Δευτέρα, 08 Ιουνίου 2020 11:35

Στοίχημα: Ανοιχτό ματς στο Αμβούργο!

Μετά από ένα γεμάτο δράση Σαββατοκύριακο, το σημερινό πρόγραμμα (08/06) είναι περιορισμένο, αλλά με λίγες και ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική των playout στη Λαμία και η 30η αγωνιστική στη 2.Bundesliga, μεταξύ άλλων και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές επιλογές για στοίχημα.  

Επιφυλακτικά στη Λαμία

Ξεκινάμε τις σημερινές μας προτάσεις από το ΔΑΚ Λαμίας, όπου στις 20:00 η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Παναιτωλικό, στην αναμέτρηση που κλείνει την 1η αγωνιστική στα playout της Super League, με εκκρεμότητα πάντα τον αναβληθέντα αγώνα ανάμεσα στη Ξάνθη και τον Ατρόμητο.

Η Λαμία πραγματοποίησε μία ικανοποιητική πορεία για τα δικά της στάνταρ και έχει σημαντική διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, θα χρειαστεί ελάχιστους βαθμούς για να σώσει οριστικά την κατηγορία. Έκλεισε άσχημα την κανονική σεζόν με 7 αγώνες δίχως νίκη.

Ο Παναιτωλικός ήταν πολύ βελτιωμένος στο β’ γύρο, χρειάστηκε να πάει Δεκέμβρης για να βρει το πρώτο του τρίποντο στη σεζόν. Πήρε μεγάλη βοήθεια από τον Ντάουντα που ήρθε το Γενάρη, αλλα αγνοεί ακόμη το διπλό (0-3-10). Η ομάδα του Μάκη Χάβου είδε τον Πανιώνιο να επικρατεί το Σάββατο και πλέον η διαφορά από τον ουραγό είναι στο +3, ενώ βρίσκεται έναν πόντο πίσω από τη Ξάνθη.

Η Λαμία είναι δυνατή εντός έδρας, αλλά ο Παναιτωλικός έχει ισχυρότερο κίνητρο. Προφανώς οι δύο ομάδες δεν θα έχουν αγωνιστικό ρυθμό επιστρέφοντας στη δράση μετά από 3 μήνες και περιμένουμε ένα συντηρητικό ξεκίνημα στον αγώνα. Επιλέγουμε το Χ στο ημίχρονο, σε απόδοση 2.02.

 Ανοίγει το ματς στο Αμβούργο

Μεταφερόμαστε το γερμανικό βορρά και στο Volksparkstadion, όπου το Αμβούργο υποδέχεται τη Χόλσταϊν Κίελ, στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής στη 2.Bundesliga.

Την προηγούμενη αγωνιστική το Αμβούργο μόχθησε για να επικρατήσει εντός έδρας της Βέχεν με 3-2. Ανέτρεψε προσωρινά το προβάδισμα των φιλοξενουμένων στο 1ο ημίχρονο και χρειάστηκε ένα γκολ του Κινσόμπι στο 76’ για να πάρει το πολύτιμο τρίποντο που το φέρνει λίγο πιο κοντά στην επιστροφή στα σαλόνια της Bundesliga. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των “δεινοσαύρων” μετά την καραντίνα, είχαν προηγηθεί δύο ισοπαλίες με Γκρόιτερ και Αρμίνια και η ήττα στη Στουτγκάρδη (3-2), η οποία χθες γκέλαρε εντός με την Όσναμπρικ. Με νίκη απόψε οι γηπεδούχοι την πιάνουν στη 2η θέση και μειώνουν στο -5 από την πρωτοπόρο Αρμίνια.

Η Χολστάιν από τη μεριά της ίσως χρειαστεί 1-2 βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Με 4 αγώνες να απομένουν είναι στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη. Στον τελευταίο της αγώνας ηττήθηκε εντός έδρας από την Αρμίνια Μπίλεφελντ (1-2), δεχόμενη το καθοριστικό τέρμα στο 92’! Μετά την καραντίνα, η ομάδα από το Κίελο μετρά 4/4 Goal/Goal & Over.

Το Αμβούργο “καίγεται” για τη νίκη και θα παίξει ανοιχτά από το ξεκίνημα, ώστε να πιάσει τη 2η θέση και προέρχεται από 4/5 combo. Από 4/4 combo προέρχεται η Χολστάιν, που παίζει πάντα ανοιχτά και έχει σκοράρει 10 φορές στις 6 τελευταίες της εξόδους. Επιλογή της ημέρας το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

 Επισκεφθείτε το Betarades.gr , διαβάστε καθημερινά αναλύσεις για όλη αθλητική δράση διεξάγεται στον πλανήτη.  Όλα τα αθλήματα, αληθινά και εικονικά, βρίσκονται στο Betarades.gr, ενώ θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, όπως και για όλα τα νόμιμα online casino.  Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και στο Twitch, όπου τα βίντεο και τα Live Streams συνεχίζονται με πλήρες πρόγραμμα.

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares