Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2020 12:13

Στοίχημα: «Παιχνίδι» στη Χιλή!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα έχει και σήμερα Δευτέρα (16/03) ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με δυνατό προγνωστικό.

Μπορεί οι περισσότερες διοργανώσεις να έχουν αναβληθεί, αλλά υπάρχουν ακόμη πρωταθλήματα που παίζουν μπάλα. Ένα από αυτά, είναι και η Primera Division της Χιλής. Σήμερα λοιπόν, στις 23:00, η Ο’ Χίγκινς υποδέχεται την Αντοφαγκάστα. Το παιχνίδι βγάζει ενδιαφέρουσα επιλογή για το στοίχημα! Επιπλέον, αυτό το ματς, είναι διαθέσιμοι με πληθώρα επιλογών στην πλατφόρμα της netbet. Πάμε τώρα στην ανάλυσή μας!

Με οδηγό την παράδοση η Αντοφαγκάστα

Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα επικεντρώνονται στο Ο’ Χίγκινς - Αντοφαγκάστα, για το πρωτάθλημα Χιλής. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 23:00, κεκλεισμένων των θυρών, για λόγους ασφαλείας, εξαιτίας της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Είναι η 8η αγωνιστική της διοργάνωσης και ήδη φαίνεται να υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι δείχνουν σε καλύτερη φόρμα, ενώ έχουν και την παράδοση με το μέρος τους.

Η Ο’ Χίγκινς έχει συγκεντρώσει μόλις 4 πόντους στις 7 πρώτες αγωνιστικές. Έτσι, είναι ισόβαθμη με τις ομάδες που βρίσκονται στα μπαράζ παραμονής και στη ζώνη του υποβιβασμού. Φυσικά, είναι πολύ νωρίς ακόμα, όμως δεν παύουν κάποια προβλήματα να είναι φανερά. Διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας, με 13 γκολ παθητικό. Επιθετικά, δεν συναρπάζει. Οι γηπεδούχοι μετράνε τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, ενώ αγνοούν τη νίκη τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Ο’ Χίγκινς έχασε με 1-0 στην έδρα της Ικίκε. Σήμερα θα έχει και σημαντικές απουσίες, με παίκτες να είναι τιμωρημένοι λόγω καρτών.

Από την άλλη, η Αντοφαγκάστα έχει πραγματοποιήσει δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στο -4 από τις θέσεις που οδηγούν στο Κόπα Λιμπερταδόρες, και θέλει να μείνει στη μάχη για όσο περισσότερο καιρό γίνεται. Δεν χάνουν εύκολα οι φιλοξενούμενοι, που προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες. Πριν από αυτές, είχαν πανηγυρίσει σπουδαία νίκη επί της Ικίκε, με 0-4! Την περασμένη αγωνιστική, η Αντοφαγκάστα αναδείχθηκε ισόπαλη, 0-0, με την Κούρικο Ουνίδο. Πρόκειται για μια σκληρή ομάδα που δέχεται δύσκολα γκολ και είναι αποτελεσματική στην επίθεση. Επίσης, να σημειωθεί ότι έχει κερδίσει τη σημερινή της αντίπαλο στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια.

Όσο νωρίς και να είναι, φαίνεται να υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Συν τοις άλλοις, οι γηπεδούχοι είναι σε κακό μομέντουμ ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν… ξεχάσει τι θα πει ήττα. Η Αντοφαγκάστα έχει και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος της. Με βάση όλες τις συνθήκες οδηγούμαστε στο 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.88.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares