Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020 13:19

Στοίχημα: “Τρένο” η Τσέλσι, “σκληρό καρύδι” ο Αστέρας - απίστευτη πεντάδα στο 24.50!

Σήμερα Κυριακή (29/11) το κουπόνι πάμε στοίχημα είναι πολύ πλούσιο! Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει για εσάς πέντε κορυφαία προγνωστικά με τη μεγαλύτερη δυνατή αξία στις στοιχηματικες εταιρίες

Στην Premier League, τα βλέμματα τραβάει η ματσάρα μεταξύ Τσέλσι και Τότεναμ για την κορυφή. Έχουμε επιλογή και από το ελληνικό πρωτάθλημα. Δυνατά είναι και τα σημεία που ξεχωρίσαμε από τη Γερμανία και την Ιταλία. Τέλος, έχουμε και μπασκετική πρόταση από τα προκριματικά του Eurobasket. Ας περάσουμε αμέσως στην ανάλυση!

Με την έδρα και τη παράδοση στην Αγγλία

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία, εκεί όπου η Τσέλσι υποδέχεται στις 18:30 την Τότεναμ σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι για την 10η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και “τρέχουν” ένα σερί έξι συνεχόμενων νικών. Δεν επηρεάστηκαν καθόλου από τη διακοπή εξαιτίας των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων και επέστρεψαν με κεκτημένη ταχύτητα, επικρατώντας με 2-0 επί της Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα και με 2-1 επί της Ρεν για τη φάση των ομίλων του Champions League. Πολύ καλή η ανασταλτική τους λειτουργία, καθώς δεν έχουν δεχτεί γκολ στα εξι από τα οκτώ τελευταία παιχνίδια τους.

Περίοδο φόρμας διανύει και η Τότεναμ. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο ήταν και η μεγάλη νικήτρια (2-0) στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τη Μάντσεστερ Σίτι. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, κέρδισε εύκολα τη Λουντογκόρετς με 4-0 για τη φάση των ομίλων του Europa League. Νοκ άουτ έχουν τεθεί οι τραυματίες Λαμέλα και Αλντερβάιρελντ.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε πολύ καλό “φεγγάρι” και προέρχονται από συνεχόμενες νίκες. Η Τσέλσι, όμως, παίζει στην έδρα της, ενώ και η παράδοση είναι στο πλευρό της. Επιλέγουμε τον “άσσο” σε απόδοση 2.20.

 

Θα τα βρει σκούρα η ΑΕΚ στη Τρίπολη

Συνεχίζουμε με τη Superleague Interwetten και την αναμέτρηση που διεξάγεται στις 19:30 στην Τρίπολη ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς βρισκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες , εκτός έδρας απέναντι στη Λαμία (2-2) και στο γήπεδο του της με τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0). Ο τεχνικός της ομάδας της Αρκαδίας δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λουίς Φερνάντεθ, Καπίγια και Μπελόκ.

Η ΑΕΚ προέρχεται από μια ήττα ντροπής (3-0)στην έδρα της από την Ζόρια, για τη φάση των ομίλων του Europa League. H τακτική που ακολούθησε ο Μάσιμο Καρέρα δεν του βγήκε με αποτέλεσμα να του ασκηθεί έντονη κριτική. Στο πρωτάθλημα η ΑΕΚ τρέχει ένα σερί τριών συνεχόμενων νικών επί του ΠΑΣ Γιάννινα (1-0), του ΟΦΗ (2-1) και της ΑΕΛ (4-1). Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Λόπες και ο ανέτοιμος Γκαρσία.

Οι παίκτες της ΑΕΚ δεν έχουν και τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία μετά την ήττα από τη Ζόρια. Ο Αστέρας είναι δυνατός στην έδρα του και τρέχει αήττητο σερί. Διαλέγουμε 1Χ (ΔΕ) σε απόδοση 1.88.

Φουλ του γκολ στη Γερμανία

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση διεξάγεται στις 14:30, με την Χαϊντενχάιμ να υποδέχεται το Αμβούργο για την 9η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) απέναντι στη Χόλσταϊν Κίελ, ισοφαρίζοντας στις καθυστερήσεις. Βρίσκονται στην 14η θέση της βαθμολογίας, ενώ έχουν δεχθεί 11 γκολ σε 8 αγώνες.

Μετά από ένα σερί πέντε συνεχόμενων νικών για το Αμβούργο ακολούθησαν δύο ισοπαλίες και μια ήττα την προηγούμενη αγωνιστική από την Μπόχουμ με 3-1. Παρ’ όλα αυτά παραμένει στην κορυφή με 17 βαθμούς. Τόσα είναι και τα γκολ που έχει σημειώσει, διαθέτοντας τη καλύτερη επίθεση της κατηγορίας.

Το Αμβούργο είναι το φαβορί για τη νίκη στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν εύκολα αλλά έχουν θέματα στην άμυνά τους. Θα πάμε με το Over 2.5 σε απόδοση 1.87.

Με τη φόρμα της Λάτσιο

Συνεχίζουμε τις προτάσεις μας με την Ιταλία, εκεί όπου στη 13:30 η Λάτσιο υποδέχεται την Ουντινέζε για την 9η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι “τρέχουν” ένα αήττητο σερί οχτώ αγώνων. Προέρχονται από πολύ σημαντική νίκη με 3-1 επί της Ζενίτ, που τους φέρνει πολύ κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League. Στο πρωτάθλημα η Λάτσιο κέρδισε με 2-0 επί της Κροτόνε. Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ιμόμπιλε, που έχει σημειώσει εφτά γκολ τη τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Η Ουντινέζε αποκλείστηκε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ιταλίας μετά την ήττα της με 1-0 στη παράταση από τη Φιορεντίνα. Στο πρωτάθλημα επικράτησε με 1-0 επί της Τζένοα και βρισκεται στη 16η θέση της βαθμολογίας.

Η Λάτσιο βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση , παίζει στο γήπεδο της και έχει προβάδισμα για τη νίκη. Επιλέγουμε τον “άσσο” σε απόδοση 1.75.

Με το κίνητρο της Λιθουανίας

Να περάσουμε στο μπάσκετ και στη προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2022, εκεί όπου για τον τρίτο όμιλο η Λιθουανία υποδέχεται στις 19:30 το Βέλγιο.

Η Λιθουανία έπεσε θύμα έκπληξης και ηττήθηκε στην έδρα της από τη Δανία με 80-76, σημειώνοντας μόλις 13 πόντους στη τρίτη περίοδο. Οι 16 πόντοι που σημείωσε ο Γκάιλιους δεν αποδείχθηκαν αρκετοί.

Σερί δεκα νικών τρέχει το Βέλγιο, που προέρχεται απο εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη με 90-62 επί της Τσεχίας. Ο Ομπασόχαν σημείωσε 18 πόντους και μοίρασε εφτά ασίστ, οδηγώντας την ομάδα του.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την Λιθουανία στο σημερινό παιχνίδι. Επιλέγουμε τον “άσσο” στο -4.5 με απόδοση 1.81.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares