη σεζόν. Μετά την ισοπαλία στο Camp Nou, η «Βασίλισσα» ήταν επιβλητική στο ντέρμπι της Μαδρίτης και κέρδισε με 1-3 την Ατλέτικο. Έχει μειώσει στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή της La Liga, και αν συνεχίσει έτσι μπορεί να απειλήσει την Μπάρτσα. Το Champions League είναι ο αγαπημένος θεσμός της Ρεάλ, που μετράει τέσσερις κατακτήσεις τα τελευταία πέντε χρόνια. Κόντρα στον Άγιαξ, έχει την παράδοση με το μέρος της, με επτά νίκες έναντι τεσσάρων. Το μομέντουμ δείχνει ξεκάθαρα Ρεάλ, που ούτως ή άλλως είναι ανώτερο σύνολο. Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με όλα τους τα αστέρια, τα οποία μάλιστα είναι σε μεγάλη φόρμα. Θεωρούμε ότι η Ρεάλ έχει τα φόντα να καθαρίσει από σήμερα την πρόκριση, και στηρίζουμε το «διπλό» σε απόδοση 1.95.

Πολλά γκολ στο Wembley

Μένουμε... Champions League, και περνάμε στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, αυτό της Τότεναμ με τη Ντόρτμουντ, στο Wembley. Οι γηπεδούχοι, έχουν πάρει τα πάνω της, και παρά τις απουσίες των Κέιν και Άλι, έχουν καταφέρει να μείνουν κοντά στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ. Άλλωστε, προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, και δείχνουν ότι βρίσκονται σε καλό «φεγγάρι». Τέσσερα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Τότεναμ, για όλες τις διοργανώσεις, έληξαν Over 2.5. Πολλά γκολ βλέπουμε και στα ματς της Ντόρτμουντ, που σκοράρει  συνεχώς αλλά δέχεται και με ευκολία τέρματα. Ενδεικτικό, το πρόσφατο 3-3 με τη Χόφενχαϊμ, όπου οι Βεστφαλοί δέχτηκαν τρία γκολ σε 15 λεπτά. Η δύναμή τους, είναι η επίθεση, όπου το ταλέντο ξεχειλίζει. Μολονότι ο Ρόις απουσιάζει, η Ντόρτμουντ έχει βρει τον τρόπο να λειτουργεί αρμονικά και συνδυάζει ωραίο ποδόσφαιρο με επιθετική αποτελεσματικότητα.

Το σημερινό ματς λοιπόν, προμηνύεται εντυπωσιακό. Να σημειωθεί, ότι οι τέσσερις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις, ήρθαν Over. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και απόψε, οπότε πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Κυριαρχεί η σκοπιμότητα στο ντέρμπι

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και φυσικά στο μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Το ματς είναι νοκ-άουτ, και ο νικητής προκρίνεται στον τελικό της διοργάνωσης. Αμφότεροι οι αντίπαλοι, είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Ο Παναθηναϊκός ήταν ξανά απογοητευτικός μακριά από το ΟΑΚΑ και έχασε με 85-66 από τη Φενέρ. Οι «Ερυθρόλευκοι», μετράνε τρεις σερί ήττες στη EuroLeague και επιβεβαιώνουν ότι είναι ντεφορμέ. Αυτό που νοιάζει τις δύο ομάδες σήμερα, είναι μόνο η νίκη. Στην ουσία, διακυβεύεται ο τίτλος, και το κλίμα θα... στραβώσει άσχημα για τον ηττημένο. Επομένως, δεν περιμένουμε σε καμία περίπτωση ένα παιχνίδι με πλούσιο θέαμα. Εξάλλου, τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός, είναι πολύ άστοχοι στους πρόσφατους αγώνες και κινούνται σε χαμηλά επίπεδα, όσον αφορά το ενεργητικό τους.

Οι άμυνες θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο στο «αιώνιο» ντέρμπι, και θα είναι έκπληξη αν το σκορ ανέβει πολύ. Πιστεύουμε, ότι θα γίνει ένα «κλειστό» ματς, και η σκοπιμότητα θα κάνει αισθητή την παρουσία της. Επιλέγουμε το Under 150.5 σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares