Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 14:04

Στοίχημα: Προβάδισμα νίκης η Ρόμα

Κυριακή (12/05) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα πλησιάζουν στο τέλος τους και οι μάχες κορυφώνονται.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει για σήμερα τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Winmasters.

Μονόδρομος η νίκη για τη Ρόμα

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ιταλική Serie A και το ντέρμπι ανάμεσα σε Ρόμα και Γιουβέντους. Μονόπλευρο είναι το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο σημερινό ντέρμπι, καθώς η Ρόμα είναι στην 6η θέση και στο -4 από τα εισιτήρια του Champions League κινδυνεύοντας να χάσει ακόμη και την έξοδο στο Europa League, ενώ η Γιουβέντους έχει “κλειδώσει” ακόμη ένα πρωτάθλημα εδώ και καιρό. Επίσης, οι Ρωμαίοι έχουν συμπληρώσει εξάδα αγώνων μακριά από τις ήττες μετρώντας τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες, τη στιγμή όπου η Γιουβέντους μετράει μια νίκη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Έδρα, κίνητρο και μομέντουμ, μας οδηγούν στην επιλογή του 1DNB σε απόδοση 1.92.

Σκοράρει σταθερά η Ρίο Άβε

Συνεχίζουμε με Α' Πορτογαλίας και την αναμέτρηση Ρίο Άβε – Μπενφίκα. Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται τον τελευταίο μήνα η Ρίο Άβε, καθώς μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, έχοντας σημειώσει εννιά (!) τέρματα σε αυτή τη σειρά αγώνων. Η Μπενφίκα από την πλευρά της βρίσκεται επίσης σε εξαιρετική κατάσταση, είναι στο +2 από την Πόρτο και καλείται να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να μην χάσει ένα φαινομενικά σίγουρο τίτλο. Πιστεύουμε πως η Ρίο Άβε θα βρει και πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα, θα αποτελέσει έκπληξη αν δεν σκοράρουν οι “αετοί”, επομένως, θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Με το Goal/Goal στη Μόσχα

Περνάμε στην Α' Ρωσίας και το παιχνίδι Σπαρτάκ Μόσχας – Ούφα. Αμφότερες έχουν ισχυρό κίνητρο στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς η Σπαρτάκ δίνει μάχη για να “τσεκάρει” ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο όντας στην 6η θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή, ενώ η Ούφα βρίσκεται στη 14η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής, παλεύοντας να αποφύγει κάθε είδους περιπέτειες. Η λογική λέει πως η Σπαρτάκ θα σκοράρει έστω μια φορά, ενώ το ίδιο πιστεύουμε πως θα κάνει και η Ούφα, με το Goal/Goal να έχει επαληθευτεί στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της. Επιλογή μας και σήμερα λοιπόν το Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Αξίζει ποντάρισμα η Μπρέογκαν

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Μπρέογκαν – Γκραν Κανάρια. Απέναντι στην Γκραν Κανάρια, η νίκη είναι επιτακτική ανάγκη για την γηπεδούχο και η εικόνα της σε συνδυασμό με την ουσιαστική αδιαφορία της Γκραν Κανάρια μας ωθούν στο ποντάρισμα υπέρ της Μπρέογκαν. Άλλωστε, η Γκραν Κανάρια απέχει δύο νίκες από την επικίνδυνη ζώνη, επικρατεί σε όλες τις ισοβαθμίες εκτός από την περίπτωση της Χιπουσκόα και είναι δύσκολο οι ομάδες που έπονται να κάνουν μεγάλα σερί νικών. Επιλογή λοιπόν το Μπρέογκαν +3.5 σε απόδοση 1.84.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares