Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019 10:50

Στοίχημα: Με Γιουνγκ Μπόις και Euroleague!

Πλούσιο σε αγώνες είναι το σημερινό (24/10) κουπόνι πάμε στοίχημα. Το Europa League μαγνητίζει το ενδιαφέρον.

Το Betarades.gr είναι φυσικά εδώ με κορυφαία προγνωστικά! Από το ποδόσφαιρο, ξεχωρίσαμε δύο παιχνίδια. Το Γιουνγκ Μπόις - Φέγενορντ και το Σλόβαν Μπρατισλάβας - Γουλβς. Επιπλέον, επιλογή προκύπτει και από το μπάσκετ. Το Ζενίτ - Παναθηναϊκός για τη Euroleague είναι το ματς που μας απασχολεί στοιχηματικά. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η novibet. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Σε φόρμα η Γιουνγκ Μπόις

Τα προγνωστικά στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το Γιουνγκ Μπόις - Φέγενορντ. Το ματς θα γίνει στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής, του εβδόμου ομίλου του Europa League. Οι δύο ομάδες είναι ισόβαθμες και η αναμέτρηση έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία.

Η Γιουνγκ Μπόις είναι αυτήν την περίοδο σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Αυτό αντικατοπτρίζεται και στα αποτελέσματα. Στο Γιουρόπα, κέρδισε την περασμένη αγωνιστική με 2-1 τη Ρέιντζερς. Μάλιστα, το πέτυχε με ανατροπή, αφού βρέθηκε να χάνει με 0-1. Στο πρωτάθλημα διέλυσε με 4-1 την Ξαμάξ, όντας ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Συνολικά, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και θέλει σήμερα να τις κάνει πέντε. Έχει όλα τα φόντα να τα καταφέρει, μπροστά στον κόσμο της.

Από την άλλη, η Φέγενορντ έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Για τον όμιλο, είχε κερδίσει «καθαρά» την Πόρτο με 2-0. Όμως, στο πρωτάθλημα προσγειώθηκε απότομα, με το εντός έδρας 1-1 με τη Χέρακλες. Δεν είναι σε πολύ καλό «φεγγάρι» οι φιλοξενούμενοι. Έχουν μείνει 12 πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Άγιαξ. Στο Europa League, έχουν μόλις δύο νίκες στις 17 τελευταίες εξόδους τους. Διαθέτουν ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχουν βρει τον απαιτούμενο ρυθμό.

Οι Ελβετοί έχουν το μομέντουμ και πάνε για μια μεγάλη νίκη. Οι συνθήκες του αγώνα είναι υπέρ τους και θεωρούμε ότι θα τις εκμεταλλευτούν. Έτσι, επιλέγουμε τον «άσο» στο 1.91.

Με τα γκολ στη Σλοβακία

Στον ενδέκατο όμιλο τώρα, πάλι για την τρίτη αγωνιστική, η Σλόβαν Μπρατισλάβας φιλοξενεί τη Γουλβς. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ικανούς αντιπάλους. Για αυτό, δεν θα ασχοληθούμε με το τελικό αποτέλεσμα, αλλά με τα γκολ.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας μοιάζει ασταμάτητη φέτος, στο επιθετικό κομμάτι. Ενδεικτικά, έχει πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ και στις 23 φετινές αναμετρήσεις της, για όλες τις διοργανώσεις. Παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, είναι αποτελεσματική και ξεπερνάει έτσι τα όποια αμυντικά προβλήματά της. Χαρακτηριστικά, διαθέτει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημά της, όντας και στην πρώτη θέση. Ειδικά στο γήπεδό της, είναι ικανή να βάλει δύσκολα σε μια ομάδα, όπως η σημερινή αντίπαλός της.

Η Γουλβς με τη σειρά της, δεν είναι ούτε κρύο, ούτε ζέστη φέτος. Στην Πρέμιερ Λιγκ εντοπίζεται στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Παρόλα αυτά, κανείς δεν μπορεί να παραμελήσει την ποιότητα του ρόστερ της, ειδικά από τη μέση και μπροστά. Οι «Λύκοι» μπορούν να σκοράρουν απέναντι σε οποιαδήποτε άμυνα. Συν τοις άλλοις, έχουν βάλει ως στόχο την κατάκτηση του Europa League! Θα κυνηγήσουν λοιπόν το «διπλό» απόψε, αξιοποιώντας τα πιο δυνατά τους «όπλα».

Σε γενικές γραμμές, το παιχνίδι προβλέπεται θεαματικό. Αμφότερες οι ομάδες μπορούν να βρουν δίχτυα και πιστεύουμε ότι αυτό θα συμβεί. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

«Κλειστό» ματς στη Ρωσία

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ. Συγκεκριμένα, για τη Euroleague, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα στην έδρα της Ζενίτ. Οι «Πράσινοι» θέλουν να πάρουν οπωσδήποτε τη νίκη, με την αποστολή τους να είναι δύσκολη.

Η Ζενίτ είναι ένα δυνατό σύνολο, όπως έδειξε και στο ΣΕΦ. Οι Ρώσοι ήταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμα και στην παράταση, έδειξαν τις ικανότητές τους. Με τον Πλάθα στον πάγκο, οι γηπεδούχοι εστιάζουν στη σκληρή άμυνα και τα πάνε καλά στο ξεκίνημα της σεζόν. Είναι χαρακτηριστικό, ότι δέχτηκαν μόλις 68 πόντους από τον Ολυμπιακό, εκτός έδρας, και με παράταση! Η απουσία του Βορόνοφ είναι σημαντική και αναγκάζει τη Ζενίτ να συγκεντρωθεί ακόμα περισσότερο στα αμυντικά της καθήκοντα.

Νίκη - βάλσαμο ψάχνει σήμερα όμως ο Παναθηναϊκός. Το «Τριφύλλι» έχει υποστεί δύο σερί οδυνηρές ήττες στη Euroleague, από Βιλερμπάν και Αρμάνι. Η δεύτερη μάλιστα, ήταν στο ΟΑΚΑ. Και στις δύο περιπτώσεις, ο Παναθηναϊκός έχασε για έναν πόντο και απώλεσε την ευκαιρία για νίκη στις τελευταίες επιθέσεις. Στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι «Πράσινοι» κέρδισαν εύκολα τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία. Ο Αργύρης Πεδουλάκης περιμένει να δει μεγαλύτερη προσήλωση στην άμυνα σήμερα, για να έρθει το πολυπόθητο «διπλό».

Οι προπονητές και των δύο ομάδων φημίζονται για την αμυντική τους φιλοσοφία. Με αυτόν τον τρόπο, θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη οι ομάδες τους. Το ματς είναι κρίσιμο και προβλέπεται «κλειστό». Πάμε με το Under 157.5 σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares