Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου 2019 11:51

Στοίχημα: Επιλογές με γκολ από τα προκριματικά

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (10/10) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τα προκριματικά του EURO 2020 με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Οι εθνικές ομάδες ρίχνονται και πάλι στη μάχη για μία πρόκριση στο EURO του καλοκαιριού με τις αναμετρήσεις να έχουν αυξημένη βαθμολογική σημασία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η tipbet. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Δίχως ρίσκο ο αγώνας στην Τρνάβα

Στις 21:45, στο Στάδιο Αντόνα Μαλατινσκέχο της Τρνάβα η Σλοβακία υποδέχεται την Ουαλία για τον 5ο όμιλο.

Οι Σλοβάκοι βρίσκονται στη 2η θέση του ομίλου με 9 βαθμούς, έπειτα από πέντε αγώνες, στο -1 από την πρωτοπόρο Κροατία και ισόβαθμοι με τους Ούγγρους. Στο “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου μέτρησαν μία νίκη και μία ήττα. Συγκεκριμένα υπέστησαν εντός έδρας συντριβή από τους Κροάτες με 0-4, αλλά τρεις μέρες μετά αντέδρασαν με το διπλό στην Ουγγαρία (1-2). Το σκορ άνοιξε ο γνωστός μας από το πέρασμα στον ΠΑΟΚ Ρόμπερτ Μακ και το 1-2 έκανε ο Μπόζενικ της Ζίλινα.

Η Ουαλία βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με 6 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες. Ξεκίνησαν με νίκη επί της Σλοβακίας (1-0 εντός), στη συνέχεια ηττήθηκαν εκτός έδρας από Κροατία (2-1) και Ουγγαρία (1-0) για να επιστρέψουν στις επιτυχίες το Σεπτέμβρη με το 2-1 επί του Αζερμπαϊτζάν στο Κάρντιφ. Ο Μπέιλ σκόραρε το καθοριστικό τέρμα στο 84ο λεπτό.

Πολύ σημαντική αναμέτρηση για τον 5ο όμιλο, όπου όλα είναι ρευστά και τέσσερις ομάδες διεκδικούν την πρόκριση. Καμία από τις δύο ομάδες δεν πρόκειται να πάρει ρίσκα στο παιχνίδι της υπό τον φόβο της ήττας. Επιλογή μας το No Goal σε απόδοση 1.80.

Ανοιχτό” παιχνίδι στο Σπλιτ

Στις 21:45, στο Στάδιο Poljud του Σπλιτ, η Κροατία υποδέχεται την Ουγγαρία για τον 5ο όμιλο επίσης.

Οι Κροάτες βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 10 πόντους, αλλά μόλις στο +1 από Σλοβάκους και Ούγγρους. Οι φιναλίστ του περασμένου Μουντιάλ δεν πείθουν ιδιαίτερα με την απόδοσή τους, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Στο “παράθυρο” του Σεπτεμβρίου αφού πήραν μεγάλη νίκη με 0-4 στη Σλοβακία, κατάφεραν να “σκαλώσουν” στο Μπακού, όπου παραχώρησαν το 1-1 στο αδύναμο Αζερμπαϊτζάν. Παρότι προηγήθηκαν νωρίς με πέναλτι του Μόντριτς δεν κατάφεραν να “κλειδώσουν” τη νίκη και δέχθηκαν την ισοφάριση στο 72’.

Η Ουγγαρία παρά την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από τη Σλοβακία με 1-2 παραμένει σε απόσταση αναπνοής από την 1η θέση του ομίλου, αφού είχαν προηγηθεί τρεις σερί νίκες, συμπεριλαμβανομένου και του 2-1 επί της Κροατίας στη Βουδαπέστη.

Ποιοτικές επιθετικά οι δύο ομάδες, με προβλήματα στα μετόπισθεν, συνηθίζεται τα παιχνίδια τους να έχουν πολλά γκολ, όπως και ο πρώτος μεταξύ τους αγώνας στην Ουγγαρία. Επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares