Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019 13:23

Στοίχημα: Βρίσκουν δίχτυα Ιαπωνία και Χιλή

Δευτέρα (17/06) σήμερα, το πρόγραμμα του πάμε στοίχημα μπορεί να είναι μικρό, ωστόσο και πάλι προκύπτουν στοιχηματικές επιλογές, με τις οποίες αξίζει να ασχοληθούμε.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δυο ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα μπάσκετ που σας ενδιαφέρουν, μέσω της livescore υπηρεσίας μας.

Φαβορί η Χιλή, επικίνδυνη η Ιαπωνία

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από το Copa America και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ιαπωνία και Χιλή. Αμφότερες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη διοργάνωση, η Ιαπωνία ώστε να αφήσει καλές εντυπώσεις ως... καλεσμένη, κάτι που κατάφερε χθες το Κατάρ, ενώ η Χιλή σε αυτή τη διοργάνωση, θα προσπαθήσει να “ξεπλύνει” την ντροπή της απουσίας της από το Μουντιάλ. Σαφώς και οι Χιλιανοί είναι το φαβορί για τη νίκη, ωστόσο οι “σαμουράι” διαθέτον ένα καλοδουλεμένο σύνολο που μπορεί να κάνει τη ζημιά. Επομένως, δεν θα μπλέξουμε με σημείο, επιλογή μας θα αποτελέσει το Goal/Goal σε απόδοση 2.50.

Ξεκινάει με το δεξί η Γερμανία

Συνεχίζουμε με το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U21 και το παιχνίδι ανάμεσα σε Γερμανία και Δανία. Δεν τίθεται ιδιαίτερη σύγκριση ανάμεσα στις δυο ομάδες, τα “πάντσερ” είναι σαφώς ανώτερα διαθέτοντας στην ομάδα τους παίκτες με πολλές παραστάσεις σε επίπεδο Bundesliga και δεν αποκλείεται να φτάσουν ψηλά στη διοργάνωση. Η Δανία από την πλευρά της μπορεί να διαθέτει ταλέντο, δείχνει όμως να υστερεί σε όλους τους τομείς κόντρα στη Γερμανία και πιστεύουμε πως τελικά θα... λυγίσει. Ο άσσος παίζεται πολύ χαμηλά, θα προτιμήσουμε το Γερμανία -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Η σειρά επιστρέφει στην Πόλη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την τούρκικη λίγκα και το 5ο παιχνίδι της σειράς των τελικών ανάμεσα σε Εφές και Φενέρ, με τις δυο ομάδες να βρίσκονται στο 2-2. Η Εφές ανακοίνωσε ήδη «Sold-out» για τον πέμπτο τελικό και αυτό δεν είναι ένα καθημερινό φαινόμενο για την ομάδα, σπάνια γεμίζει το γήπεδό της. Το σύνολο του Αταμάν έχει ένα αγωνιστικό προβάδισμα μέχρι σήμερα αφού δεν έχει απουσίες, σε αντίθεση με τις σοβαρές ελλείψεις της Φενέρ. Πιθανότατα, η Εφές θα πάρει προβάδισμα απόψε, η λογική λέει ότι μεθαύριο θα ισοφαρίσει η Φενέρ και όλα θα κριθούν στον έβδομο τελικό. Επομένως η επιλογή μας είναι η νίκη της Εφές σε απόδοση 1.75.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares