Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 12:24

Στοίχημα: «Στήριγμα» η Ντέρμπι!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Δευτέρας (30/12) έχει λίγα ματς, αλλά πάλι γίνεται «παιχνίδι»! Το Betarades.gr κατάφερε να εντοπίσει και σήμερα δυνατά προγνωστικά στοιχήματος.

Ο αγώνας που μας ενδιαφέρει στοιχηματικά, είναι αυτός της Ντέρμπι με την Τσάρλτον. Πρόκειται για μια σημαντική αναμέτρηση για την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Το ματς βγάζει ένα αξιόλογο σημείο, που θα αναλυθεί παρακάτω. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως τις bwin προσφορές* . Πάμε τώρα στο προγνωστικό μας!

Νίκη για να… ηρεμήσει η Ντέρμπι

Για την 25η αγωνιστική της αγγλικής Τσάμπιονσιπ, η Ντέρμπι υποδέχεται σήμερα την Τσάρλτον. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 21:45, στο Pride Park Stadium. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μεγάλη ανάγκη τη νίκη. Παρόλα αυτά, η οι γηπεδούχοι και λόγω έδρας έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Πάντως, το ματς είναι πολύ κρίσιμο βαθμολογικά.

Η Ντέρμπι βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας. Είναι στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν μπορεί να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής. Η εικόνα της τον τελευταίο καιρό, και ειδικά εκτός έδρας, ήταν ιδιαίτερα κακή. Ενδεικτικά, μακριά από το «σπίτι» της μέτρησε έξι συνεχόμενες ήττες, χωρίς να πετύχει ούτε γκολ. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική έβαλε τέλος σε αυτόν τον κατήφορο. Έπαιξε με τη Γουίγκαν εκτός έδρας και πήρε ισοπαλία 1-1. Έδειξε μια βελτίωση και ο Φίλιπ Κοκού έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του. Σήμερα η Ντέρμπι έχει την υποχρέωση να κερδίσει. Τέτοια ματς στο γήπεδό της, οφείλει να τα «καθαρίζει».

Η Τσάρλτον από την άλλη, δεν τα πάει και πολύ καλύτερα από τους γηπεδούχους στο πρωτάθλημα. Έχει συγκεντρώσει μόλις έναν πόντο παραπάνω και φιγουράρει ακριβώς από πάνω τους στην κατάταξη. Επομένως, και αυτή μόνο ήσυχη δεν μπορεί να αισθάνεται. Ήταν σε τραγική φόρμα για πολύ καιρό. Αγνοούσε τη χαρά της νίκης για έντεκα αγωνιστικές. Παρόλα αυτά, κατάφερε να κερδίσει με 3-2 την Μπρίστολ Σίτι, την προηγούμενη αγωνιστική. Έτσι, πήρε βαθμολογική ανάσα αλλά δεν ξεμπέρδεψε, σε καμία περίπτωση. Απόψε, έχει δύσκολη αποστολή και πρέπει να εμφανιστεί καλύτερη, ειδικά αμυντικά, για να διεκδικήσει κάτι θετικό. Δεν πείθει όμως με την εικόνα της.

Να σημειωθεί, ότι στα 16 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων έγιναν μόλις δύο «διπλά». Οι έδρες παίζουν ρόλο και αυτό αναμένεται να γίνει και σήμερα. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα, η Ντέρμπι θα κάνει το χρέος της και θα πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares