Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019 10:51

Στοίχημα: Με φόρα στα ημιτελικά η Βραζιλία!

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (27/06) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Κόπα Αμέρικα και Κόπα Άφρικα με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις για εσάς.

Τα ξημερώματα στη Βραζιλία ξεκινούν οι προημιτελικοί με την οικοδέσποινα χώρα να αντιμετωπίζει την Παραγουάη και στο Κόπα Άφρικα συνεχίζεται η δράση της 2ης αγωνιστικής με τρεις αναμετρήσεις. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για τις όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Goalbet. Ας περάσουμε τώρα στην ανάλυση των αγώνων.Ακλόνητο φαβορί η Βραζιλία

Τα ξημερώματα (στις 03:30 ώρα Ελλάδος) ξεκινούν τα προημιτελικά του Κόπα Αμέρικα, με τη γηπεδούχο Βραζιλία να αντιμετωπίζει την Παραγουάη στην Αρένα ντο Γκρέμιο του Πόρτο Αλέγκρε. Οι Βραζιλιάνοι εντυπωσίασαν με την τελευταία εμφάνισή τους, όταν και διέλυσαν το Περού με 5-0 για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου, στον οποίο τερμάτισαν πρώτοι με 7 βαθμούς, 8 γκολ ενεργητικό και 0 παθητικό! Ορμητικοί από το ξεκίνημα, άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12ο λεπτό με κεφαλιά του Κασεμίρο σε “επεισοδιακό” κόρνερ και επτά λεπτά αργότερα ο Φιρμίνο εκμεταλλεύτηκε τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Γκαγιέσε για να κάνει το 2-0. Το τρίτο τέρμα σκόραρε (στο 32’) με πολύ όμορφη προσπάθεια από τα αριστερά και δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία ο Έβερτον. Διαδικαστικού χαρακτήρα το β΄μέρος, με τους Ντάνι Άλβες και Γουίλιαν να κλείνουν το χορό των γκολ!

Η Παραγουάη προκρίθηκε στα προημιτελικά ως η δεύτερη καλύτερη τρίτη ομάδα των ομίλων, με μόλις 2 βαθμούς στον 2ο όμιλο. Της έκαναν δώρο την πρόκριση η Ιαπωνία και ο Ισημερινός που ήρθαν ισόπαλοι την τελευταία αγωνιστική για τον 3ο όμιλο, με την Παραγουάη να υπερτερεί στην ισοβαθμία με τους Ασιάτες, λόγω καλύτερης διαφορά τερμάτων. Η ομάδα του Μπερίσο παραχώρησε ισοπαλία σε Κατάρ (2-2) και Αργεντινή (1-1) στις δύο πρώτες αγωνιστικές των ομίλων και στην τρίτη ηττήθηκε με 1-0 από την βαθμολογικά αδιάφορη Κολομβία.

Υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Βραζιλία αναμένεται να πάρει τη νίκη - πρόκριση για τα ημιτελικά. Επιλογή μας ο άσος των Βραζιλιάνων συνδυαστικά με Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 1.90.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια

Στις 17:30, για τη 2η αγωνιστική του 2ου ομίλου του Κόπα Άφρικα αναμετρώνται Μαδαγασκάρη και Μπουρουντί, με τις δύο ομάδες να ικανοποιούν με την απόδοσή τους στην πρεμιέρα. Οι “νησιώτες” απέσπασαν ισοπαλία από τη Γουινέα με σκορ 2-2, ενώ το Μπουρουντί έχασε πολύ δύσκολα από την ισχυρή Νιγηρία με 1-0. Η Μαδαγασκάρη ανέτρεψε προσωρινά το προβάδισμα των αντιπάλων με δύο γκολ στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου, αλλά στο τέλος υπέφερε για να κρατήσει τον πόντο της ισοπαλίας. Το Μπουρουντί δέχθηκε το καθοριστικό τέρμα στο 77’, καταφέρνοντας να ανησυχήσει τους “σούπερ αετούς” για μεγάλο κομμάτι του αγώνα. Αμφότερες ομάδες αγωνίστηκαν πιο παθητικά στα πρώτα τους παιχνίδια απέναντι στα φαβορί του ομίλου, όμως σήμερα αναμένεται να ρισκάρουν περισσότερο, καθώς μετά την ήττα της Γουινέας χθες από τη Νιγηρία, ανοίγει ο δρόμος για τη 2η θέση του ομίλου με μία νίκη. Συνεπώς, επιλογή μας από τον αγώνα είναι το Goal/Goal σε απόδοση 2.10.

Προβάδισμα στην Κένυα

Στις 23:00, στο στάδιο 30 Ιούνη του Καΐρου, Κένυα και Τανζανία αναμετρώνται στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Αμφότερες ομάδες προέρχονται από παρόμοιες ήττες στην πρεμιέρα με 2-0 και πολλές ευκαιρίες των αντιπάλων για μεγαλύτερο σκορ. Η Κένυα ηττήθηκε από την Αλγερία και η Τανζανία από τη Σενεγάλη, δηλαδή από δύο εκ των μεγάλων φαβορί της διοργάνωσης. Απόψε αναμένεται να παίξουν πιο απελευθερωμένα και ο άσος της Κένυας σε απόδοση 2.45 έχει αξία.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares