Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 11:11

Στοίχημα: Λίγα γκολ στη Νορβηγία!

Περιορισμένων επιλογών είναι το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Θα επικεντρωθούμε στη Νορβηγία και την εμβόλιμη 8η αγωνιστική της πρώτης κατηγορίας αυτής (Ελιτσέριεν).

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε καθημερινά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος και ό,τι άλλο χρησιμεύει στη στοιχηματική εμπειρία, όπως αναλύσεις, στατιστικά, βαθμολογίες, και άλλα πολλά. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Οι λεπτομέρειες κρίνουν το αποτέλεσμα

Μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής της Ελιτσέριεν διεξάγεται στο "Kristiansund" ανάμεσα στην Κρίστιανσουντ και τη Μόλντε. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, παραμένοντας αήττητοι στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους (4-1-0). Την Κυριακή πανηγύρισαν το "διπλό" επί της Σάρπσμποργκ (1-0), με τον Γκιεσντάλ να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 53'. Ο προπονητής της Κρίστιανσουντ, Κρίστιαν Μίκελσεν, δεν αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα ενόψει της σημερινής μάχης με τη Μόλντε.

Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, την Κυριακή επικράτησαν της Μιοντάλεν (1-0 εντός έδρας) παραμένοντας, παράλληλα, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (σ.σ. έχουν παιχνίδι περισσότερο). «Πρέπει να μπούμε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο από το ξεκίνημα της αναμέτρησης», είπε μεταξύ άλλων ο Χέσταντ (ΜΕ). Περιμένουμε μία "κλειστή" μάχη, χωρίς πολλές ευκαιρίες εκατέρωθεν, για αυτό θα επιλέξουμε το Under 2,5 σε απόδοση 2.00.

Τίτλοι τέλους για Ινγκεμπρέτσεν

Με την αναμέτρηση Βαλερένγκα - Στρόμσγκοντσετ ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 8η αγωνιστική της Ελιτσέριεν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, προερχόμενοι από τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές. Την Κυριακή πανηγύρισαν ένα άκρως εμφατικό "διπλό" επί της Ράνχαϊμ (5-1). «Γνωρίζουμε πως θα έρθουν πολλοί οπαδοί στο γήπεδο, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση για να τους ανταμείψουμε", υπογράμμισε ο προπονητής τους, Ρόνι Ντέιλα.

Στην αντίπερα όχθη, αναστάτωση προκλήθηκε από την παραίτηση του Μπιόρν Πέτερ Ινγκεμπρέτσεν από την τεχνική ηγεσία της Στρόμσγκοντσετ για λόγους υγείας. «Η δουλειά προκαλεί στρες και πίεση, ο συνδυασμός αυτών με αναγκάζει να αποχωρήσω, μετά από εντολή γιατρού. Λυπάμαι πραγματικά, θα ήθελα να συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε να χτίζουμε», είπε μεταξύ άλλων ο 51χρονος Νορβηγός. Η Βαλερένγκα αποτελεί το φαβορί για νίκη, στις τελευταίες αναμετρήσεις της με την Στρόμσγκοντσετ επιβεβαιώθηκε το αμφίσκορο. Πάμε με το 1 & GG σε απόδοση 3.20.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares