Πέμπτη, 09 Μαΐου 2019 11:06

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Τσέλσι - Άιντραχτ!

Οι ημιτελικοί του Europa League παίρνουν σήμερα τη σκυτάλη από το Champions League! Το Betarades.gr συνεχίζει λοιπόν δυνατά, με κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος.

Η Τσέλσι θα φιλοξενήσει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, και η Βαλένθια την Άρσεναλ. Οι αγγλικές ομάδες είναι τα φαβορί, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Τα παιχνίδια προσφέρουν επιλογές, ενώ στοιχηματικά θα ασχοληθούμε και με μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για την ενότητα εκλογές στοίχημα, που παίρνει… φωτιά! Ας δούμε τα προγνωστικά μας!

Σκοράρουν στο Λονδίνο

Η ημιτελική φάση του Europa League ολοκληρώνεται σήμερα. Σε αυτό το πλαίσιο, η Τσέλσι υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στη Γερμανία, και η Τσέλσι απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης. Παρόλα αυτά, οι ανατροπές συνηθίζονται τελευταία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι Γερμανοί είναι ποιοτική ομάδα και θα τα δώσουν όλα για το εισιτήριο του τελικού. Με τον Γιόβιτς σε εξαιρετική κατάσταση, και τον επιθετικό τρόπο παιχνιδιού τους, έχουν τα φόντα να σκοράρουν σε οποιαδήποτε έδρα. Η άμυνα της Τσέλσι δεν εμπνέει άλλωστε και… τεράστια εμπιστοσύνη.

Οι «Μπλε» όμως, δεν παύουν να είναι το φαβορί. Διαθέτουν πιο ισχυρό ρόστερ και μπορούν να κλειδώσουν την πρόκριση. Και αυτό θα επιδιώξουν. Η μεσοεπιθετική γραμμή των γηπεδούχων είναι πλούσια σε ταλέντο και δεν πρόκειται να κάτσουν και να περιμένουν την Άιντραχτ. Θα ψάξουν και αυτοί τα γκολ, για να τελειώσουν τη δουλειά. Γενικά, περιμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Κερδίζει η Βαλένθια

Στο άλλο ματς της ημέρας, για το Europa League, η Βαλένθια φιλοξενεί την Άρσεναλ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν το πάνω χέρι μετά το 3-1 του πρώτου αγώνα. Όμως, η εικόνα τους δεν πείθει ότι θα βρεθούν σίγουρα στον τελικό. Η Βαλένθια πραγματοποιεί ένα τρομερό δεύτερο μισό στη σεζόν. Έτσι, διεκδικεί την τετράδα στη La Liga και έχει φτάσει στα ημιτελικά του Europa League. Στο παιχνίδι του Emirates, οι «Νυχτερίδες» είχαν ευκαιρίες να πετύχουν κι άλλα τέρματα, ενώ δέχτηκαν γκολ από σοβαρά αμυντικά λάθη. Έδειξαν πάντως, ότι μπορούν να βάλουν δύσκολα στην Άρσεναλ.

Οι «Κανονιέρηδες» εξάλλου, δεν πατάνε καλά, και αυτό φάνηκε στο εντός έδρας 1-1 με την Μπράιτον. Έχασαν οριστικά την τέταρτη θέση στην Πρέμιερ Λιγκ, και η απογοήτευση είναι μεγάλη. Δεν ταξίδεψαν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην Ισπανία και αυτό μπορεί να τους επηρεάσει αγωνιστικά. Η Βαλένθια αποκτά άλλη δυναμική στην έδρα της, θα πιέσει ασφυκτικά και θεωρούμε ότι θα επιδιώξει να φέρει τα πάνω-κάτω. Για το λόγο αυτό, επιλέγουμε τον «άσο» σε απόδοση 1.98.

Ντέρμπι στη Χώρα των Βάσκων

Μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και στο πρωτάθλημα Ισπανίας, που βρίσκεται στην 31η αγωνιστική του. Σήμερα λοιπόν, θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Χώρας των Βάσκων. Η Χιπουσκόα υποδέχεται τη Μπασκόνια, με το ματς να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η ανεβασμένη Χιπουσκόα κέρδισε τη Μούρθια και πλέον είναι μια νίκη πάνω από τις ομάδες που υποβιβάζονται. Έχει δύσκολο πρόγραμμα στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές, αλλά θα παλέψει με όλες της τις δυνάμεις για την παραμονή. Στα τελευταία παιχνίδια, παίζει τρομερή άμυνα και δέχεται μετά βίας πάνω από 70 πόντους.

Το ίδιο πράττει όμως και η Μπασκόνια, που πήρε σημαντικές νίκες και ελπίζει ακόμα να ξεπεράσει την Μπαρτσελόνα στην κανονική διάρκεια. Οι φιλοξενούμενοι είναι το φαβορί και θα παίξουν για τη νίκη. Δεν είναι καλό για τη Χιπουσκόα να ανοίξει ο ρυθμός, καθώς η Μπασκόνια υπερτερεί σε ταλέντο και μπορεί να τη διασύρει. Συνεπώς, το ματς αναμένεται σκληρό, με μπόλικο αγωνιστικό «ξύλο».

Στον πρώτο γύρο, η Μπασκόνια επικράτησε με 85-66. Έτσι, και σήμερα, περιμένουμε έναν αγώνα που δεν θα πάει σε υψηλά επίπεδα όσον αφορά το σκορ. Η άμυνα είναι το σήμα κατατεθέν των δύο ομάδων τον τελευταίο καιρό, και αυτή θα αξιοποιήσουν και απόψε. Επομένως, το Under 162.5 στο 1.80, μοιάζει αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares