Τρίτη, 06 Αυγούστου 2019 11:23

Στοίχημα: Μεγάλη μάχη με γκολ στην Τούμπα! (video)

Το πρόγραμμα της Τρίτης (06/08) περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Στην κατάμεστη Τούμπα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ για τον 3ο Προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ για τον ίδιο θεσμό ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Καραμπάκ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.  Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

Σκοράρουν κατά ριπάς ΠΑΟΚ και Άγιαξ

Στις 20:00, στην κατάμεστη Τούμπα, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άγιαξ για τον 3ο Προκριματικό Γύρο του Champions League, σε έναν αγώνα που οι φίλοι του Δικεφάλου του Βορρά περιμένουν με ανυπομονησία!

Ο ΠΑΟΚ φάνηκε να ξεπερνά ομαλά την αλλαγή προπονητή λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και ο νέος τεχνικός Αμπέλ Φερέιρα προσπαθεί να κάνει την ομάδα του να παίζει πιο γρήγορα και να προσπαθεί να βρει τις αντίπαλες άμυνες ανοργάνωτες. Πολύ καλή η εικόνα της ομάδας στα τέσσερα τελευταία φιλικά, όταν και χρησιμοποιήθηκε ο βασικός κορμός, πέτυχε ισάριθμες νίκες σκοράροντας 17 γκολ! Στο πιο πρόσφατο ο Άκπομ πέτυχε τέσσερα τέρματα και φάνηκε σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει Άγιαξ.

Οι Ολλανδοί νταμπλούχοι προσπαθούν να ξεπεράσουν τις αποχωρήσεις των Ντε Γιονγκ, Ντε Λιχτ και Σόνε και φαίνεται πως δεν είναι ακόμη στο περσινό επίπεδο, όταν έφτασαν μία “ανάσα” από τον τελικό της διοργάνωσης! Κατέκτησαν το Σούπερ Καπ με 2-0 απέναντι στην PSV, αλλά το Σάββατο φανέρωσαν αμυντικές αδυναμίες και έμειναν στο 2-2 στην έδρα της Φίτεσε. Πολλά τα μεταγραφικά σενάρια για τον Φαν ντε Μπέεκ, παρότι φημολογείται πως έχει “κλείσει” στη Ρεάλ Μαδρίτης, θα παίξει κανονικά στα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

Γνώριμες οι δύο ομάδες την τελευταία 10ετία, αυτή είναι η 3η φορά που αναμετρώνται στον ίδιο γύρο του Champions League. Κοινός παρονομαστής των προηγούμενων τεσσάρων αγώνων το ότι σκόραραν αμφότερες. Οι φετινές ομάδες είναι ακόμη πιο ποιοτικές στην επίθεση και μοιάζει απίθανο να μην βρουν από ένα γκολ απόψε στη Θεσσαλονίκη. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.

Εκμεταλλεύεται την έδρα του ο ΑΠΟΕΛ

Στις 20:00, στο ΓΣΠ της Λευκωσίας, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την Καραμπάκ για τον 3ο Προκριματικό του Champions League.

Οι Κύπριοι είχαν πολύ εύκολο έργο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στη Σουτιέσκα, της οποίας επικράτησαν 0-1 εκτός έδρας και 3-0 στο γήπεδό τους. Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΑΠΟΕΛ στον επαναληπτικό ο επιθετικός Αντρίγια Πάβλοβιτς, που πέτυχε χατ - τρικ!

Η Καραμπάκ από το Αζερμπαϊτζάν, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο θεσμό από τον 1ο προκριματικό, όπου απέκλεισε την Παρτιζάνι Τιράνων με 0-0 εκτός και 2-0 εντός, ενώ στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντάνταλκ, με 1-1 εκτός και 3-0 εντός.

Ο ΑΠΟΕΛ παρουσιάζεται πολύ πιο ισχυρός στην έδρα του, έχει λυγίσει πολύ ποιοτικές ομάδες μέσα το ΓΣΠ και έχει τον πρώτο λόγο και απόψε απέναντι στην Καραμπάκ, που έδειξε πως μακριά από τη χώρα της δεν πείθει. Επιλογή μας ο άσος σε απόδοση 1.95.

Φορμαρισμένη η Κοπεγχάγη

Στις 21:45, στο Στάδιο Ράικο Μίτιτς του Βελιγραδίου, ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται την Κοπεγχάγη για τον 3ο Προκριματικό του Champions League.

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση από τον 1ο Προκριματικό, όπου απέκλεισαν τη λιθουανική Σουντούβα με 0-0 εκτός και νίκη 2-1 εντός. Στη συνέχεια ξεπέρασαν το εμπόδιο της Ελσίνκι με νίκη 2-0 εντός και ήττα 2-1 εκτός. Στις εγχώριες υποχρεώσεις ο Ερυθρός Αστέρας έκανε το χρέος του επικρατώντας των Γιαβόρ και Ραντνίσκι εντός έδρας με το ίδιο σκορ (2-0).

Η Κοπεγχάγη στον προηγούμενο προκριματικό γύρο έκανε περίπατο απέναντι στην ουαλική Νιου Σέιντς, δίχως να πατήσει γκάζι. Επικράτησε 0-2 εκτός και στον επαναληπτικό κέρδισε 1-0 στο “ρελαντί”. Σε καλή αγωνιστική κατάσταση οι πρωταθλητές Δανίας, έχουν κάνει το 4/4 για το εθνικό τους πρωτάθλημα σκοράροντας εννιά φορές.

Ο Ερυθρός Αστέρας “ίδρωσε” για να αποκλείσει χαμηλότερη δυναμικότητας αντιπάλους και απόψε το έργο του απέναντι στη φορμαρισμένη Κοπεγχάγη αναμένεται πολύ δύσκολο. Οι Δανοί έχουν την ποιότητα και την εμπειρία από τέτοιου είδους αγώνες να πάρουν ένα αποτέλεσμα που θα τους δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης. Επιλογή μας το Χ2 σε απόδοση 1.92.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση του αγώνα ΠΑΟΚ - Άγιαξ!

Επισκεφθείτε το Betarades.gr , διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares