Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2019 12:13

Στοίχημα: Σκοράρουν Παναθηναϊκός και Ξάνθη! (vid)

Σάββατο (05/10) έφτασε, και αυτό έχει… ευεργετικά αποτελέσματα για το κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Betarades.gr παίζει… μπάλα με κορυφαία προγνωστικά. Η ελληνική Superleague είναι στο προσκήνιο, αλλά όχι μόνη της. Σημεία βρήκαμε επίσης σε Αγγλία, Γερμανία, αλλά και στο μπάσκετ. Οι επιλογές που προκύπτουν, όπως θα δούμε παρακάτω, είναι ιδιαίτερα αξιόλογες.

Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα προγνωστικά Euroleague, μαζί με τις αναλύσεις για την κορυφαία διοργάνωση μπάσκετ στην Ευρώπη. Πάμε τώρα στα παιχνίδια μας!

Με τα γκολ στη Ριζούπολη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος του Σαββάτου από την ελληνική Superleague. Στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη. Λόγω της αποκατάστασης του χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ, το ματς θα γίνει στη Ριζούπολη. Η αναμέτρηση ξεκινάει στις 17:15.

Από την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα προέρχεται ο Παναθηναϊκός. Οι «Πράσινοι» κέρδισαν 0-1 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, και έφτασαν τους πέντε βαθμούς. Βέβαια, είναι ακόμα χαμηλά στην κατάταξη καθώς είχαν κακό ξεκίνημα. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, και μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ. Ωστόσο, αμυντικά προβλημάτισε για μια ακόμα φορά. Αν οι παίκτες του Πανιωνίου ήταν πιο προσεκτικοί, σίγουρα θα είχαν βρει δίχτυα.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη είναι η έκπληξη της σεζόν έως τώρα. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 12 πόντους, μόλις στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Την περασμένη αγωνιστική φιλοξένησε τον Βόλο και νίκησε με 3-1. Παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και φαίνεται ότι μπορεί να απειλήσει οποιαδήποτε άμυνα. Το γεγονός ότι έχει τέσσερις νίκες σε πέντε ματς, μόνο τυχαίο δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Σήμερα λοιπόν, περιμένουμε ένα ωραίο παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ξάνθη. Αμφότερες οι ομάδες έχουν τα φόντα να σκοράρουν, και πιστεύουμε αυτό θα συμβεί. Έτσι, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.37.

Συνέρχεται η Τότεναμ

Στην Αγγλία και την Πρέμιερ Λιγκ, διανύουμε την όγδοη αγωνιστική. Η Μπράιτον λοιπόν, φιλοξενεί στις 14:30 την Τότεναμ. Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο αντιπάλους. Όμως, οι φιλοξενούμενοι δεν παύουν να είναι το φαβορί.

Η Μπράιτον δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν. Έχει σημειώσει μόλις μια νίκη, και μετράει επίσης τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Σκοράρει με το… σταγονόμετρο, καθώς έχει μια από τις χειρότερες επιθέσεις στο πρωτάθλημα. Τα πέντε γκολ ενεργητικό, σε επτά ματς, τα λένε όλα. Οι γηπεδούχοι αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε παιχνίδια. Μοιραία, είναι έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη, η Τότεναμ είχε μια ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία μεσοβδόμαδα. Έπαιξε εντός έδρας με τη Μπάγερν, για το Τσάμπιονς Λιγκ, και διασύρθηκε με 2-7. Οι Spurs είναι πληγωμένοι από αυτό το αποτέλεσμα και θέλουν να ανακάμψουν. Στην Πρέμιερ Λιγκ, προέρχονται από τη νίκη επί της Σαουθάμπτον. Οι φιλοξενούμενοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς με αντίπαλο την Μπράιτον και επιθυμούν σήμερα να συνέλθουν από το σοκ της «εφτάρας».

Η Τότεναμ είναι σαφώς ανώτερο σύνολο και μπορεί να αποδράσει από την έδρα της Μπράιτον. Η ομάδα του Ποκετίνο οφείλει να κερδίσει και πιστεύουμε θα το κάνει, εύκολα ή δύσκολα. Πάμε με το «διπλό» σε απόδοση 1.96.

Σε τρελή φόρμα η Σάλκε

Στην Bundesliga, στις 19:30, η Σάλκε υποδέχεται την Κολωνία. Αυτό είναι και το ματς που μας απασχολεί στοιχηματικά από το γερμανικό πρωτάθλημα. Και σε αυτήν την περίπτωση, υπάρχει μια ομάδα που έχει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη Σάλκε. Οι παίκτες του Βάγκνερ έχουν βρει για τα καλά ρυθμό και πάνε από επιτυχία σε επιτυχία. Ενδεικτικά, η Σάλκε έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα, γεγονός που την έφερε στην τέταρτη θέση. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της Λειψίας. Επικράτησε τελικά, με το επιβλητικό 1-3. Και σήμερα, οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τους τρεις βαθμούς.

Άλλωστε, η Κολωνία είναι σε τραγική αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες «τεσσάρες» εις βάρος τους, από Μπάγερν και Χέρτα. Συνολικά, μετράει τρεις σερί ήττες στην Bundesliga, στις οποίες δεν πέτυχε ούτε ένα γκολ. Είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού, και πρέπει να συνέλθει άμεσα. Παρόλα αυτά, δεν δείχνει ικανή να απειλήσει ομάδες όπως η Σάλκε, ειδικά εκτός έδρας.

Το μομέντουμ ευνοεί ξεκάθαρα τους γηπεδούχους. Διαθέτουν πολύ καλύτερο ρόστερ, παίζουν φοβερή μπάλα τελευταία και θέλουν να συνεχίσουν σε αυτό το τέμπο. Θεωρούμε ότι θα κερδίσουν χωρίς να δυσκολευτούν. Σάλκε -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Σάλκε κερδίσει με ένα γκολ διαφορά) σε απόδοση 2.10.

Ντέρμπι στο Ιβανώφειο

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και το ελληνικό πρωτάθλημα. Για τη δεύτερη «στροφή» της διοργάνωσης, ο Ηρακλής θα παίξει με τον Άρη στο Ιβανώφειο. Ένα ντέρμπι από τα… παλιά, θα γίνει για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες.

Μεσοβδόμαδα, ο Ηρακλής πήγε στο Αλεξάνδρειο για το Κύπελλο Ελλάδος. Είχε τον Χάνλαν σε τρομερή μέρα, με τον Αμερικανό να σταματάει στους 25 πόντους. Μάλιστα, πέτυχε και τις νικητήριες βολές στο τέλος του αγώνα. Το Ιβανώφειο σήμερα είναι ήδη Sold Out και η ατμόσφαιρα αναμένεται καυτή. Παρόλα αυτά, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ηρακλής είναι νέα ομάδα και την πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε εύκολα με 75-59 στο Περιστέρι.

Ο Άρης με τη σειρά του, είναι και αυτός εντελώς νέα ομάδα. Οι παίκτες δεν έχουν κάνει πολλές προπονήσεις μεταξύ τους, και ακόμα… βρίσκονται. Ωστόσο, κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής της Basket League. Οι «Κιτρινόμαυροι» διαθέτουν κάποιους ποιοτικούς παίκτες, και θα παλέψουν για τη νίκη σήμερα. Μπορούν να κοντράρουν τον Ηρακλή και να μείνουν μέσα στο ματς μέχρι το τέλος.

Οι bookmakers δίνουν φαβορί τους γηπεδούχους, αλλά εμείς περιμένουμε ντέρμπι. Οι διαφορές μεταξύ των ομάδων δεν φαίνεται να είναι μεγάλες. Για το λόγο αυτό, καταλήξαμε στο Άρης +5.5 σε απόδοση 1.88.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για την 6η αγωνιστική της Superleague!

Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares