Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2020 13:53

Στοίχημα: Εκκίνηση με το “δεξί” για Λέστερ και Παναθηναϊκό

Κυριακή (13/09) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα αρχίζει να αποκτάει “άγρια” ομορφιά, καθώς πλέον έχουμε αγωνιστική δράση σχεδόν σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις προτάσεις στοιχήματος σήμερα, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.

Ανώτερη η Λέστερ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το παιχνίδι ανάμεσα στη νεοφώτιστη, Γουέστ Μπρομ, και τη Λέστερ. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στη 2η θέση της περσινής Τσάμπιονσιπ, εξασφάλισαν την απευθείας άνοδο και πλέον επιστρέφουν στην Πρέμιερ Λιγκ με μοναδικό στόχο την παραμονή. Τα τελευταία χρόνια έχουν ρόλο “ασανσέρ” και αυτή είναι μια ταμπέλα που θέλουν να πετάξουν από πάνω τους, ωστόσο δεδομένα το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Η Λέστερ από την πλευρά της “αυτοκτόνησε” πέρσι μένοντας τελικά εκτός τετράδας, με την εικόνα της μετά τη διακοπή να είναι ιδιαιτέρως κακή. Κράτησε το βασικό κορμό, επομένως θα είναι και πάλι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και σήμερα δοκιμάζεται σε μια έδρα την οποία... “έχει”. Η Λέστερ έχει επικρατήσει στις 7/9 τελευταίες επισκέψεις της σε αυτό το γήπεδο, πιστεύουμε πως το ίδιο θα κάνει και σήμερα ώστε να ξεκινήσει δυναμικά, επομένως θα επιλέξουμε το διπλό σε απόδοση 2.02.

Μπορεί το διπλό ο Παναθηναϊκός

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Παναθηναϊκό. Ο Αστέρας κινείται σε “ρηχά νερά” τα τελευταία χρόνια, έχοντας μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό που μας είχε συνηθίσει στο παρελθόν. Στόχος για φέτος είναι μια καλύτερη πορεία και τα πλέι οφ της Superleague, άλλαξε σημαντικά την ομάδα ώστε να τα καταφέρει, σίγουρα όμως θα χρειαστεί χρόνο μέχρι να... ρολάρει. Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του προέρχεται από μια καλή σεζόν για τα δεδομένα του, “έσβησε” την ευρωπαϊκή του τιμωρία, και πλέον μπορεί να βγει κανονικά στην Ευρώπη σε περίπτωση που τερματίσει σε μια από τις σχετικές θέσεις. Άπαντες στο στρατόπεδο του “τριφυλλιού” θέλουν ένα δυναμικό ξεκίνημα, ο Παναθηναϊκός παραμένει αήττητος στα πέντε τελευταία με τον Αστέρα ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, και πιστεύουμε πως είναι μέσα στις δυνατότητές του το διπλό απόψε. Επιλογή μας από το παιχνίδι θα αποτελέσει το 2DNB σε απόδοση 1.80.

Σουηδικό Over

Ολοκληρώνουμε με Α' Σουηδίας και την αναμέτρηση Μιάλμπι – Βάρμπεργκς. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με χαρακτηριστική ευκολία, με την Μιάλμπι να προέρχεται από οκτώ συνεχόμενα Goal/Goal και την Βάρμπεργκς να προέρχεται από 7/8 Goal/Goal. Δεν περιμένουμε αλλαγή εικόνας και “ταχύτητας” από τις δυο ομάδες, περιμένουμε γκολ και θέαμα, θα πάμε με το Over 2.5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 1.83 και συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr και ενημερωθείτε για τα πάντα γύρω από το στοίχημα. Καθημερινά θα βρίσκετε τα κορυφαία προγνωστικά και όχι μόνο. Αναλύσεις ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Εννοείται, πως υπάρχει πλήρης κάλυψη και για το online καζίνο, με οδηγούς και δωρεάν φρουτάκια για παιχνίδι. Μην ξεχνάτε και τα Live Streams στο κανάλι του Betarades.gr στο Twitch, που σας κρατάνε καθημερινά συντροφιά. Όπως και τα βίντεο στο YouTube!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares