Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020 15:10

Στοίχημα: Βήμα πρόκρισης για τον Άρη!

Συνεχίζεται η δράση στα εγχώρια Κύπελλα και στη Euroleague στο σημερινό πρόγραμμα (06/02) του στοιχήματος και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλα τα νόμιμα online casino . Πάμε τώρα στους αγώνες.

Ευκαιρία για τον Άρη!

Στις 19:00, στο “Κλεάνθης Βικελίδης” ο Άρης υποδέχεται τον Ατρόμητο, στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι “κίτρινοι” προέρχονται από την άνετη επικράτηση επί του Πανιωνίου με 2-0 για το πρωτάθλημα, η οποία συνδυάστηκε από καλή εμφάνιση. Ο Γκάμα άνοιξε το σκορ στο 31’ με υπέροχο σουτ εκτός περιοχής και ο Φετφατζίδης ξέφυγε στην πλάτη της άμυνας για το 2-0 πριν το ημίχρονο. Με αυτή τη νίκη ο Άρης απέκτησε μαξιλαράκι ασφαλείας για την είσοδό του στα playoffs, αφού είναι στο +5 από την 7η θέση.

Ο Ατρόμητος δεν είναι καλά, μετρά τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια του, δίχως να έχει σκοράρει σε αυτό το άσχημο σερί!!! Την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από την ΑΕΚ με 0-1, από γκολ του Κριστισιτς στο 65’. Ωστόσο παραμένει στο κυνήγι της 6ης θέσης, από την οποία απέχει δύο πόντους.

Ο Άρης είναι πολύ δυνατός εντός έδρας φέτος, έχει δίψα για διάκριση στο Κύπελλο και απέναντι στον απογοητευτικό τελευταία Ατρόμητο έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή μας από τον αγώνα ο άσος συνδυαστικά με Under 3.5, σε απόδοση 2.00.

Φουλ για τελικό η Κορτράικ

Στις 21:45, η Κορτράικ υποδέχεται την Αντβέρπ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Βελγίου. Πρόκειται για αγώνα ρεβάνς του 1-1 στην έδρα της Αντβέρπ, ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ στον τελικό της διοργάνωσης.

Στον πρώτο ημιτελικό, στις 23 Ιανουαρίου, η Αντβέρπ αστόχησε σε πέναλτι στο 56ο λεπτό, η Κόρτραϊκ προηγήθηκε με τον Στογιάνοβιτς στο 69ο και ο Μποκανί, που θα απουσιάσει απόψε, ισοφάρισε σε 1-1 στο 83’. Ανώτερη γενικά στον αγώνα η Αντβέρπ με μεγαλύτερη κατοχή μπάλας και περισσότερες τελικές προσπάθειες.

Η Κορτράικ στη συνέχεια κοίταξε στα μάτια την Κλαμπ Μπριζ και πήρε την ισοπαλία 2-2 εντός έδρας, ενώ την περασμένη Παρασκευή επικράτησε τη Σταντάρ με 3-1 και πάλι εντός έδρας. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται στη 12η θέση με 26 πόντους σε 24 παιχνίδια. Δεν έχει ελπίδες για playoffs, ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό, οπότε θα ρίξει το βάρος της στον αποψινό αγώνα.

Η Αντβέρπ, μετά τον πρώτο ημιτελικό, επικράτησε εντός έδρας της Ζούλτε Βάρεγκεμ με 2-1, αλλά την Κυριακή ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ. Η ομάδα του Μπόλονι βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος, αλλά μακριά από την κορυφή (στο -13).

Η Κορτράικ έχει αποδείξει ότι είναι πολύ ανταγωνιστική με τους μεγάλους του Βελγίου, έχει καλή ψυχολογία από τα πρόσφατα αποτελέσματα και μπορεί να κάνει τη ζημιά στην Αντβέρπ, που θα στερηθεί των υπηρεσιών του καλύτερού της επιθετικού. Επιλογή μας το 1Χ, σε απόδοση 1.83.

Ανταγωνιστική η Ζαλγκίρις

Στις 19:30, στο Sinan Erdem της Κωνσταντινούπολης, η Εφές υποδέχεται τη Ζαλγκίρις, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στη Euroleague.

“Πετάει” η ομάδα του Αταμάν, την Τρίτη πέρασε νικηφόρα και από τη Μόσχα, επικρατώντας της ΤΣΣΚΑ με 80-82. Η Εφές έφτασε τις 8 διαδοχικές νίκες στο θεσμό και ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την πρωτιά, αφού προπορεύεται με διαφορά τριών νικών από τους διώκτες της, με ρεκόρ 20-3. Οι δύο από τις τρεις ήττες της όμως ήρθαν εντός έδρας.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται στην καλύτερη φάση της σεζόν με 6 σερί νίκες, τρεις για την Ευρωλίγκα. Συγκεκριμένα επικράτησε της Άλμπα (104-80 εντος) και της Βιλερμπάν (74-79 εκτός), πριν διαλύσει τον Ολυμπιακό την Τρίτη με 94-69 στο Κάουνας. Με ρεκόρ 9-14 βρίσκεται στην 11η θέση και δύο νίκες μακριά από την 8αδα των playoffs.

Είναι σε πολύ καλή κατάσταση η Ζαλγκίρις και είναι ικανή να φανεί ανταγωνιστική στην Πόλη απέναντι στην καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Θα επιλέξουμε το διπλό με χάντικαπ +8.5 πόντων, σε απόδοση 1.92.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr , διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares