Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020 12:18

Στοίχημα: Με τους φιλοξενούμενους σε Ισπανία και Ρωσία!

Ενδιαφέρον το σημερινό (03/01) πρόγραμμα, με δράση στην Ισπανία, στο Κύπελλο Γαλλίας και τη Euroleague. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε ναβρείτε δωρεάν προγνωστικά Euroleague. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανεβασμένη η Λεγανές

Στις 20:00, στο Χοσέ Θορίγια κάνει ποδαρικό η La Liga για το 2020 με την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ - Λεγανές.

Η Βαγιαδολίδ μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην 14η θέση με 20 πόντους συγκομιδή και τέρματα 15-21, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Στις 21 Δεκεμβρίου έχασε μία σπουδαία νίκη μέσα από τα χέρια της, αφού ισοφαρίστηκε στο 94ο λεπτό από τη Βαλένθια, εντός έδρας. Παραμένει δίχως νίκη στο πρωτάθλημα από τις 3 Νοεμβρίου, μετρά τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα. Πολύ σφιχτή εντός έδρας σε οκτώ παιχνίδια έχει ρεκόρ 2-5-1 με τέρματα 8-4.

Η Λεγανές έκλεισε με πολύ καλύτερο μομέντουμ το 2019. Πήρε 7 βαθμούς στα τρία τελευταία παιχνίδια, ξεκόλλησε από τον πάτο της βαθμολογίας και με 13 βαθμούς πλησίασε στο -2 από τις θέσεις “σωτηρίας”. Συγκεκριμένα, επικράτησε της Θέλτα 3-2, ενώ είχε προηγηθεί 3-0, πήρε ισοπαλία (1-1) στην έδρα της Αλαβές και στις 22 Δεκεμβρίου επικράτησε της Εσπανιόλ με 2-0 εντός. Σε καλή κατάσταση το επιθετικό δίδυμο Εν-Νεσιρί - Μπρέθγουεϊτ, σκόραραν αμφότεροι στην τελευταία νίκη.

Οι Λεγανές έχει πάρει ψυχολογία από τα διαδοχικά θετικά αποτελέσματα και έχει το υλικό για να σώσει την κατηγορία. Διαθέτει ποιότητα στην επίθεση για να βγάλει ένα κομβικό διπλό και θα τη στηρίξουμε με το 2 DNB, σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση ισοπαλίας, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Πολλά γκολ στο Μπορντό

Στις 21:55, στο Matmut Atlantique του Μπορντό, η τοπική ομάδα φιλοξενεί τη Λε Μαν για τη φάση των “64” στο Κύπελλο Γαλλίας. Πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλία ακολουθεί παράταση και πέναλτι.

Η Μπορντό έκλεισε πολύ άσχημα το 2019, αφού ηττήθηκε και στις 4 τελευταίες αγωνιστικές της υποχρεώσεις, πετυχαίνοντας μάλιστα μόλις 1 γκολ σε αυτές. Στη Ligue 1 βρίσκεται στην 13η θέση με 26 πόντους σε 19 παιχνίδια, στο -5 από την 4αδα και στο +9 από την επικίνδυνη ζώνη. Στις 21 Δεκεμβρίου ηττήθηκε 1-0 στη Ρεν, σε ένα ματς που είχε την κατοχή και περισσότερες τελικές από τη γηπεδούχο.

Η Λε Μαν βρίσκεται στη 2η κατηγορία της Γαλλίας και μάλιστα κοντά στις τελευταίες θέσεις, στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Πάντως βρισκόταν σε ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα πριν ολοκληρωθεί το 2019, αφού πέτυχε δύο σερί νίκες, σκοράροντας από 3 τέρματα σε καθεμία. Μετρά 4 σερί και 6/7 over.

Η Μπορντό έχει φιλοδοξίες στο θεσμό, είχε το χρόνο να ανασυνταχθεί και διαθέτει την ποιότητα να βρει δίχτυα απέναντι στην καταφανώς πιο αδύναμη Λε Μαν, η οποία με τη σειρά της είναι σε καλή κατάσταση και παίζει ανοιχτά. Επιλογή μας το Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

Πράσινη υπέρβαση

Στις 19:00, ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Καλίνινγκραντ για την 17η αγωνιστική της Euroleague, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ του Ιτούδη.

Οι Ρώσοι ήταν σε πολύ καλή κατάσταση στο φινάλε του 2019, με 6 σερί νίκες, τρεις για την Ευρωλίγκα. Αφού διέλυσαν τον Ερυθρό Αστέρα 100-74 εντός, έβγαλαν σπουδαίο διπλό στην Πόλη απέναντι στην Εφές (80-81) και την προηγούμενη εβδομάδα κέρδισαν και την Αρμάνι (78-75 εντός). Έτσι πέρασαν στην 4η θέση με ρεκόρ 11-5, με στόχο να πλησιάσουν κι άλλο την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο ήττες στο θεσμό. Μετά την πικρή ήττα στο Τελ-Αβίβ κι ενώ προηγήθηκε με 18 πόντους της Μακάμπι, έχασε και από τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ και έχασε έδαφος για την 4αδα. Με ρεκόρ 9-7 γνωρίζει πως χρειάζεται μία υπέρβαση σήμερα για να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Πέρσι πέρασε νικηφόρα από τη Μόσχα μ’ εκείνο το επικό τρίποντο του Καλάθη στο φινάλε.

Ο Παναθηναϊκός έχει την προσωπικότητα και τους παίκτες για να περιορίσουν τον Τζέιμς και τον περιμένουμε πολύ ανταγωνιστικό. Επιλογή μας το +6.5 στο χάντικαπ του διπλού.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares