Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 12:23

Στοίχημα: Με νίκη στον τελικό ο Άγιαξ!

Τον αντίπαλο της Λίβερπουλ, στον τελικό του Champions League, θα μάθουμε απόψε το βράδυ!

Το Betarades.gr παρακολουθεί… στενά το Άγιαξ - Τότεναμ, το οποίο δεσπόζει στις σημερινές προτάσεις στοιχήματος. Από τον ημιτελικό προκύπτει αξιόλογη επιλογή. Εκτός αυτού, στοιχηματικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το MLS στο ποδόσφαιρο, και το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλα τα καζίνο στο ίντερνετ, που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα. Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Ανώτερος ο Άγιαξ

Ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Champions League, για αυτήν την εβδομάδα. Για την ακρίβεια, σήμερα ο Άγιαξ θα φιλοξενήσει την Τότεναμ, στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό. Ο «Αίαντας» έχει το προβάδισμα για την πρόκριση μετά το 0-1 του πρώτου
αγώνα. Μάλιστα, οι Ολλανδοί είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Την Κυριακή, κατέκτησαν το κύπελλο στη χώρα τους, με το εμφατικό 4-0 επί της Βίλεμ. Προέρχονται από έξι συνεχόμενες νίκες, σκοράρουν… όποτε θέλουν, και παίζουν ποδόσφαιρο άξιο θαυμασμού.
Είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης, και έχουν τεράστια ευκαιρία να φτάσουν στον τελικό.

Άλλωστε, βρίσκουν την Τότεναμ σε κακό «φεγγάρι». Οι φιλοξενούμενοι μετράνε τρεις σερί ήττες, στις οποίες δεν πέτυχαν ούτε ένα γκολ. Έχουν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα, λόγω και της απουσίας του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος φορ δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στον Άγιαξ. Οι «Spurs»
είναι υποχρεωμένοι να ανοιχτούν και αυτό είναι άκρως θετικό για τους γηπεδούχους, που βγάζουν υποδειγματικές αντεπιθέσεις.

Γενικά, ο Άγιαξ είναι ανώτερος από την Τότεναμ και θεωρούμε ότι θα το αποδείξει και σήμερα. Είναι σε πιο καλή φόρμα και με τη βοήθεια του κόσμου του έχει τα φόντα για μια πανηγυρική πρόκριση.
Έτσι, θα πάμε με τον «άσο»,
σε απόδοση 2.25.

Αντέχουν οι Γκάλαξι

Μεταφερόμαστε στις ΗΠΑ, και στο MLS. Εκεί, η Κολόμπους Κρου θα υποδεχθεί τα ξημερώματα της Πέμπτης (02:30) τους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της ανατολικής περιφέρειας και πραγματοποιούν… ελεύθερη πτώση στη βαθμολογία. Οι πέντε συνεχόμενες
ήττες τους στο πρωτάθλημα, λένε την αλήθεια για την κατάστασή τους. Η Κολόμπους δεν βρίσκει τρόπους να σκοράρει, καθώς έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στα πέντε αυτά ματς που έχασε. Οι Γκάλαξι από την άλλη, ηττήθηκαν από τη Νέα Υόρκη με 3-2, αλλά έχουν την ευκαιρία
να ανέβουν στην κορυφή της Δύσης.

Είναι δύο πόντους κάτω από την πρώτη θέση, και θέλουν τη νίκη απόψε. Είναι φανερό, ότι οι φιλοξενούμενοι υπερέχουν σε ποιότητα των γηπεδούχων, και μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο μεταξύ τους παιχνίδι. Οι Γκάλαξι θα παλέψουν για τους τρεις βαθμούς, αλλά δεν θα ρισκάρουν στο 100%. Έχουν τις δυνατότητες για να πάρουν έστω την ισοπαλία, αν δεν κερδίσουν, απέναντι στη ντεφορμέ Κολόμπους. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.95.

Ανεβαίνει το σκορ στο Κολοσσός - ΑΕΚ

Επιστροφή στα… πάτρια εδάφη, και δη στην Βetshop Basket League. Σήμερα λοιπόν, στη Ρόδο, ο Κολοσσός θα παίξει με την ΑΕΚ. Πρόκειται για ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο Κολοσσός υποβιβάστηκε οριστικά στην Α2, παρά τις μεγάλες του νίκες επί ΠΑΟΚ και Λαυρίου. Η ΑΕΚ θα τερματίσει στη δεύτερη θέση της regular season καθώς έχει αυτήν τη στιγμή ρεκόρ 17-8. Μάλιστα, στη Ρόδο αναμένεται να αγωνιστεί και ο νεοαποκτηθείς Γιορκ, που μπορεί να βελτιώσει αισθητά την επιθετική λειτουργία της «Ένωσης».

Οι γηπεδούχοι μετά από πολλά χρόνια, δεν κατάφεραν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Τον τελευταίο καιρό έπαιξαν καλό μπάσκετ, με έμφαση στην επίθεση. Για αυτό και τα σκορ των αγώνων τους, ήταν υψηλά. Σήμερα θα αποχαιρετήσουν το κοινό τους, στο τελευταίο τους ματς για την Betshop Basket League. Σε γενικές γραμμές, περιμένουμε μια ανοιχτή αναμέτρηση, που μπορεί να προσφέρει σκορ και θέαμα στον κόσμο. Άγχος δεν υπάρχει, αφού όλα έχουν κριθεί, και οι άμυνες δεν αναμένονται… σφιχτές.
Συνεπώς, το Over 155.5 στο 1.88, μοιάζει ιδανική επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube
και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares