Τρίτη, 30 Ιουλίου 2019 13:46

Στοίχημα: Δεν ρισκάρουν στο Ολυμπιακός - Πλζεν! (video)

Από το πρόγραμμα της Τρίτης (30/07) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

O Ολυμπιακός υποδέχεται την Πλζεν μετά το 0-0 της Τσεχίας, ο ΑΠΟΕΛ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στη Σουτιέσκα, ενώ όλα είναι ανοιχτά στη Βασιλεία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Συντηρητικό το πρώτο ημίχρονο στο “Καραϊσκάκης”

Στις 21:30, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Βικτόρια Πλζεν, στον επαναληπτικό το 0-0 της Τσεχίας με στόχο την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο. Την προηγούμενη εβδομάδα η Πλζεν ήταν καλύτερη στο 1ο ημίχρονο και δημιούργησε αρκετούς κινδύνους στα καρέ του Σα, όμως απέτυχε να σκοράρει. Βελτιωμένος στο β’ μέρος ο Ολυμπιακός, είχε πολύ καλές προϋποθέσεις στις αντεπιθέσεις, όμως του έλειπε η καλή τελική πάσα και δεν “τέσταρε” τον Τσέχο τερματοφύλακα. Σάστισε μπροστά στην καλά οργανωμένη άμυνα των ερυθρολεύκων στο 2ο ημίχρονο η γηπεδούχος.

Απόψε ο αγώνας αναμένεται να έχει διαφορετική εικόνα, με τον Ολυμπιακό να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και τους Τσέχους όμως να είναι πολύ επικίνδυνοι στους ανοιχτούς χώρους. Γι αυτό αναμένουμε ένα συντηρητικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, δίχως πολλά ρίσκα από τους γηπεδούχους και επιλογή μας είναι το Χ Ημίχρονο σε απόδοση 2.12.

Θα βρει χώρους η PSV

Στις 21:00, στο Σεντ Γιάκομπ Αρένα της Βασιλείας, η τοπική ομάδα υποδέχεται την PSV στον επαναληπτικό του 3-2 στο Αϊντχόφεν. Συναρπαστική η εξέλιξη στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με τους Ελβετούς να χάνουν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους. Ανέτρεψαν το αρχικό 1-0 (στο 14’) με γκολ των Αγιέτι (45’) και Αλντερέτε (79’) και όλα έδειχναν πως θα αποκτήσουν σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση. Στο 89’ όμως και στο 92’ δέχθηκαν δύο τέρματα από τους Λάμερς και Μάλεν αντίστοιχα και πλέον επιζητούν αποκλειστικά τη νίκη στον αποψινό αγώνα. Η Βασιλεία δέχθηκε και νέο στραπάτσο στο Ελβετικό πρωτάθλημα, όπου το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σιόν με 1-2.

Οι Ολλανδοί με τη σειρά τους προχώρησαν σε rotation στο Σούπερ Καπ του Σαββάτου και ηττήθηκαν εύκολα με 2-0 από τον Άγιαξ.

Η Βασιλεία θα αναγκαστεί να πάρει ρίσκα στη σημερινή αναμέτρηση ώστε να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα, όμως δεν θα μπει στο γήπεδο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία και έχει δείξει ότι υπάρχουν κενά στα μετόπισθέν της. Βολεύει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων την PSV, που είναι ικανή να πάρει και μία δεύτερη νίκη. Επιλογή μας το διπλό DNB σε απόδοση 1.91. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Υπερασπίζεται το προβάδισμά της η Κλουζ

Στις 20:00 στο Στάδιο Νετάνια, η Μακάμπι Τελ-Αβίβ θα υποδεχθεί την Κλουζ στον επαναληπτικό του 1-0 της Ρουμανίας. Την προηγούμενη βδομάδα η Κλουζ ήταν αισθητά ανώτερη των αντιπάλων της και δικαίως επικράτησε, ενώ είχε ευκαιρίες και για ευρύτερη νίκη. Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο μόνιμος σκόρερ της ομάδας Μπιλέλ Ομρανί στο 22ο λεπτό. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στη Σαββατιάτικη νίκη της Κλουζ για το πρωτάθλημα με 1-0 επί της Ντιναμό Βουκουρεστίου (εντός), ενώ είχε πετύχει χατ -τρικ στο προηγούμενο προκριματικό γύρο απέναντι στην Αστάνα!

Στη Μακάμπι του Βλάνταν Ίβιτς το κλίμα δεν είναι καλό στα αποδυτήρια και η ομάδα φάνηκε ανέτοιμη στο Κλουζ, έχοντας μόλις ένα επίσημο παιχνίδι στα πόδια της, το Σούπερ Καπ Ισραήλ (1-0 επί της Μπνέι Γιεχούντα).

Η Μακάμπι θα ανοιχτεί για να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα, η Κλουζ θα βρει χώρους να απειλήσει και είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Επιλογή μας το X2 σε απόδοση 1.80.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα Ολυμπιακός - Βικτόρια Πλζεν!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr , διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares