Σάββατο, 13 Ιουλίου 2019 11:33

Στοίχημα: Πολλά γκολ σε Βραζιλία και ΗΠΑ

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (13/07) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε αρκετά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ συνεχίζεται η δράση στη Βραζιλία και στο MLS με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Στη Νορβηγία η πρωταθλήτρια Ρόζενμποργκ προσπαθεί να ανακάμψει, ενώ στη Βραζιλία και στις ΗΠΑ συνεχίζεται η δράση με αμφίρροπες αναμετρήσεις. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η betshop. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Οι πρωταθλητές αντεπιτίθενται

Στις 16:30, στο Στάδιο Λέρκενταλ του Τροντχάιμ, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας Ρόζενμποργκ θα επιδιώξει να συνεχίσει την αντεπίθεσή της προς την κορυφή, απέναντι στη Βίκινγκ.  Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση με 21 πόντους σε 14 αγώνες και στο -9 από την πρωτοπόρο Μόλντε. Μετά το κακό ξεκίνημα στη χρονιά η ομάδα από το βορρά φαίνεται πως βρίσκει ξανά τα πατήματά της. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο σερί νίκες επί των Κρίστιανσουντ (1-0 εντός) και Ρανχάιμ (2-3 εκτός), ενώ μεσοβδόμαδα επικράτησε εύκολα στο Μπέλφαστ της Λίνφιλντ 0-2 για τα προκριματικά του Champions League! ΟΙ φιλοξενούμενοι της Βίκινγκ κατατάσσονται μόλις 2 πόντους κάτω από τη Ρόζενμποργκ στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά δεν έχουν τη δυναμική να κοιτάξουν παραπάνω και στοχεύουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή στην κατηγορία. Προέρχονται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες και είναι στο +6 από τη θέση που οδηγεί στα playout. Φορμαρισμένοι οι γηπεδούχοι, δεν πείθουν οι φιλοξενούμενοι, επιλέγουμε τον “άσο” της Ρόζενμποργκ με ασιατικό χάντικαπ (-1) σε απόδοση 1.95. Σε περίπτωση που η Ρόζενμποργκ επικρατήσει με ένα γκολ διαφορά, μας επιστρέφεται το ποντάρισμα.

“Ανοιχτό” παιχνίδι στη Φορταλέζα

Στις 23:00, στο Στάδιο Καστελάο της Φορταλέζα, η τοπική ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Αβαϊ για τη 10η αγωνιστική της Βραζιλιάνικης Serie A.

Οι ομάδες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση μετά από διακοπή ενός μήνα και είχαν το χρόνο να ανασυνταχθούν και να παρουσιαστούν καλύτερες στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η Φορταλέζα κατατάσσεται 14η με συγκομιδή 10 πόντων και στο τελευταίο της παιχνίδι ικανοποίησε στη νίκη επί της Κρουζέιρο με 2-1. Η Αβαί είναι ουραγός με μόλις 4 πόντους σε 9 παιχνίδια και μόλις 4 γκολ ενεργητικό. Είχε την ευκαιρία να δουλέψει στη διακοπή και αναμένεται να παρουσιαστεί πιο επιθετική απόψε, αν θέλει να αναρριχηθεί στο βαθμολογικό πίνακα. Επιλογή μας το Goal/Goal στην υψηλή απόδοση του 2.30.

Γρήγορος ρυθμός στο Ορλάντο

Στις 02:30 το βράδυ στο Ορλάντο, η τοπική ομάδα υποδέχεται της Κολόμπους Κρου. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία 1-1 απέναντι στη Νέα Υόρκη για το κύπελλο και με νίκη απόψε πιάνουν την 7η θέση στην ανατολική περιφέρεια, που είναι και η τελευταία των playoffs. Η Κολόμπους δεν διατηρεί ουσιαστικές ελπίδες για πρόκριση στα playoffs και δίχως βαθμολογικό άγχος αγωνίζεται πιο απελευθερωμένα. Λογική επιλογή στον αγώνα το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares