Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 12:07

Στοίχημα: Τρεις Επιλογές από «πλούσιο» Κουπόνι!

Μπορεί να είναι Τρίτη (02/06), αλλά το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι πλούσιο σε αναμετρήσεις! Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με προγνωστικά στοιχήματοςσήμερα.

Τα πρωταθλήματα σε πολλές χώρες συνεχίζονται κανονικά και οι μεσοβδόμαδες αγωνιστικές θα μας γίνουν συνήθεια. Αυτό ευνοεί φυσικά τους φίλους του στοιχήματος. Έτσι, σήμερα ασχολούμαστε με τρεις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις. Τα σημεία μας προέρχονται από Γερμανία, Αυστρία, και Τσεχία. Ειδικότερα, εντοπίσαμε τρεις στοιχηματικές επιλογές που έχουν αξία. Στην bet365 φυσικά, θα βρείτε πλήθος αγορών για τους αγώνες που προτείνονται, και όχι μόνο. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

«Άσος» από τη Γερμανία

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος της ημέρας από τη Γερμανία. Η πρώτη… βαρβάτη χώρα που επέστρεψε στη δράση έχει ματς και απόψε. Συγκεκριμένα, για την τρίτη κατηγορία, θα γίνουν πέντε ματς. Εμείς, εστιάζουμε στο Ουέρντινγκεν - Μέπεν, που θα πραγματοποιηθεί στις 20:00.

Η Ουέρντινγκεν μπορεί να βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, αλλά είναι για τα καλά μέσα στο κόλπο της ανόδου. Οι διαφορές στη Γ’ Γερμανίας είναι μικρές και πολλές ομάδες παλεύουν για να ανέβουν στη 2.Bundesliga. Οι γηπεδούχοι έχουν 42 πόντους σε 28 ματς. Απέχουν τρεις πόντους από τα μπαράζ, και πέντε από την απευθείας άνοδο. Μάλιστα, σήμερα θα αγωνιστούν με την ψυχολογία στα ύψη. Την περασμένη αγωνιστική ήταν το αουτσάιντερ απέναντι στη Μάνχαϊμ, εκτός έδρας. Παρόλα αυτά, πήραν μεγάλη νίκη με 1-2 και η όρεξή τους έχει ανοίξει. Η αλήθεια είναι ότι δεν εκμεταλλεύονται την έδρα τους φέτος. Ωστόσο, είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν αυτό αν θέλουν να πετύχουν το στόχο τους. Αρχής γενομένης από σήμερα.

Την ίδια βαθμολογική συγκομιδή έχει και η Μέπεν, που υπερέχει απλώς στην ισοβαθμία. Η διακοπή φαίνεται ότι δεν της έκανε καλό. Πριν από αυτήν, έτρεχε ένα αήττητο σερί πέντε αγώνων. Με την επιστροφή όμως, ηττήθηκε από τη Βουρτζμπέργκερ Κίκερς, με 1-3. Καθόλου καλή εμφάνιση από τη Μέπεν, που επέστρεψε μουδιασμένη στη δράση. Επιπλέον, η τελευταία φορά που κέρδισε στο γήπεδο της Ουέρντινγκεν, ήταν το μακρινό 1991. Να σημειωθεί, ότι έχασε και στον πρώτο γύρο από τη σημερινή της αντίπαλο, και μάλιστα εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβλήματα γενικά απέναντι στην Ουέρντινγκεν και η αποστολή τους δεν είναι εύκολη. Ειδικά από τη στιγμή που έδειξαν κακό πρόσωπο στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή.

Η Ουέρντινγκεν έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία εντός, με αντίπαλο τη Μέπεν. Φέτος, την έχει κερδίσει ήδη μια φορά και τώρα φαίνεται να έχει το μομέντουμ. Θα πάμε με τη φόρμα και την έδρα, και θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους. «Άσος» σε απόδοση 2.22.

Με μεγάλη προσοχή στη Βιέννη

Μεταφερόμαστε στην Αυστρία και… ανεβαίνουμε κατηγορίες. Για την ακρίβεια, στην Bundesliga της χώρας και τα πλέι-άουτ, έχει σημαντικά ματς. Ένα από αυτά, είναι και το Αούστρια Βιέννης - Αντμίρα. Το παιχνίδι μπορεί να κρίνει πολλά και οι ομάδες θα είναι πολύ προσεκτικές.

Την έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αποφασισμένη να κατακτήσει η Αούστρια Βιέννης. Οι γηπεδούχοι δεν τα πήγαν καλά στην κανονικά διάρκεια του πρωταθλήματος και τώρα βρίσκονται να κυνηγάνε την πρώτη θέση στα πλέι-άουτ. Αυτός είναι ο μοναδικός τους στόχος και θα κάνουν τα πάντα για να τα καταφέρουν. Πριν τη διακοπή, μετρούσαν έξι συνεχόμενες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Συνολικά, παραμένουν αήττητοι εδώ και εννιά αγωνιστικές, αφού είχαν προηγηθεί τρεις νίκες. Αρέσει λοιπόν το «Χ» στην Αούστρια, αφού έχει βγάλει… μπόλικα. Απόψε, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει. Είναι πρώτη στο γκρουπ, και ισόβαθμη με την Άλταχ. Συνεπώς, θα προσέξει… ιδιαιτέρως για να μην την πατήσει.

Από την άλλη, η Αντμίρα ήταν και αυτή απογοητευτική στη regular season της Α’ Αυστρίας. Δεν έπεισε σε κανένα σημείο με την απόδοσή της και μοιραία ήταν στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης. Τώρα, φαίνεται ότι θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Είναι μόλις στο +1 από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Δεν πρόκειται να ρισκάρει απόψε. Αντίθετα, θα δώσει μεγάλη βάση στην άμυνα. Στο πιο πρόσφατο επίσημο ματς που έδωσε, νίκησε με 2-0 την Άλταχ. Συνολικά όμως, στις 11 τελευταίες αγωνιστικές έχει μόλις δύο νίκες. Εκτός έδρας δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσει να βάλει δύσκολα στους γηπεδούχους.

Να σημειωθεί, ότι τα δύο φετινά ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, έληξαν ισόπαλα. Το διακύβευμα είναι σημαντικό σήμερα, και δεν περιμένουμε ρίσκα. Αντίθετα, βλέπουμε ένα συντηρητικό παιχνίδι. Πάμε με το Χ Ημίχρονο ή Χ Τελικό (είναι ένα ειδικό στοίχημα που επιβεβαιώνεται αν λήξει ισόπαλο είτε το πρώτο ημίχρονο, είτε συνολικά το ματς) σε απόδοση 1.91.

Σκοράρουν στην Τσεχία

Δράση υπάρχει και στο πρωτάθλημα Τσεχίας. Το παιχνίδι που μας απασχολεί, είναι το Γιάμπλονετς - Σλόβαν Λίμπερετς, στις 19:00. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές ανάμεσα στις δύο ομάδες. Για αυτό, κρίναμε ότι αξίζει περισσότερο το στοίχημα στα γκολ.

Η Γιάμπλονετς προέρχεται από πολύ άσχημη εμφάνιση, την περασμένη αγωνιστική. Δοκιμάστηκε στην έδρα της Σλάβια Πράγας και διασύρθηκε με 5-0! Γενικά, οι γηπεδούχοι δεν είναι καλοί στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος. Έχουν μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα, αυτή επί της Ζλιν με 1-0. Παρόλα αυτά, αξιοποιούν συνολικά την έδρα τους φέτος. Κέρδισαν τα οκτώ από τα 13 παιχνίδια στο γήπεδό τους, με δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Επιθυμούν να παραμείνουν ψηλά στη βαθμολογία και χρειάζονται τους τρεις πόντους. Θα τους διεκδικήσουν λοιπόν, και είναι υποχρεωμένοι να σκοράρουν.

Η Σλόβαν Λίμπερετς όμως, είναι… επικίνδυνη. Και μάλιστα, έχει γυρίσει φουριόζα από τη διακοπή. Οι φιλοξενούμενοι έχουν κάνει το 2Χ2 στην επιστροφή τους και έχουν φτάσει στο -1 από τη σημερινή τους αντίπαλο. Θέλουν λοιπόν να την ξεπεράσουν με μια μεγάλη νίκη. Την προηγούμενη εβδομάδα, η Λίμπερετς κέρδισε με 3-1 τη Σλοβάτσκο. Τα εκτός έδρας ματς δεν είναι το φόρτε της, αλλά θα το παλέψει σήμερα. Βρίσκεται άλλωστε σε καλή κατάσταση και ανεβαίνει διαρκώς στη βαθμολογία. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές, πανηγύρισε έξι νίκες και δεν θα φοβηθεί απόψε. Στηρίζεται και αυτή περισσότερο στις επιθετικές αρετές των παικτών της. Δεν έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα απουσιών και θα κάνει το παιχνίδι της.

Οι δύο αντίπαλοι θα επιχειρήσουν να δώσουν… αποδείξεις σήμερα. Είναι περίπου ισοδύναμοι και το αγωνιστικό τους στυλ ταιριάζει. Δεν περιμένουμε να κλειστούν πίσω, αλλά βλέπουμε ένα «ανοιχτό» ματς με γκολ εκατέρωθεν. Έτσι, επιλέγουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr για την ενημέρωσή σας και σε αυτές τις δύσκολες μέρες. Καθημερινά θα βρίσκετε τις κορυφαίες επιλογές για διασκέδαση στα τυχερά παιχνίδια. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, Esports, Virtual Sports και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares