Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2019 13:00

Στοίχημα: Επιστρέφει στις νίκες ο ΠΑΟΚ (vid)

Κυριακή (06/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις από όλη την Ευρώπη, ενώ εντός των συνόρων ξεχωρίζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και Ολυμπιακό. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από το πάμε στοίχημα.

Ανώτερος σε όλα ο “δικέφαλος”

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ. Ο Αστέρας έχει ξεκινήσει άσχημα τις φετινές του υποχρεώσεις, καθώς μετά το πέρας των πέντε πρώτων αγωνιστικών έχει μαζέψει μόλις τρεις βαθμούς, μετρώντας μια νίκη και τέσσερις ήττες. Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του μπορεί να ξεκίνησε με 3/3 νίκες, ωστόσο έκτοτε μετράει δυο σερί ισοπαλίες με σκορ 2-2 κόντρα σε Άρη και ΑΕΚ και οφείλει να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες, ώστε να μην δει τον Ολυμπιακό να απομακρύνεται κι άλλο. Θεωρούμε πως ο “δικέφαλος” έχει όλα τα φόντα και τα προσόντα για να φτάσει στο τρίποντο, περιμένουμε αντίδραση πρωταθλητή κι επιλογή μας θα αποτελέσει το ΠΑΟΚ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.20.

Το μομέντουμ δείχνει Ίντερ

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ίντερ και Γιουβέντους. Η Ίντερ μετράει το απόλυτο 6/6 μέχρι στιγμής και παρά το γεγονός ότι δεν εντυπωσιάζει με την εικόνα της, καταφέρνει να είναι άκρως ουσιαστική, παίρνοντας πάντα αυτό που αναζητά. Η Γιουβέντους από την πλευρά της δείχνει να μην έχει την ίδια δυναμική με τα προηγούμενα χρόνια, βρίσκεται ήδη στο -2 από τους “νερατζούρι” και σήμερα καλείται να αποδείξει πως είναι το αφεντικό και φέτος. Εμείς πιστεύουμε πως η Ίντερ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, έχει το πλεονέκτημα της έδρας, επομένως θα επιλέξουμε το 1DNB σε απόδοση 1.90, μιας και το παιχνίδι “κρύβει” πολύ ισοπαλία μέσα του.

Σε ανοδική πορεία η Αντβέρπ

Πάμε στην Α' Βελγίου και την αναμέτρηση Αντβέρπ – Σταντάρ Λιέγης. Οι γηπεδούχοι διανύουν μια εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα τους, καθώς βρίσκονται στην 5η θέση με 16 βαθμούς, όντας μόλις στο -4 από την κορυφή. Η Σταντάρ από την άλλη είναι στη 2η θέση και στο -1 από την κορυφή έχοντας παιχνίδι περισσότερο, προέρχεται από τη μεσοβδόμαδη “σφαλιάρα” με 4-0 από την Άρσεναλ, επομένως κουβαλάει κούραση και απογοήτευση. Ο άσσος σε απόδοση 2.25 έχει σίγουρα αξία και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Φορτσάτη η Μπασκόνια

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και το παιχνίδι Μπασκόνια – Μάλαγα. Οι

γηπεδούχοι έχουν αφήσει εξαιρετικά δείγματα στο ξεκίνημα της σεζόν, καθώς ηττήθηκαν στην παράταση από την Μπαρτσελόνα, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασαν άνετα από την έδρα της Ζαλγκίρις με 58-70. Η Μάλαγα από την πλευρά της έχει χειρότερο ποιοτικά ρόστερ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, μετράει 2/2 ήττες και πιστεύουμε πως δύσκολα θα κοντράρει και θα ακολουθήσει. Εμείς θα στηρίξουμε την έδρα και θα πάμε με το Μπασκόνια -7,5 σε απόδοση 1.77.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να απολαύσετε τα βίντεο για την 6η αγωνιστική της Superleague, όπως επίσης και το βίντεο για το Άρης – Ολυμπιακός!

Μπορείτε να δείτε τα βίντεο εδώ

6η αγωνιστική

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares