Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 11:12

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Νιγηρία!

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (10/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στα προημιτελικά του Κόπα Άφρικα και στα προκριματικά του Champions League με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Στην Αίγυπτο ξεκινά η προημιτελική φάση με δύο αναμετρήσεις, ενώ ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του 1ου Προκριματικού γύρου για το Champions League, με ακόμη οκτώ αγώνες. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Ανώτεροι οι Νιγηριανοί

Στις 22:00, στο Διεθνές Στάδιο του Καΐρου, η Νιγηρία αντιμετωπίζει τη Νότιο Αφρική για την προημιτελική φάση του Κόπα Άφρικα. Οι Νιγηριανοί απέκλεισαν το ισχυρό Καμερούν στον προηγούμενο νοκ άουτ γύρο με σκορ 3-2, σε μία αναμέτρηση με συναρπαστική εξέλιξη. Ανέτρεψαν το 1-2 του ημιχρόνου, με τον επιθετικό Ιγκάλο να αποδεικνύει πως βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα σκοράροντας δύο φορές. Οι Νοτιοαφρικανοί πέτυχαν την έκπληξη της διοργάνωσης στη φάση των 16, αφού κατάφεραν να πετάξουν εκτός θεσμού τους οικοδεσπότες και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου Αιγύπτιους. Ποιοτικότερη και πιο έμπειρη ομάδα η Νιγηρία, πήρε ψυχολογία από την ανατροπή απέναντι στο Καμερούν, έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στη Νότιο Αφρική, που πιθανότατα είναι ακόμη “μεθυσμένη” από την επική πρόκριση που προηγήθηκε. Επιλογή μας ο «άσος» σε απόδοση 2.14.

Σκοράρουν Μπάτε και Πιάστ

Στις 20:00, οι μόνιμοι πρωταθλητές Λευκορωσίας της Μπάτε Μπορίσοφ υποδέχονται την πρωτάρα Πιάστ Γκλίβιτσε στο πλέον ισχυρό ζευγάρι του 1ου Προκριματικού Γύρου του Champions League. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στους ομίλους του θεσμού και έχουν μπόλικη εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες. Συνηθίζουν να αγωνίζονται ορμητικά εντός έδρας και απόψε θα επιδιώξουν ένα σκορ πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στην Πολωνία. Η Πιάστ έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα playoffs του περασμένου πρωταθλήματος και κατέκτησε το 1ο πρωτάθλημα της ιστορίας της. Διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ της και όπως φάνηκε και από πρόσφατα φιλικά που έδωσε σκοράρει πολύ, αλλά έχει κενά στην άμυνα. Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 2.30.

Φορμαρισμένοι οι Λετονοί πρωταθλητές

Στις 21:45, στο Όριελ Παρκ, η πρωταθλήτρια Ιρλανδίας Ντάνταλκ υποδέχεται τη Λετονική Ρίγα. Οι γηπεδούχοι είναι σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και βρίσκονται στην κορυφή και του φετινού πρωταθλήματος, στο +8 από τους διώκτες της. Η Ρίγα FC κατέκτησε το 1ο πρωτάθλημα της ιστορίας την περασμένη σεζόν και αυτή θα είναι η παρθενική της συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League. Είναι πρωτοπόρος και στην τρέχουσα σεζόν και αναμένεται να αγωνιστεί με ενθουσιασμό και άγνοια κινδύνου στην Ιρλανδία. Έχει τη δυναμική να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης και γι αυτό επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.95.

“Ανοιχτό” παιχνίδι στο Ρέικιαβικ

Στις 23:00, στο Στάδιο Χλινταρέντι του Ρέικιαβικ, η γηπεδούχος Βαλούρ υποδέχεται την Σλοβένικη Μάριμπορ. Οι περσινοί πρωταθλητές Ισλανδίας δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη φετινή σεζόν και μετά από 12 αγωνιστικές βρίσκονται ήδη στο -13 από την κορυφή, αν και προέρχονται από τρεις σερί νίκες. Στις 6 από τις 8 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους έχει επιβεβαιωθεί το over μάλιστα στις τέσσερις από αυτές επιτεύχθηκαν 4+ τέρματα. Πέρσι για τον ίδιο προκριματικό γύρο αποκλείστηκαν με συνολικό σκορ 2-3 από την Ρόζενμποργκ.

Οι Σλοβένοι της Μάριμπορ επέστρεψαν στην κορυφή του εθνικού τους πρωταθλήματος, κατακτώντας το 14ο τρόπαιο της ιστορίας τους. Πολύ επιθετική ομάδα, τερμάτισε εννιά πόντους πάνω από τους διώκτες της, σκοράροντας 82 γκολ στη σεζόν! Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και το Over 2.5 σε απόδοση 1.95 είναι η επιλογή μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares