Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 11:09

Στοίχημα: Virtual Sports, τι είναι και πως παίζονται

H πανδημία έχει αλλάξει άρδην την καθημερινότητά μας και η ποδοσφαιρική δράση έχει εξαλειφθεί σε όλο τον πλανήτη. Εκεί όμως που οι αγώνες δεν αναβάλλονται ποτέ είναι στα Virtual Sports!  Είναι γνωστό πια ότι τα Virtual Sports κερδίζουν ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των παικτών και ιδίως στους λάτρεις του στοιχήματος.

Το μεγάλο πλεονέκτημά τους είναι πως η δράση δεν σταματά ποτέ! Όλη τη μέρα διεξάγονται εικονικοί αγώνες και εκτοξεύουν την αδρεναλίνη των παικτών στα ύψη. Όσο η αληθινή δράση έχει “παγώσει” λόγω του κορωνοϊού παίζουμε Virtual Sports στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, όπως ο Stoiximan. Εκεί υπάρχει πλήθος αθλημάτων, αγώνων και αγορών καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 Οι στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα έχουν αφουγκραστεί την αυξημένη δημοφιλία των Virtual Sports και διαρκώς βελτιώνουν τις υπηρεσίες του σε αυτό το κομμάτι, από τα γραφικά και το ηχητικό αποτέλεσμα, ως την αύξηση των αγορών και τις ανταγωνιστικές αποδόσεις.

 Virtual Αθλήματα

Το ποδόσφαιρο είναι ο “βασιλιάς” των σπορ και κάτι ανάλογο συμβαίνει και στις ενότητες των στοιχηματικών για Virtuals. Διεξάγονται αλλεπάλληλες αναμετρήσεις και οι αγορές από τις οποίες μπορεί να επιλέξει για ποντάρισμα ο παίκτης είναι οι ίδιες με τους κανονικούς αγώνες ποδοσφαίρου. Νικητής Αγώνα, Over/Under, Νικητής Ημιχρόνου και Ακριβές σκορ. Και για να διευκολυνθεί στα πονταρίσματά του ο παίκτης, οι στοιχηματικές προσφέρουν και στατιστικές κάρτες, με τις βαθμολογίες και τα πρόσφατα αποτελέσματα των Virtual ομάδων.

Αντιστοίχως πλούσιο είναι το virtual παιχνίδι και για μπάσκετ. Πολύ όμορφα γραφικά, “ταξιδεύουν” τους παίκτες στα παρκέ του NBA και οι αγορές είναι οι γνωστές. Νικητής Αγώνα, Χάντικαπ, Χάντικαπ Ημιχρόνου, Over/Under.

Ορισμένες στοιχηματικές προσφέρουν παιχνίδι και για virtual τένις, ωστόσο τα αμέσως πιο δημοφιλή virtual αθλήματα είναι οι “κούρσες”. Ιπποδρομίες, κυνοδρομίες, ποδηλατοδρομίες ακόμη και μηχανοκίνητοι αγώνες, με τις αγορές φυσικά να διαφέρουν σε αυτές τις περιπτώσεις.

Οι επιλογές π.χ. για Ιπποδρομίες είναι οι γνωστές, αυτές που βρίσκει κάποιος και στον αληθινό ιππόδρομο. Μπορεί να επιλέξει το νικητή της κούρσας, ενώ μπορεί να ανεβάσει την απόδοση του στοιχήματος του με τις αγορές forecast και tricast, προβλέποντας το πως θα τερματίσουν οι 2 ή 3 πρώτοι “δρομείς”.

 Virtual Συμβουλές

Όταν ξεκινήσετε το παιχνίδι στα Virtual Sports θα πρέπει να αντιληφθείτε πως δεν έχετε να κάνετε με αληθινούς αθλητές και γι αυτό το παιχνίδι σας θα πρέπει να προσαρμοστεί καταλλήλως.

Αρχικά θα πρέπει να επικεντρωθείτε σε λίγα αθλήματα (ή και ένα) και να μελετήσετε καλά τις αγορές που θα ποντάρετε. Μην σκορπιστείτε σε πολλές αγορές, θα μπερδευτείτε. Έπειτα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στα πονταρίσματά σας. Τα Virtual Sports είναι εδώ για να μας ψυχαγωγήσουν τις περιόδους που δεν υπάρχει αληθινή δράση και δεν προσφέρονται για να μεγάλα πονταρίσματα ή για “ρεφάρισμα”. Η αυτοσυγκράτηση είναι ο σύμμαχός σας.

Η τύχη παίζει το πρωταγωνιστικό ρόλο στα Virtual Sports γι αυτό και το παιχνίδι σας θα πρέπει να έχει σκοπό τη διασκέδαση. Με αυτό το σκεπτικό, οι επιλογές σας θα πρέπει να στρέφονται προς τα φαβορί. Τα αποτελέσματα προέρχονται από τη Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών (RNG) και αυτό σημαίνει πως τα φαβορί είναι δικαιολογημένα φαβορί, αφού πολύ συχνά επιβεβαιώνονται.

 Επισκεφθείτε το Betarades.gr , διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όποια αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube, όπου τα βίντεο συνεχίζονται και αυτή τη δύσκολη περίοδο, με στόχο να σας κρατούν συντροφιά εν μέσω καραντίνας.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares