Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020 12:08

Στοίχημα: Επιφυλακτικά στη Μαδρίτη! (video)

Το πρόγραμμα στο Champions League συνεχίζεται απόψε (26/02) με ματσάρες σε Μαδρίτη και Λυών, ενώ υπάρχει δράση και στο Europa και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Συντηρητικά στη Μαδρίτη

Στις 22:00, στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι για τους “16” του Champions League.

“Τρεκλίζει” η Ρεάλ τον τελευταίο μήνα, πέτυχε μόλις μία νίκη στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια, αποκλείστηκε από το Κύπελλο Ισπανίας και έχασε την πρωτοπορία στη La Liga. Μετά το 2-2 εντός έδρας με τη Θέλτα, το Σάββατο ηττήθηκε στην έδρα της Λεβάντε με 1-0 και είδε την Μπαρτσελόνα να την προσπερνά στην κορυφή, λίγες μέρες πριν το “clasico”. Φλύαρη και σχετικά ακίνδυνη στο Ciudad de Valencia η ομάδα του Ζιντάν, δέχθηκε το καθοριστικό τέρμα στο 79ο λεπτό και δεν μπόρεσε να αντιδράσει ως το φινάλε. Αυτή ήταν η πρώτη της ήττα για το πρωτάθλημα από τις 19 Οκτωβρίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ξεχάσει εδώ και καιρό τις βλέψεις της για το πρωτάθλημα στην Premier League, αφού βρίσκεται στο -22 από τη Λίβερπουλ και θα τα δώσει όλα στο Champions League, το οποίο θα κάνει να δει καιρό αν ισχύσει τελικά η αυστηρή τιμωρία της UEFA. Το Σάββατο η ομάδα του Γκουαρδιόλα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Λέστερ με γκολ του Ζεσούς στο 80ο λεπτό. Ο νεαρός Βραζιλιάνος φορ είχε περάσει ως αλλαγή στο παιχνίδι τρία λεπτά νωρίτερα στη θέση του Αγουέρο, ο οποίος με τη σειρά του είχε αστοχήσει σε πέναλτι. Ανώτεροι οι “σίτιζενς” εδραιώθηκαν στη 2η θέση. Από τον όμιλο προκρίθηκαν ως 1οι με 14 βαθμούς (4-2-0) απέναντι σε Αταλάντα, Σαχτάρ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Μπορεί οι δύο ομάδες να διαθέτουν τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, όμως σήμερα αναμένουμε ένα συντηρητικό πλάνο εκατέρωθεν. Οι δύο προπονητές δεν θα ρισκάρουν, την ώρα που οι Μαδριλένοι θα έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους και το ντέρμπι με την Μπάρσα. Επιλογή μας από τον αγώνα το Under 3 (ασιατικό). Σε περίπτωση που επιτευχθούν 3 τέρματα, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Με γκολ ο αγώνας στο Λυών

Στις 22:00 επίσης, διεξάγεται και η αναμέτρηση Λυών - Γιουβέντους, που ολοκληρώνει την 1η αγωνιστική για τη φάση των “16” στο Champions League.

Οι Γάλλοι προκρίθηκαν οριακά στα νοκ άουτ, τερματίζοντας 2οι σε όμιλο με Λειψία, Μπενφίκα και Ζενίτ, συγκέντρωσε έναν πόντο παραπάνω από τις δύο τελευταίες. Στο πρωτάθλημα της Ligue 1 η Λυών κατατάσσεται 7η με 37 πόντους, στο -7 από την πρώτη 3αδα. Την Παρασκευή πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μετς με τέρματα των Ντεμπελέ και Αουάρ στις καθυστερήσεις των δύο ημιχρόνων αντίστοιχα.

Η Γιουβέντους διατηρείται έστω και οριακά στην 1η θέση της Serie A, στο +1 από τη Λάτσιο. Το Σάββατο πέρασε σχετικά εύκολα από την έδρα της αδύναμης Σπαλ με 1-2. Ο ασταμάτητος Ρονάλντο άνοιξε το σκορ στο 39’ από ασίστ του Κουαδράδο και ο Ράμσεϊ έκανε το 0-2 με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, πριν μειώσουν οι γηπεδούχοι στο 69’ από τα 11 βήματα. Στον όμιλο, η Γιούβε έκανε σχεδόν περίπατο με 16 βαθμούς (5-1-0) απέναντι σε Ατλέτικο, Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ Μόσχας.

Η Λυών είναι πολύ επιθετική ομάδα και παρά τις απουσίες μπορεί να κοντράρει τους “μπιανκονέρι” στην έδρα της. Από την άλλη, θα είναι έκπληξη αν δεν βρει δίχτυα η Γιουβέντους, οπότε θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.93.

Ανοιχτό παιχνίδι στην Μπράγκα

Στις 19:00, εκτάκτως Τετάρτη, διεξάγεται η ρεβάνς για τους “32” του Europa League, ανάμεσα στην Μπράγκα και τη Ρέιντζερς.

Την περασμένη Πέμπτη οι Σκωτσέζοι επικράτησαν με 3-2, επιστρέφοντας από… την κόλαση. Η Μπράγκα προηγήθηκε με τους Φρανσέρζιο και Ρουίς 0-2 και έχασε ένα “τσουβάλι” ευκαιρίες για περισσότερα γκολ, όμως είδε τη Ρέιντζερς να ανατρέπει το παιχνίδι με τρία τέρματα από το 67’ και μετά.

Το Σαββατοκύριακο, η Μπράγκα ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Σετούμπαλ (3-1 εντός) και διατηρήθηκε στην 3η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αντιθέτως η Ρέιντζερς “γκέλαρε” στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (2-2).

Η επιθετική φιλοσοφία των δύο ομάδων μας οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Το Betarades.gr, όπως θα γνωρίζετε, δραστηριοποιείται έντονα και στο YouTube. Σχεδόν καθημερινά, ανεβαίνουν στο κανάλι μας βίντεο για τα πιο σημαντικά παιχνίδια των ελληνικών ομάδων, εντός και εκτός συνόρων. Σήμερα, μπορείτε να δείτε την ανάλυση για τους αγώνες Champions League αυτής της εβδομάδας:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares