Σάββατο, 06 Απριλίου 2019 13:19

Στοίχημα: Αντιστέκεται η Ντόρτμουντ στο ντέρμπι τίτλου!

Το Σάββατο (06/04) είναι εδώ και φέρνει μαζί του ένα πλούσιο κουπόνι στοιχήματος. Το Betarades.gr το μελέτησε προσεκτικά και κράτησε δυνατές επιλογές.

Το ντέρμπι τίτλου στη Bundesliga, ανάμεσα στη Μπάγερν και τη Ντόρτμουντ, ξεχωρίζει και αγωνιστικά και στοιχηματικά. Σημεία όμως, εντοπίζονται και στη Γαλλία, αλλά και στο μπάσκετ. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε ό,τι χρειάζεστε για το πάμε στοίχημα, όπως αναλύσεις αγώνων, βαθμολογίες, livescore, κ.α. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Σκληρό «καρύδι» η Ντόρτμουντ

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα ξεκινάνε από τη Bundesliga, και το σούπερ ντέρμπι ανάμεσα στη Μπάγερν Μονάχου και τη Ντόρτμουντ. Οι «Βαυαροί» βρίσκονται στη δεύτερη θέση, δύο βαθμούς κάτω από τη Μπορούσια, και θέλουν μόνο τη νίκη. Προέρχονται από την ισοπαλία, με 1-1, στην έδρα της Φράιμπουργκ. Ο αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ φαίνεται πως έχει επηρεάσει την ομάδα του Νίκο Κόβατς. Γενικά, φέτος η Μπάγερν δεν ικανοποιεί με την απόδοσή της, και ήταν οι γκέλες της Ντόρτμουντ που την κράτησαν κοντά στην κορυφή. Ακόμα και όταν έπιασε πρώτη θέση, έπεσε αμέσως.

Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν… λυσσασμένοι για το πρωτάθλημα και κάνουν τα πάντα για να το κατακτήσουν. Μετράνε τρεις συνεχόμενες νίκες, πολύ σημαντικές. Έχουν ανέβει ξανά στην κορυφή και επιθυμούν να μείνουν εκεί μέχρι το τέλος. Αυτήν τη στιγμή, δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση από τη Μπάγερν. Η απουσία του Αλκάθερ είναι σημαντική, και ίσως η Ντόρτμουντ δώσει μεγαλύτερη βαρύτητα στα μετόπισθεν. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε ότι η Μπορούσια θα αντισταθεί. Επιλογή μας το Ντόρτμουντ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση που η Ντόρτμουντ χάσει με ένα γκολ διαφορά), σε απόδοση 2.10.

«Κλειστό» ματς στη Γαλλία

Μεταφερόμαστε στη Ligue 1, που έχει φτάσει στην 31η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Αμιάν φιλοξενεί τη Σεντ Ετιέν. Οι γηπεδούχοι είναι ιδιαίτερα βελτιωμένοι τον τελευταίο καιρό, και ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Δέχονται με δυσκολία γκολ, και έχουν μαζέψει πολύτιμους βαθμούς. Φυσικά, δεν μπορούν να επαναπαυτούν, αφού είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Παίζουν κλειστά και δεν αφήνουν χώρους στους αντιπάλους τους. Το No Goal επιβεβαιώθηκε σε 11 από τα 14 τελευταία παιχνίδια της Αμιάν. Την περασμένη αγωνιστική, έμεινε στο 0-0 με την Μπορντό. Η Αμιάν, δεν… στενοχωριέται και με την ισοπαλία.

Το ίδιο ίσως να ισχύει σήμερα και για τη Σεντ Ετιέν, μετά τη χθεσινή ήττα της Μαρσέιγ. Οι φιλοξενούμενοι είναι στην τέταρτη θέση, και απόψε θα προσέξουν ακόμα περισσότερο την άμυνά τους. Το No Goal επιβεβαιώθηκε σε έξι από τα οκτώ πιο πρόσφατα ματς της Σεντ Ετιέν, κατι που αποδεικνύει τους προσανατολισμούς της. Το αποψινό παιχνίδι λοιπόν, αναμένεται και αυτό «κλειστό». Δεν βλέπουμε τις ομάδες να ρισκάρουν, και θα πάμε με τη... συνήθειά τους. Ποντάρουμε στο No Goal σε απόδοση 1.80.

Πρέπει να κερδίσει ο Άρης

Στο μπάσκετ τώρα, και τη Betshop Basket League, ο Άρης υποδέχεται τον Προμηθέα Πάτρας. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα φέτος, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη δεν θα είναι εύκολο το έργο τους. Ο κόσμος του Άρη αναμένεται να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο για να δώσει ώθηση στην ομάδα του, και να πανηγυρίσει μια εντός έδρας νίκη μετά από πολύ καιρό. Τα αρνητικά αποτελέσματα ήταν πολλά για τον Άρη τελευταία, και το σημερινό μοιάζει με μια μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψουν τα χαμόγελα στην ομάδα.

Εξάλλου, ο Προμηθέας δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και βγάζει σημάδια κουρασης στο τέλος της regular season. Ο Γκάρι Μπελ λογικά θα επιστρέψει στη δράση για τον Άρη, και προσφέρει μια πολύτιμη λύση στον κόουτ Καστρίτη. Το κίνητρο μοιάζει να είναι πιο ισχυρό για τους γηπεδούχους, που θα έρθουν αντιμέτωποι με αντιδράσεις σε περίπτωση μιας ακόμα εντός έδρας ήττας. Πιστεύουμε πως ήρθε η ώρα οι «Κιτρινόμαυροι» να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο τους, και στηρίζουμε τη νίκη του Άρη σε απόδοση 1.87.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares