Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 12:51

Στοίχημα: Εκμεταλλεύεται το μομέντουμ η Φορτούνα!

Σε ρυθμούς εγχώριων πρωταθλημάτων “χορεύουμε” σήμερα (28/02) μετά από ένα συναρπαστικό τριήμερο σε Champions και Europa League. Ανοίγουν οι αγωνιστικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ συνεχίζεται η δράση στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.

Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην bet365. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Με αντίθετο μομέντουμ

Στις 21:30, στην Merkur Spielarena του Ντίσελντορφ, η τοπική Φορτούνα υποδέχεται τη Χέρτα, στον αγώνα που ανοίγει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στην Bundesliga.

Η Φορτούνα πήρε βαθμολογική “ανάσα” με το διπλό (0-2) στο Φράιμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Χόφμαν έκανε το 0-1 στο 37ο λεπτό και ο Τόμμυ “κλείδωσε” τη νίκη στο 61’, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και περισσότερες τελικές προσπάθειες. Αυτή ήταν η πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα για το 2020, είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες. Έφτασε τους 20 πόντους, παραμένει στη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την αποφυγή του υποβιβασμού, αλλά μείωσε στο -2 από την 15η Μάιντς.

Η Χέρτα αντιθέτως δέχθηκε ταπεινωτική ήττα το Σάββατο. Απαράδεκτη εμφάνιση από τους Βερολινέζους στο 0-5 εντός έδρας από την Κολωνία! Αυτή ήταν η 4η ήττα τους στα 7 φετινά παιχνίδια, 0-1-3 το ρεκόρ τους για το 2020 μπροστά στο κοινό τους. Βρίσκεται στην 14η θέση με 26 πόντους, στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη.

Με αντίθετο μομέντουμ θα μπουν οι δύο ομάδες στη σημερινή αναμέτρηση, η Φορτούνα πήρε ψυχολογία από το διπλό στο Φράιμπουργκ και οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να κάνει αποφασιστικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Μπορεί να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες και το κακό κλίμα στη Χέρτα και θα την εμπιστευτούμε στον άσο DNB, σε απόδοση 1.83. Σε περίπτωση ισοπαλίας παίρνουμε το πονταρισμά μας πίσω.

Ανοιχτό παιχνίδι στο Σαν Σεμπαστιάν

Στις 22:00, στη νεότευκτη Reale Arena του Σαν Σεμπαστιάν, η Σοσιεδάδ φιλοξενεί τη Βαγιαδολίδ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής στην Primera Division.

Σε πολύ καλή κατάσταση οι Βάσκοι, προέρχονται από 4 σερί και 6/7 νίκες για όλους τους θεσμούς! Το Σάββατο κυριάρχησαν της Βαλένθια με το τελικό 3-0 να αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Ο Μερίνο άνοιξε τον χορό των γκολ στο 12’, ο Μονρεάλ έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Γιανουζάι διαμόρφωσε το τελικό σκορ από το 48ο λεπτό. Έτσι η ομάδα του Αλγκουαθίλ ανέβηκε στην 6η θέση, με 40 πόντους, στο -3 από την πρώτη 3αδα και την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην έδρα της Μιραντές με την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Copa Del Rey!

Η Βαγιαδολίδ έχει διαφορετικούς στόχους, βρίσκεται στην 15η θέση με 29 πόντους και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Από νίκη προέρχονται και οι φιλοξενούμενοι. Την Κυριακή λύγισαν την Εσπανιόλ εντός έδρας (2-1). Εκμεταλλεύτηκαν την αποβολή των Καταλανών από το 25ο λεπτό και σκόραραν δις με τους Ραμίρες (77’) και Γκουαρδιόλα (83’), πριν μειώσει στο φινάλε η Εσπανιόλ.

Από 7/7 over προέρχεται η Σοσιεδάδ, άκρως επιθετική ομάδα με κενά στα μετόπισθεν, από τρία διαδοχικά G/G προέρχεται η Βαγιαδολίδ. Επιλογή μας από τον αγώνα το Goal/Goal, σε απόδοση 2.00.

Ρολάρει η Ζαλγκίρις

Στις 20:00, στη Zalgirio Arena του Κάουνας, η Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Λιθουανοί είναι σε πολύ καλό “φεγγάρι”, μετρούν 5 σερί και 10/11 νίκες για όλους τους θεσμούς, μοναδική τους ήττα από τις 19 Ιανουαρίου το 96-91 στην έδρα της ασταμάτητης Εφές! Την προηγούμενη αγωνιστική της Euroleague, πέρασαν εντυπωσιακά από την έδρα της Μπασκόνια (60-74) και παρέμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της 8αδας. Με ρεκόρ 10-15 απέχουν μόλις μία νίκη από την 8η Κίμκι.

Η Αρμάνι “χάνει νερά”, προέρχεται από τρεις σερί ήττες στη διοργάνωση και με ρεκόρ 11-14 θα παλέψει μέχρι τέλους για να μπει στα playoffs, κάτι που φάνταζε σχεδόν σίγουρο πριν δύο μήνες. Την προηγούμενη εβδομάδα ηττήθηκε εντός έδρας και από την Κίμκι, εμφανίζοντας και πάλι επιθετικό πρόβλημα.

Σε αντίθετη τροχιά οι δύο ομάδες, θα εμπιστευτούμε για ακόμη μία φορά τη Ζαλγκίρις στον άσο με χάντικαπ -6.5 πόντων, σε απόδοση 1.97.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares