×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 260

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2011 18:37

Στοίχημα!!!!! it’s back….

SC_Statler_Waldorf

Ως Στάτλερ σας συστήνομαι  από σήμερα και ελπίζω σε σχεδόν καθημερινή βάση, μαζί με τον Γουόλντορφ (ο οποίος, μεταξύ μας, θα είναι και πιο συντηρητικός στις αποδόσεις του) εδώ στο SportCyclades με σκοπό να προτείνουμε  κάποια σημεία που θα σας βοηθήσουν να πάτε προς το πολυπόθητο ταμείο!!!


okΗ Παρασκευή ανέκαθεν στοιχηματικά δεν προσφέρεται για πολλά οπότε…λίγα και καλά. Για σήμερα,  λοιπόν, ξεχώρισα το διπλό της Χάνσα Ρόστοκ στην έδρα της Πάντερμπορν ποντάροντας στον νέο προπονητή της Χάνσα και στον εξαιρετικά φορμαρισμένο Μίνταλ. Κι αφού η ομάδα ξέρει να κρατάει το μηδέν στην άμυνά της γιατί όχι σε μία απόδοση του 5.00;

Δεύτερο και τελευταίο σημείο για σήμερα ο άσος της Μαλίν στο Βέλγιο με αντίπαλο τη μεγάλη Άντερλεχτ. Αξίζει σαν σημείο και αν η Μαλίν είναι λίγο πιο αποτελεσματική γιατί να μην κερδίσει στην έδρα της την άνευρη και κακόκεφη, τον τελευταίο καιρό, Άντερλεχτ;

Παιχνίδι με λίγα παιχνίδια και λίγα χρήματα σήμερα περιμένοντας το Σαββατοκύριακο για περισσότερες επιλογές!

ΠάντερμπονΧάνσα Ροστόκ 2 4,80 William Hill

ΜαλίνΑντερλεχτ 1 5,00 William Hill

Waldorf

Γεια σας φίλες και φίλοι του Sport Cyclades

Από σήμερα θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο μπορώ για την καλύτερη δυνατή πρόγνωση σε αγώνες στοιχήματος. Ο δρόμος θα είναι μακρύς και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο μας.

BALLΞεκινάμε λοιπόν, σήμερα Παρασκευή με αγώνα από την 2η κατηγορία της Γερμανίας και συγκεκριμένα Ντουισμπουργκ – Καρλσρουη.

Θα ποντάρω στον άσσο μιας και η φιλοξενούμενη ομάδα εκτός έδρας, είναι τραγική.  Σε εννέα αγώνες μετράει μονάχα μία νίκη και μία ισοπαλία, ενώ έχει δεχτεί 20 τέρματα. Η γηπεδούχος στα τελευταία ματς τα πηγαίνει αρκετά καλά και αν βάλουμε μέσα και τον παράγοντα έδρα, τότε οδηγούμαστε στον άσσο. Ίσως να μπορούσαμε να κάναμε και μία κάλυψη στο over.

Ντουισμπουργκ – Καρλσρουη 1 1.67 William Hill

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares