Παρασκευή, 08 Νοεμβρίου 2019 13:14

Στοίχημα: Κερδίζει η Χόφενχαϊμ, «εκρηκτικός» ο Παναθηναϊκός!

Το κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (08/11) περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατά προγνωστικά. Η Bundesliga παίζει «μπάλα» σήμερα και μας τραβάει την προσοχή. Το ίδιο συμβαίνει και με τις δεύτερες κατηγορίες της Γαλλίας και της Ιταλίας. Σημαντική θέση στο πρόγραμμα της ημέρας έχει και η Euroleague.

Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως ο Stoiximan. Πάμε λοιπόν να τα αναλύσουμε παρακάτω!

Δεν… μπορεί η Κολωνία

Η Bundesliga μπαίνει σήμερα στην 11η αγωνιστική τους με έναν αγώνα. Ο λόγος για το Κολωνία - Χόφενχαϊμ. Η αναμέτρηση παρουσιάζει ενδιαφέρον και για το αγωνιστικό, αλλά και για το στοιχηματικό κομμάτι της.

Η Κολωνία παίζει στην έδρα της, αλλά δεν πείθει με… τίποτα ότι μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Προέρχεται από άσχημη ήττα, με 2-0 από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Να σημειωθεί, ότι οι συνεχόμενες ήττες της έφτασαν τις τρεις. Κάπως έτσι, φιγουράρει στην 17η θέση της βαθμολογίας. Δηλαδή, βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού. Απόψε, κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η τύχη του προπονητή της. Αυτό όμως, μπορεί να της δημιουργήσει μεγάλη πίεση.

Αυτήν την πίεση θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Χόφενχαϊμ. Οι φιλοξενούμενοι άλλωστε, είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Έχει κερδίσει πέντε συνεχόμενους αγώνες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Την προηγούμενη αγωνιστική, αντιμετώπισε την Πάντερμπορν, και τη διέλυσε με 3-0. Η Χόφενχαϊμ παίζει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και έχει βρει συνοχή και στην άμυνα. Ανεβαίνει διαρκώς στην κατάταξη και θα κυνηγήσει και σήμερα τους πολύτιμους βαθμούς.

Το ματς είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Όμως η Χόφενχαϊμ είναι σαφώς ανώτερη. Η Κολωνία μοιάζει ανήμπορη να αντιδράσει. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.08.

Με τα γκολ στη Γαλλία

Το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας έχει φτάσει στην 14η αγωνιστική. Σε αυτό το πλαίσιο, σήμερα, η Νανσί υποδέχεται την Τρουά. Το ματς θα πραγματοποιηθεί στις 21:00 και βγάζει επιλογή.

Η Νανσί είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στη διοργάνωση. Χαρακτηριστικά, έχει εννιά «Χ». Βαθμολογικά, δεν τα πάει άσχημα. Βρίσκεται στην ένατη θέση, με 18 πόντους. Είναι λοιπόν πιο κοντά στα πλέι-οφ ανόδου, παρά στα μπαράζ παραμονής. Βέβαια, αγνοεί τη νίκη εδώ και τρεις αγώνες. Πάντως, παρουσιάζεται ανταγωνιστική σε όλες τις αναμετρήσεις της και μπορεί να κοντράρει οποιαδήποτε ομάδα. Σήμερα θα ψάξει τα γκολ για να γευτεί επιτέλους τη χαρά της νίκης.

Στον αντίποδα, η Τρουά τα πάει ακόμα καλύτερα στο πρωτάθλημα. Εντοπίζεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με 25 πόντους. Την περασμένη αγωνιστική, κέρδισε τη Βαλενσιέν με 1-0. Γενικά, είναι ανεβασμένη στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Έχει τρεις σερί νίκες, και απόψε θα επιδιώξει να τις κάνει τέσσερις. Δεν είναι ότι δεν δέχεται γκολ, αλλά έχει την ευχέρεια να σκοράρει με κάθε τρόπο στην επίθεση. Δεν θα φοβηθεί το σημερινό ματς και θα το «χτυπήσει» στα ίσα. Άλλωστε έχει τα φόντα για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Δύο καλές ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στη Γαλλία. Εμείς θα εστιάσουμε στα γκολ, και όχι στο τελικό αποτέλεσμα. Με βάση την εικόνα αμφότερων, το Goal/Goal στο 2.05 είναι αξιόλογο.

Βρίσκει ρυθμό η Κροτόνε

Στην Ιταλία τώρα, η Serie B είναι στην 12η αγωνιστική. Η Κροτόνε λοιπόν, φιλοξενεί σήμερα την Άσκολι. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί για τη νίκη και πιστεύουμε ότι θα την κατακτήσουν.

Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα ψάχνει… εναγωνίως η Κροτόνε. Έχει γνωρίσει δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και έχει πέσει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Παρόλα αυτά, είναι καλή ομάδα και θα προσπαθήσει να επανέλθει δριμύτερη. Διαθέτει ένα ποιοτικό σύνολο με παίκτες ικανούς να κάνουν τη διαφορά. Ειδικά σε αναμετρήσεις όπως η σημερινή. Φαίνεται λοιπόν, ότι ήρθε η ώρα να πάρει ξανά μια νίκη, και γιατί όχι εμφατική. Εξάλλου, είναι ακόμα καλύτερη εντός έδρας.

Η Άσκολι με τη σειρά της, είναι ικανός αντίπαλος. Ωστόσο, δεν εντυπωσιάζει κιόλας με τις επιδόσεις της. Τη βρίσκουμε στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Στο προηγούμενο ματς που έδωσε, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βενέτσια για το πρωτάθλημα. Έχει συγκεντρώσει πέντε πόντους στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν δείχνει ικανή για το κάτι παραπάνω. Απόψε, ξέρει ότι έχει πολύ δύσκολη αποστολή σε μια δυνατή έδρα.

Οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη και θεωρούμε ότι θα την πάρουν και εύκολα.Τους εμπιστευόμαστε και επιλέγουμε Κροτόνε -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Κροτόνε κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

«Εκρηκτικός» ο ΠαναθηναΪκός

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ, και τη Euroleague. Το παιχνίδι που ξεχωρίζει σήμερα, είναι το Παναθηναϊκός - Βαλένθια. Το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ, στις 21:30. Οι «Πράσινοι» έχουν το προβάδισμα για το ροζ φύλλο.

Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικά φέτος στην επίθεση. Τουλάχιστον, στις περισσότερες αναμετρήσεις του. Ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει πολλές λύσεις στα χέρια του. Το «Τριφύλλι» παίζει ωραίο μπάσκετ και είναι… εκρηκτικό σε πολλές περιπτώσεις. Θέλει να συνεχίσει νικηφόρα στην Ευρωλίγκα, μετά και το 86-70 επί της Εφές. Στο ΟΑΚΑ ειδικά, ο Παναθηναϊκός αποκτά διαφορετική δυναμική. Είναι το φαβορί για τη νίκη και πιστεύουμε ότι μπορεί να προσφέρει και θέαμα στον κόσμο του. Μπορεί λοιπόν, να αδράξει αυτήν την ευκαιρία.

Η Βαλένθια μόλις την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση. Έπαιξε με τη Βιλερμπάν και κέρδισε με 81-72. Ο Ντούμπλιεβιτς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και σήκωσε το μεγαλύτερο βάρος. Σήμερα, οι φιλοξενούμενοι γνωρίζουν ότι έχουν σαφώς πιο απαιτητικό ματς. Θα στερηθούν μάλιστα τις υπηρεσίες του Βαν Ρόσομ. Το αδύναμό τους σημείο είναι η άμυνα. Δέχονται γενικά πολλούς πόντους και στην Euroleague και στην ACB. Έτσι, έχουν αρνητικό ρεκόρ σε αμφότερες τις διοργανώσεις.

Το παιχνίδι έχει ξεκάθαρο φαβορί. Οι «Πράσινοι» είναι σε καλή φόρμα και θέλουν μια ωραία νίκη και απόψε. Πιστεύουμε ότι θα ανεβάσουν το σκορ, τουλάχιστον όσον αφορά το ενεργητικό τους. Πάμε με το Παναθηναϊκός Over 85.5 σε απόδοση 1.76.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares