Σάββατο, 06 Ιουλίου 2019 13:12

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νιγηρία!

Το Σάββατο (06/07) έφτασε, και το κουπόνι πάμε στοίχημα της ημέρας είναι γεμάτο. Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά κορυφαίες προτάσεις στοιχήματος. Το Κόπα Άφρικα είναι στο προσκήνιο, με το Νιγηρία - Καμερούν να προσφέρει στοιχηματική επιλογή.

Επίσης, ασχολούμαστε με το Κόπα Αμέρικα, αλλά και το πρωτάθλημα της Α’ Σουηδίας. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Novibet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Στοίχημα στο Νιγηρία - Καμερούν

Ξεκινάμε τις προβλέψεις μας από το παιχνίδι της Νιγηρίας με το Καμερούν. Το Κόπα Άφρικα έχει φτάσει στη φάση των «16», και τα ματς είναι πλέον νοκ-άουτ. Σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση, και αν χρειαστεί, πέναλτι. Αμφότερες οι ομάδες πήραν τη δεύτερη θέση στους ομίλους τους.

Η Νιγηρία βέβαια, έπαιξε ελαφρώς καλύτερα. Ηττήθηκε μεν την τελευταία αγωνιστική από τη Μαδαγασκάρη, αλλά είχε εξασφαλίσει την πρόκριση. Έτσι, ο προπονητής της παρέταξε αρκετούς αναπληρωματικούς. Όπως δήλωσε άλλωστε, σήμερα ξεκινάει πραγματικά η διοργάνωση για τους Νιγηριανούς.

Το Καμερούν με τη σειρά του, πέρασε, αλλά δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία παιχνίδια του, με Γκάνα και Μπενίν. Είναι η ομάδα που κατέκτησε το τελευταίο Κόπα Άφρικα, αλλά μάλλον θα εγκαταλείψει το θρόνο. Δεν παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και δυσκολεύεται πολύ στη δημιουργία. Διακρίνεται έλλειμμα ποιότητας, και σήμερα μπορεί να του στοιχίσει.

Συν τοις άλλοις, η Νιγηρία έχει κερδίσει τα δύο από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Το άλλο, έληξε ισόπαλο. Το set των αποδόσεων φαίνεται να υποτιμά τους Νιγηριανούς, που έχουν τα φόντα να νικήσουν το Καμερούν. Εμπιστευόμαστε τη Νιγηρία και πάμε με τον «άσο» στο 2.72.

Αργεντινή - Χιλή Προγνωστικά

Από το Κόπα Άφρικα, μεταφερόμαστε στο Κόπα Αμέρικα που οδεύει προς το τέλος του. Σήμερα, θα πραγματοποιηθεί ο μικρός τελικός της διοργάνωσης. Ο λόγος για το ματς της Αργεντινής με η Χιλή, που είναι οι ομάδες που αποκλείστηκαν στα ημιτελικά. Να σημειωθεί, ότι αυτό το ζευγάρι έπαιξε στους δύο προηγούμενους τελικούς του Κόπα Αμέρικα. Και στους δύο, επικράτησε η Χιλή στα πέναλτι. Οι κανονικές διάρκειες και οι παρατάσεις έληξαν 0-0.

Η Αργεντινή απογοήτευσε για ακόμα μια φορά με τις εμφανίσεις της. Ήταν κακή στον όμιλο, αλλά στα νοκ-άουτ βελτιώθηκε. Έχει παράπονα από τη διαιτησία στον ημιτελικό με τη Βραζιλία. Ωστόσο, η «Αλμπισελέστε» δεν διαθέτει τόσο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Στηρίζεται περισσότερο στην άμυνα, ενώ δυσκολεύεται να σκοράρει. Προέρχεται από 5/5 Under 2.5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Χιλή προσπάθησε να υπερασπιστεί το θρόνο της, αλλά δεν τα κατάφερε. Δεν ήταν σε καλό μομέντουμ, και μοιραία αποκλείστηκε από το Περού με το βαρύ 3-0. Δεν έχει πετύχει ούτε ένα γκολ, στα τρία τελευταία παιχνίδια της. Προκρίθηκε με το… στανιό, από τα προημιτελικά, κερδίζοντας στα πέναλτι την Κολομβία (0-0 ο αγώνας). Γενικά πάντως, η εικόνα της είναι μέτρια.

Το ματς δεν έχει ουσιαστικό ενδιαφέρον και οι δύο ομάδες το βλέπουν σαν… αγγαρεία. Δεν θα «σκοτωθούν» για τη νίκη. Προέρχονται από επτά Under 2.5 στα έντεκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια. Τα δεδομένα δείχνουν ότι κάτι τέτοιο θα προκύψει και σήμερα. Επιλέγουμε λοιπόν, το Under 2.5, σε απόδοση 2.12.

Κερδίζει η Σίριους

Από τις διεθνείς διοργανώσεις, πάμε σε ένα εγχώριο πρωτάθλημα. Ειδικότερα, σε αυτό της Σουηδίας. Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, η Σίριους υποδέχεται απόψε την Έστερσουντ. Οι γηπεδούχοι είναι ένα βαθμό πάνω στην κατάταξη, από τους φιλοξενούμενους. Θα επιδιώξουν λοιπόν, να διευρύνουν αυτό το προβάδισμα και να ανέβουν σκαλοπάτια.

Εξάλλου, η Σίριους θα αγωνιστεί με την ψυχολογία στα ύψη. Την περασμένη αγωνιστική, πήρε μεγάλο «διπλό» στην έδρα της Νόρκεπινγκ, και μαζί βαθμολογική ανάσα. Τώρα, ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτεί και την έδρα της. Προσπαθεί να βρει ρυθμό και να σταθεροποιήσει την απόδοσή της. Το σημερινό ματς, μοιάζει ιδανικό για αυτόν τον σκοπό.

Και αυτό, διότι η Έστερσουντ δεν τρομάζει. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ αγνοεί τη νίκη στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει σοβαρό θέμα στην επίθεση, και αυτό της στερεί βαθμούς. Επιπλέον, σήμερα θα αγωνιστεί με κάποιες σημαντικές απουσίες, που μπορούν να επηρεάσουν την απόδοσή της.

Η στιγμή του αγώνα είναι πιο κατάλληλη για τη Σίριους, που έχει την ψυχολογία και την ικανότητα να κερδίσει. Η Έστερσουντ δεν είναι σε καλό «φεγγάρι» και οι γηπεδούχοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.25.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο YouTube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares