Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 13:34

Στοίχημα: Περνάει από το Old Trafford η Μπαρτσελόνα!

Οι προημιτελικοί του Champions League συνεχίζονται απόψε, και το Betarades.gr είναι εδώ με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, με τους φιλοξενούμενους να είναι σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Γιουβέντους. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, για αμφότερα τα ματς. Όπως και για το μπάσκετ, και το ελληνικό πρωτάθλημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Bwin. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!

Σε εξαιρετική κατάσταση η Μπάρτσα

Ο πρώτος γύρος των «8» του Champions League ολοκληρώνεται σήμερα, με δύο αγώνες. Μεταξύ αυτών, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα φιλοξενήσει την Μπαρτσελόνα. Οι γηπεδούχοι είναι ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα, μετά από ένα τρελό σερί υπό τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Ενδεικτικά, μέσα σε λίγο καιρό ηττήθηκαν δύο φορές από τη Γουλβς. Βρίσκονται στα προημιτελικά μετά από το «θαύμα» τους επί της Παρί. Η Μπαρτσελόνα όμως, είναι ακόμα πιο δύσκολος αντίπαλος. Και ειδικά με την απόδοση που έχει στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της, με τον Μέσι να κάνει απίθανες εμφανίσεις.

Οι Καταλανοί «κλείδωσαν» τον τίτλο στη La Liga, με το 2-0 επί της Ατλέτικο, και τώρα εστιάζουν στο Champions League. Είναι το φαβορί του ζευγαριού, και με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Old Trafford θα κάνουν σημαντικό βήμα προς την πρόκριση. Ο Βαλβέρδε είναι διαβασμένος, από το πάθημα της Παρί. Η Μπαρτσελόνα είναι ανώτερη ομάδα από τη Γιουνάιτεντ, και μπορεί να φύγει ακόμα και με τη νίκη από το Μάντσεστερ. Εμπιστευόμαστε τη φόρμα και την ποιότητα της Μπάρτσα, και πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 2.05.

Για την υπέρβαση ο Άγιαξ

Στο άλλο ματς της ημέρας, για το Champions League, ο Άγιαξ υποδέχεται τη Γιουβέντους. Ο «Αίαντας» έγραψε ιστορία στη φάση των «16», όπου απέκλεισε τη Ρεάλ Μαδρίτης με το φοβερό 1-4 στο Bernabeu. Επιπλέον, οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Eredivisie, και τώρα… άντε να τους πιάσει η Αϊντχόφεν. Ο Άγιαξ παίζει σύγχρονο, επιθετικό ποδόσφαιρο, διαθέτει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Φυσικά, η Γιουβέντους είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, αλλά οι Ολλανδοί απέδειξαν ότι μπορούν να τα βγάλουν πέρα.

Οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη σύνθεσή τους, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Όμως, αυτό θα είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά την απουσία του. Ο Αλέγκρι θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Κιελίνι, που είναι κρίσιμος για την αμυντική λειτουργία της Γιούβε. Με τη βοήθεια του κόσμου του, τον ενθουσιασμό, και τις ικανότητές του, ο «Αίαντας» θα παλέψει για την υπέρβαση. Τον στηρίζουμε, και επιλέγουμε το 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.30.

Με τις επιθέσεις στο Κύμη - Ήφαιστος

Στο μπάσκετ, και στη Betshop Basket League, η Κύμη παίζει στην έδρα της με τον Ήφαιστο Λήμνου. Είναι η 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και οι γηπεδούχοι «καίγονται» για τη νίκη. Έχουν μία νίκη παραπάνω από τον ΑΓΟΡ, αλλά υστερούν στην ισοβαθμία. Επομένως, ο κίνδυνος του υποβιβασμού είναι ορατός. Η Κύμη, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, δίνει βάση στην επίθεση και έχει παραμελήσει την άμυνά της. Για αυτό, σκοράρει μεν με συνέπεια, αλλά έχει και μεγάλο παθητικό στους αγώνες της.

Ο Ήφαιστος από την άλλη, νιώθει ασφαλής στην έκτη θέση, όπου και λογικά θα τερματίσει. Αποτελεί ένα δυνατό σύνολο, που έχει προκαλέσει θετικές εντυπώσεις με την παρουσία του στη Betshop Basket League. Θα είναι πιο χαλαρός από την Κύμη, και μπορεί να βοηθήσει στο να ανέβει το σκορ. Γενικά, περιμένουμε ένα ωραίο ματς, με τις επιθέσεις να κυριαρχούν. Επιλογή μας, το Over 153.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares