Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 12:43

Στοίχημα: «Διπλό», Over και Counter Strike!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (12/05) περιλαμβάνει κάποιους αγώνες που έχουν ενδιαφέρον.Το Betarades.gr έχει και πάλι δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Φυσικά, οι φίλοι του στοιχήματος περιμένουν με ανυπομονησία το Σαββατοκύριακο, όταν και επιστρέφει η Bundesliga.

Ωστόσο, και πριν από αυτό, το πρόγραμμα έχει αναμετρήσεις που μπορούν να προσφέρουν στοιχηματικές επιλογές. Σήμερα λοιπόν, εστιάζουμε μεν στο ποδόσφαιρο, αλλά σημεία προκύπτουν και από τα eSports. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι π[που μας απασχολεί είναι το Counter Strike. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Περνάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Δεν… μπορεί η ουραγός

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το πρωτάθλημα Νέων του Τουρκμενιστάν. Στις 14:00, για την όγδοη αγωνιστική, η Ασγκαμπάτ U21 υποδέχεται τη Σαγκαντάμ U21. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες, αφού βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα.

Η Ασγκαμπάτ μάλιστα, βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης. Δεν αποδίδει καθόλου καλά και μοιραία πάει από αποτυχία σε αποτυχία. Έχει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό. Δέχεται εύκολα φάσεις και τέρματα, ενώ και επιθετικά δεν εντυπωσιάζει. Την προηγούμενη εβδομάδα γνώρισε την πέμπτη ήττα στις έξι τελευταίες αγωνιστικές. Έπαιξε εκτός έδρας με την Άλτιν ασίρ και έχασε εύκολα με 3-0. Να σημειωθεί, πως είναι η μοναδική ομάδα της διοργάνωσης που αγνοεί ακόμα τη νίκη. Δεν πείθει σε καμια περίπτωση και έχει δύσκολο έργο και απόψε.

Από την άλλη, η Σαγκαντάμ είναι και αυτή σε κακή κατάσταση αλλά υπερέχει έστω και λίγο σε ποιότητα. Η μοναδική της νίκη στο πρωτάθλημα είναι αυτή επί της σημερινής της αντιπάλου. Παρόλα αυτά, την περασμένη αγωνιστική έδειξε σημάδια βελτίωσης. Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1 από την Ενερτζέτικ, όμως είχε καλές στιγμές στο παιχνίδι της. Αμυντικά έχει σοβαρά θέματα, αλλά τουλάχιστον δείχνει να κάνει βήματα προόδου στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Έχει φτάσει τις τρεις συνεχόμενες ήττες η Σαγκαντάμ και ήρθε η ώρα για να ανακάμψει.

Γενικά, οι ομάδες έχουν τα θέματά τους και θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Όμως, η Ασγκαμπάτ μοιάζει να είναι η χειρότερη στο πρωτάθλημα. Θεωρούμε ότι η βελτιωμένη Σαγκαντάμ μπορεί να πάρει τη δεύτερη νίκη της. Πάμε με το 2 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 1.85.

«Ανοιχτό» ματς με πολλά γκολ

Λίγο αργότερα, στις 14:30, η Μέροου φιλοξενεί την Άλτιν Ασίρ πάλι για την όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων Τουρκμενιστάν. Εδώ τα σύνολα είναι σίγουρα ανώτερα από τα παραπάνω, και περιμένουμε ένα καλύτερο ματς από πλευράς θεάματος. Εκεί εστιάζουμε και στοιχηματικά.

Η Μέροου φιλοξενήθηκε από την Κοπεντάγκ Ασγκαμπάτ την περασμένη αγωνιστική. Δεν τα πήγε καλά και ηττήθηκε άνετα με 3-0. Ήταν η τρίτη ήττα στις τέσσερις φετινές εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Όμως, στο γήπεδό της παρουσιάζει διαφορετική εικόνα και παίρνει αποτελέσματα. Έτσι, εντοπίζεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης και παλεύει για κάτι καλύτερο. Το δυνατό της σημείο είναι η επίθεση, καθώς έχει σκοράρει ήδη 12 φορές στους αγώνες της. Αμυντικά είναι ασταθής και αυτό… βοηθάει στη διεξαγωγή ωραίων παιχνιδιών με πολλά τέρματα.

Στην αντίπερα όχθη, η Άλτιν Ασίρ είναι με διαφορά η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Έχει καταφέρει να πετύχει το απόλυτο, με επτά νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Μάλιστα, την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε άνευ αγώνος της Νεμπίτσι με 3-0. Οπότε σήμερα θα είναι… εντελώς ξεκούραστη. Έχει την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 25 γκολ ενεργητικό, αλλά και την κορυφαία άμυνα, με 3 γκολ παθητικό. Απέχει ήδη εννιά πόντους από τη δεύτερη θέση και επιθυμεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο.

Το αγωνιστικό στιλ των δύο ομάδων μας προϊδεάζει για ένα ωραίο μας. Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται στην έδρα τους και οι φιλοξενούμενοι δεν… πιάνονται. Περιμένουμε σκορ και θέαμα και επιλέγουμε το Over 3.5 σε απόδοση 1.85.

Δυάδα από το Counter Strike

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για τα eSports και συγκεκριμένα για το Counter Strike. Σήμερα μας ενδιαφέρουν δύο αγώνες από το ESL One Road to Rio. Στοιχηματικά, κινούμαστε και με Over και με Χάντικαπ.

Αρχικά, η Team Vitaliy κοντράρεται με τους Godsent. Η Vitality είναι ανώτερο σύνολο και έχει το πάνω χέρι για τη νίκη. Άλλωστε το ματς είναι πολύ σημαντικό και όποιος χάνει… φεύγει. Ο ηγέτης των Vitality, ο Zywoo, μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης. Ωστόσο και οι Godsent δεν πρόκειται να παραδοθούν έτσι απλά. Έχουν τη δυνατότητα να σταθούν καλά και να ζορίσουν τους αντιπάλους τους. Έτσι, βλέπουμε ο αγώνας να κρίνεται στον τρίτο χάρτη και πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

Για το ίδιο τουρνουά, οι North συγκρούονται με τους Heretics. Πρόκειται για δύο… εκπλήξεις της διοργάνωσης, αφού κανείς δεν περίμενε να προχωρήσουν τόσο πολύ. Θέλουν πολύ τη νίκη σήμερα για να πλησιάσουν στα έπαθλα. Είναι εξάλλου μεγάλη ευκαιρία για κάθε μια από τις ομάδες. Παρόλα αυτά, τους North τους προβληματίζει πολύ η απουσία Kjarbye. Είναι καίριος παίκτης και δεν υπάρχει και η δυνατότητα για αλλαγή. Οι Heretics λοιπόν, έχουν ακόμα περισσότερες πιθανότητες, ενώ ήταν ήδη το φαβορί. Τους εμπιστευόμαστε, και στηρίζουμε το Heretics -4.5 χάντικαπ γύρων σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares